Cilt Bakımı Ürünleri siyah noktalarımdan kurtuldum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
burnumun üstündeki siyah noktalardan clean clearın temizleme losyonu,siyah noktalar için günlük peeling krem,çift etkili nemlendirici ile kurtuldum arkadaşlar.3ü beraber satılıyodu..
belki sizede faydası olur..:sm_cool:

• Konu Sahibi EU1
ne güzel sana iy, gelmiş bana iyi gelmemişti

• Konu Sahibi EU1
saoll ama bana hiç yaramamıştı

• Konu Sahibi EU1
Bana da yaramamıştı malesef.

• Konu Sahibi EU1
benimkiler çok kötü olduğu halde işe yaradı ama geçen sene ortaya çıkmıştı benimkiler o yüzden işe yaradı belkide malum öss

• Konu Sahibi EU1
senn yaşn genç diye işe yaramıştır:)

doğru tespit cnm kaydirigubbakcemile5
ben de bugün clean&clear almak için gitmiştim,ancak clean&clear serisinin daha genç ve genellikle ergenlik dönemindeki akneli ciltler için olduğunu söyledi oradaki bayan.ve bana onun yerine deep clean i tavsiye etti.sanırım fark burdan

Active cream diye bi ürün var,sivilcelerin üstüne sürülüyo ve kurutuyo..BIOMARIS markasına ait problemli cilt serisi içinde bi ürün bu.sivilcenin üstünde gerçekten işe yarıyo ve set olarak kullanırsanız kökten çözüme ulaştırıyor.Eğer sadece siyah nokta probleminiz varsa ona da günlük peeling yapan mikrofiber cilt bezlerinden kullanın.inanılmaz etkileri var,hatta leke bile gideriyor. iona.com.tr adresinde her ikisi de var.doğrudan satış sistemiyle çalışıyorlar ve probleminiz herneyse birebir fazlasıyla ilgileniyorlar.ben satış yapmıyorum,sadece çok çok memnun kaldım ve paylaşmak istedim.zaten verdiğim adresten direkt firmaya ulaşıyosunuz..umarım siz de faydasını görürsünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…