Sivilceli Ciltler Siyah noktalardan kurtulmak için kolay ve etkili bir formül

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
5.968
4
40

Siyah noktalarınızdan bir türlü kurtulamıyorsanız bu önerilere kulak verin…
Bazı kadınların ciltlerindeki siyah lekeler kozmetik ürün kullanımına rağmen geçmez.
İşte size mucizevi öneri:
Elma sirkesi. Yarım su bardağı suya, 3 çorba kaşığı kadar elma sirkesi ekleyip iyice kaynatın. Daha sonra ateşi kısın ve başınıza bir örtü örtüp, yüzünüzü buhara tutun. Bu şekilde yüzünüze 15-20 dakika buhar verin.

Daha sonra yarı yarıya sulandırılmış elma sirkesiyle yüzünüzü silin. Bu işlemi haftada 2 kez tekrarlayabilirsiniz. Düzenli olarak yapılan işlem sonucunda siyah lekelerin yok olduğunu ve cildinizin parladığını göreceksiniz
hihoyyyt

hafta sonu deneyeyim.elma sirkeside var evde.çok rahatsız değilim ama yinede karma olduğundan cildim burnumun üzerinde var biraz hemde rahatlatır sanırım cildimi.çok övüyorlar çünkü elma sirkesini.

su bantlar ise yariyor mu kizlar siyah noktalara?
elma sirkesi ile felan uzun zaman alir ya ben kisa surede cozum istiyorum

Arkadaşlar su buharında yüzünüzü tuttuktan sonra siyah noktalarını nazik bi şkilde sıkın ve üstüne kil maskesi uyglayın siyah noktaladan eser kalmamakla birilkte kil gözeneklri apatır tekrara olmasını engeller :))

yelizcim bende yapmadı :S
kil de aktarlarda bulabileceğin bir toprak türüdür
buhara gelince ben senelerdir yaparım senede 4 kere cil bakımına giderim ordada 15 dk boyunca buhar veriler hiç bi zararını görmedim

ben denedim kızlar hiç memnun kalmadım o kokuyu cektiğime yanıyorum bogulacaktım yüzümü kuruttu ama nasıl kuruttu çöl gibi oldu kendime küstüm yafffffffff allahım bir iki gün dinlendirdim yüzümü kil maskesi felan yaptımda yumusattı nihayet ama tesekkür ederim belki bana gelmedi kızlar

X