- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
- Konu Sahibi Canm oglmmm
Jelatin tozuyla yapilan maske varmis. Siyah noktalari cok guzel temizledigini duydum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana siyah nokta bantları yeterli oluyor, ama videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim çok güzel temizlediğini görüceksiniz çok çok etkili bi yöntemTeşekkürler ☺
Siz denediniz mi bunu?
Cilt temizleyici yağlar var onları biliyor musun?Hani şu yüze su sürünce hafif köpüren yada süte dönen.Onlardan biriyle önce yüzünü kuruyken ovalayacaksın suyla yıkayıp daha sonra hafif yapılı bir nemlendiriciyle nemlendireceksin tercihen losyon olsa daha iyi olur.Sonra kil maskesi yapıp yıkayacaksın.Yeniden o yağla aynı şekilde yüzünü yıkacaksın.Baktın hala var en son siyah nokta bandı yap temizlenme imkanı yok bu şekilde.Bu bir cilt temizleme metodudur.Umarım faydasını görürsünİyi akşamlar...
Biliyorum dert değil ama çok takıntı haline getirdim sürekli aynanın karşısında saatlerce kendime bakıyorum.
Aşırı derecede beyaz tenliyim, burnum ve çevresi Sinay nokta dolu,çekildiğim fotoğraflarda bile belli oluyorlar. Ara sıra sıkıyorum sonrada palyaço gibi burnum kıpkırmızı dolanmak zorunda kalıyorum.
lütfen uyguladığınız yöntemler varsa söyler misiniz?
burun bandını düşündüm ama tüylenme yapar diye cesaret edemedim.
şimdiden hepinize teşekkür ederim
Yeşil bir kutusu var .İçerik çay ağacı diyor ama nasıl bu kadar etkili şaşkınım .Oğlanda ergenlik başparmak kadar kistik sivilce kabarmış yüzünde zorla sürdüm .Oğlan çocuğu krem filan sevmiyor .Sadece sos sürdüm ertesi güne sönmüş .yeşil mi? netten baktım da.
Yeşil bir kutusu var .İçerik çay ağacı diyor ama nasıl bu kadar etkili şaşkınım .Oğlanda ergenlik başparmak kadar kistik sivilce kabarmış yüzünde zorla sürdüm .Oğlan çocuğu krem filan sevmiyor .Sadece sos sürdüm ertesi güne sönmüş .
Yeşil bir kutusu var .İçerik çay ağacı diyor ama nasıl bu kadar etkili şaşkınım .Oğlanda ergenlik başparmak kadar kistik sivilce kabarmış yüzünde zorla sürdüm .Oğlan çocuğu krem filan sevmiyor .Sadece sos sürdüm ertesi güne sönmüş .
Kaç kutu var evde bilmiyorum hiiiiç bir işe yaramadı bende .Cleocin-T ‘de tavsiye ederim bu konuda. Eczanelerde satılan renksiz bir solüsyon, anında kurutuyor sivilceyi. Benim ergen yeğende onu kullanıyoruz. Ben de evde bulunduruyorum regl dönemlerinde pörtleyenler için.
Üni öğrencisi kattım çantasına ama kullanırsa artık.bende oğlan için sormuştum
başımız dertte ergenlik sivilceleriyle.
tşk ederim.
Evet evet ben yapıyorum onu. Mükemmel çekiyor vallahi. Hiç de söylendiği gibi tüylenme yapmıyor. Benn ki günde 50 defa yüzümü yıkıyorum yine siyah nokta oluyor, delireceğim.Jelatin tozuyla yapilan maske varmis. Siyah noktalari cok guzel temizledigini duydum.
Nasıl bilgilisiniz maşşallahbantda a101 ve whatsoon kendı markaları guzel
peelıngde en guzelı kese yoksa karbonat ıle de bastırmadan nazıkce ovalayarak peelıng yapabılırsınız ılla kozmetık almanıza gerek yok
annem estetısyen benım az cok anlıyorum mevzulardan . terledıgınızde bıle olusur sıyah nokta .oyuzden burun alın cene cevresınde gorursunuz yuzun en terleyen yerıdır . gozenek tıkanması. her hafta dustayken karbonatla peelıng yapıp gunluk maden suyu nu pamuk ıle tonık gıbı yuze uygulayıp haftada 2 kere band yaparsanız tertemız olur
Biodermanın mavi bir jeli var köpürüyor.onu da kullandım.Sadece yumuşacık temizlik hissi veren birşey .Siyah nota oyle burun bandiyla cekio cikarilan birsey degil aksine ust yuzydeki deriyi kaldirir,cilt bariyerine zarar verir.En guzel yontemi benzoly peroxide iceren bir jel veya salisilik iceren bir jel alman.benzoly peroxide bakteri oldurucu bir ilac ,salisilik asitte cilde suruldugu derinin altina nufus ederek tum yagi kiri ne varsa parcalayip acar.Eczanelerden %2 oranini recetesizde temin edebilirsin.Cildi kurutur kullanimina dikkat et en kesin cozum bu ikisidir geri kalan kulaktan dolma sacma sapan hurafeden ibarettir.Eger ilgilenirsen de biodermanin sebuim global adinda bir losyonu var siyah nokta icin kullanilan ben henuz almadim ama cok methini duydum arastirmani tavsiye ederim.tekrar yaziyorum sacma sapan bantlara para verme benzoly ve salisilik asitli jel al kokunden kurtul.
Ben de aktardan jelatin alip yapmayi dusununuyorum. Nasil yapiyorsunuz ?Evet evet ben yapıyorum onu. Mükemmel çekiyor vallahi. Hiç de söylendiği gibi tüylenme yapmıyor. Benn ki günde 50 defa yüzümü yıkıyorum yine siyah nokta oluyor, delireceğim.
Ben jelatin, 1 2 damla argan yağı+kayısı çekirdeği yapı ve aktif karbonla yapıyorum. Ama her yere sürmemek gerek. Çünkü çok güçlü bir yapıştırıcı maazallah yüzünüzü kaldırabilir.Ben de aktardan jelatin alip yapmayi dusununuyorum. Nasil yapiyorsunuz ?
Cilt bakımı yaptırabilirsiniz ben Mehmet Akgünün kliniğine gidiyorum 2 ayda 1 green peel diye bir cihaz var el sürmeden cilt bakımı yapıyor pahalı sayılmaz.Tum siyah noktaları temizliyor.İyi akşamlar...
Biliyorum dert değil ama çok takıntı haline getirdim sürekli aynanın karşısında saatlerce kendime bakıyorum.
Aşırı derecede beyaz tenliyim, burnum ve çevresi Sinay nokta dolu,çekildiğim fotoğraflarda bile belli oluyorlar. Ara sıra sıkıyorum sonrada palyaço gibi burnum kıpkırmızı dolanmak zorunda kalıyorum.
Cilt bakimina gitsenize ben ayda 1 kez gidiyorum.Ankaradaysan ozel clnc medilife a gidebilirsin ben de 4 aydir yaptiriyorum siyah noktaya dair bisey kalmadi.İyi akşamlar...