Siyah noktalarımla başım dertte 😔

İyi akşamlar...
Biliyorum dert değil ama çok takıntı haline getirdim sürekli aynanın karşısında saatlerce kendime bakıyorum.
Aşırı derecede beyaz tenliyim, burnum ve çevresi Sinay nokta dolu,çekildiğim fotoğraflarda bile belli oluyorlar. Ara sıra sıkıyorum sonrada palyaço gibi burnum kıpkırmızı dolanmak zorunda kalıyorum.
lütfen uyguladığınız yöntemler varsa söyler misiniz?
burun bandını düşündüm ama tüylenme yapar diye cesaret edemedim.
şimdiden hepinize teşekkür ederim 🙏
Cilt temizleyici yağlar var onları biliyor musun?Hani şu yüze su sürünce hafif köpüren yada süte dönen.Onlardan biriyle önce yüzünü kuruyken ovalayacaksın suyla yıkayıp daha sonra hafif yapılı bir nemlendiriciyle nemlendireceksin tercihen losyon olsa daha iyi olur.Sonra kil maskesi yapıp yıkayacaksın.Yeniden o yağla aynı şekilde yüzünü yıkacaksın.Baktın hala var en son siyah nokta bandı yap temizlenme imkanı yok bu şekilde.Bu bir cilt temizleme metodudur.Umarım faydasını görürsün😊

Siyah nota oyle burun bandiyla cekio cikarilan birsey degil aksine ust yuzydeki deriyi kaldirir,cilt bariyerine zarar verir.En guzel yontemi benzoly peroxide iceren bir jel veya salisilik iceren bir jel alman.benzoly peroxide bakteri oldurucu bir ilac ,salisilik asitte cilde suruldugu derinin altina nufus ederek tum yagi kiri ne varsa parcalayip acar.Eczanelerden %2 oranini recetesizde temin edebilirsin.Cildi kurutur kullanimina dikkat et en kesin cozum bu ikisidir geri kalan kulaktan dolma sacma sapan hurafeden ibarettir.Eger ilgilenirsen de biodermanin sebuim global adinda bir losyonu var siyah nokta icin kullanilan ben henuz almadim ama cok methini duydum arastirmani tavsiye ederim.tekrar yaziyorum sacma sapan bantlara para verme benzoly ve salisilik asitli jel al kokunden kurtul.

yeşil mi? netten baktım da.
Yeşil bir kutusu var .İçerik çay ağacı diyor ama nasıl bu kadar etkili şaşkınım .Oğlanda ergenlik başparmak kadar kistik sivilce kabarmış yüzünde zorla sürdüm .Oğlan çocuğu krem filan sevmiyor .Sadece sos sürdüm ertesi güne sönmüş .

Yeşil bir kutusu var .İçerik çay ağacı diyor ama nasıl bu kadar etkili şaşkınım .Oğlanda ergenlik başparmak kadar kistik sivilce kabarmış yüzünde zorla sürdüm .Oğlan çocuğu krem filan sevmiyor .Sadece sos sürdüm ertesi güne sönmüş .

bende oğlan için sormuştum :olamaz:
başımız dertte ergenlik sivilceleriyle.
tşk ederim.

Cleocin-T ‘de tavsiye ederim bu konuda. Eczanelerde satılan renksiz bir solüsyon, anında kurutuyor sivilceyi. Benim ergen yeğende onu kullanıyoruz. Ben de evde bulunduruyorum regl dönemlerinde pörtleyenler için.

Öncelikle iyice temizle, yağı gitsin burnunun. Sonra kuaförde bıyık aldırırken burnunun üzerini se ağda ile aldır
Sonra siyah noktalandı kullan. Watsons da uygun fiyatlı bir tane almıştım onu kullanıyorum ben de.

mis gibi temizleniyor böylelikle. Ama unutmamak lazım, cildni devamlı temizlemen lazım ki koşa zamanda yeniş oluşması

Ek olarak; sivilce içim yves rocher un s.o.s diye bir jeli var, gece sürdüğümde sabah solmuş oluyor sivilce

Cleocin-T ‘de tavsiye ederim bu konuda. Eczanelerde satılan renksiz bir solüsyon, anında kurutuyor sivilceyi. Benim ergen yeğende onu kullanıyoruz. Ben de evde bulunduruyorum regl dönemlerinde pörtleyenler için.
Kaç kutu var evde bilmiyorum hiiiiç bir işe yaramadı bende .
Neleeeerr neler denedim.Sivilcesi olanlara dağıtasım var.
Biraz önce tv de futbolcu dolu yüzünde yazık dedim .Bilse kullanır.Eşim de gülüyor bana .

Valla ben önce komedonla alıyorum. Derinde olanları da kendi yaptığım jelatin maskesiyle alıyorum. Evde dermapen, dermaroller, foreo ne ararsanız var. Ev ev değil cilt bakım salonu mübarek.

Jelatin tozuyla yapilan maske varmis. Siyah noktalari cok guzel temizledigini duydum.
Evet evet ben yapıyorum onu. Mükemmel çekiyor vallahi. Hiç de söylendiği gibi tüylenme yapmıyor. Benn ki günde 50 defa yüzümü yıkıyorum yine siyah nokta oluyor, delireceğim.

bantda a101 ve whatsoon kendı markaları guzel
peelıngde en guzelı kese yoksa karbonat ıle de bastırmadan nazıkce ovalayarak peelıng yapabılırsınız ılla kozmetık almanıza gerek yok
annem estetısyen benım az cok anlıyorum mevzulardan . terledıgınızde bıle olusur sıyah nokta .oyuzden burun alın cene cevresınde gorursunuz yuzun en terleyen yerıdır . gozenek tıkanması. her hafta dustayken karbonatla peelıng yapıp gunluk maden suyu nu pamuk ıle tonık gıbı yuze uygulayıp haftada 2 kere band yaparsanız tertemız olur
Nasıl bilgilisiniz maşşallah

Siyah nota oyle burun bandiyla cekio cikarilan birsey degil aksine ust yuzydeki deriyi kaldirir,cilt bariyerine zarar verir.En guzel yontemi benzoly peroxide iceren bir jel veya salisilik iceren bir jel alman.benzoly peroxide bakteri oldurucu bir ilac ,salisilik asitte cilde suruldugu derinin altina nufus ederek tum yagi kiri ne varsa parcalayip acar.Eczanelerden %2 oranini recetesizde temin edebilirsin.Cildi kurutur kullanimina dikkat et en kesin cozum bu ikisidir geri kalan kulaktan dolma sacma sapan hurafeden ibarettir.Eger ilgilenirsen de biodermanin sebuim global adinda bir losyonu var siyah nokta icin kullanilan ben henuz almadim ama cok methini duydum arastirmani tavsiye ederim.tekrar yaziyorum sacma sapan bantlara para verme benzoly ve salisilik asitli jel al kokunden kurtul.
Biodermanın mavi bir jeli var köpürüyor.onu da kullandım.Sadece yumuşacık temizlik hissi veren birşey .

Ben de aktardan jelatin alip yapmayi dusununuyorum. Nasil yapiyorsunuz ?
Ben jelatin, 1 2 damla argan yağı+kayısı çekirdeği yapı ve aktif karbonla yapıyorum. Ama her yere sürmemek gerek. Çünkü çok güçlü bir yapıştırıcı maazallah yüzünüzü kaldırabilir.

Cevap veren herkese çok çok teşekkür ederim ☺️
Kendime göre en büyük sıkıntım olan, benim için dert olan bu konuyu yanlış yere açmışım.
Ban yedim ve sizlere cevap yazamadım.
Keşke banlamak yerine uyarı mesajı atsalardı 😒
Sonuçta bu da benim için dert illa kocam şunu yaptı bunu yaptı yazanların yeri mi orası bilemiyorum 🤷‍♀️

İyi akşamlar...
Biliyorum dert değil ama çok takıntı haline getirdim sürekli aynanın karşısında saatlerce kendime bakıyorum.
Aşırı derecede beyaz tenliyim, burnum ve çevresi Sinay nokta dolu,çekildiğim fotoğraflarda bile belli oluyorlar. Ara sıra sıkıyorum sonrada palyaço gibi burnum kıpkırmızı dolanmak zorunda kalıyorum.
Cilt bakımı yaptırabilirsiniz ben Mehmet Akgünün kliniğine gidiyorum 2 ayda 1 green peel diye bir cihaz var el sürmeden cilt bakımı yapıyor pahalı sayılmaz.Tum siyah noktaları temizliyor.

İyi akşamlar...
Cilt bakimina gitsenize ben ayda 1 kez gidiyorum.Ankaradaysan ozel clnc medilife a gidebilirsin ben de 4 aydir yaptiriyorum siyah noktaya dair bisey kalmadi.

X