Sivilceli Ciltler Siyah noktalara son (Cok basit herkes uygulasin)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

capkinkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
470
0
31
Kizlar bugün televizyon izliyordum ki birden bir programin sonuna yetistim ekranin altina da siyah noktalar icin bitkisel cözüm seklinde birseyler yaziyordu bende bir bakayim dedim ki gercekten cok kolay bir formül cikti ortaya... Hemen sizinle paylasiyorum...

Malzemeler:
- Yogurt
- Limon

Hazirlanisi:
Arkadaslar bir cukur tabak aliyoruz ve icine 2 Kasik Yogurt ve 1 Adet Limon sikiyoruz ve güzelce karistiriyoruz... Isterseniz daha da az Limon sikabilirsiniz tadi eksi ise yeterli olacaktir....

Kullanilisi:
Öncelikle yüzümüzü bir güzel temizliyoruz... Bunu makyajliysak eger makyaj temizleyicisi ile yapabiliriz veya makyajsizisek su veya cilt icin sabunlarla yikayabiliriz...

Sonrasinda yüzümüzü duruladiktan sonra Hazirladigimiz Yogurt ve Limon karisimini yüzümüzdeki siyah noktalarin yogun oldugu yerlere sürüyoruz...

15 dakika bekledikten sonra yikiyoruz... Bunu günde bir defa yapmaniz yeterli olacaktir, hem siyah noktalara hemde yüzünüze iyi gelebilecek bir formül...

Bugün bende denedim umarim ise yarar, deneyenlerin ve denemek isteyenlerin yorumlarini bekliyorum... Sevgiyle Kalin Kizlar...hihoyyythihoyyyt

hiç bir madde çözünlenmeden cilde sürülmez kaldıkı lımon asıt içerır hassa bı cıltte olacakları tahmın edemıyorum....

bende denedim bikaçkez bunu evet işe yarıyoo ama tabii geçicii valla bence siyahh noktaların hepsii kalıcıı:):)geçmi mübareklerrr

sadece limonun kendisini yuzune surenler var. cok okudum kk'da. o yuzden problem yaratacagini dusunmuyorum. ozellikle yogurtla karistiktan sonra. ama ciltten cilde farklilik gosterme ihtimali her formulde mevcut o yuzden ise yarayabilir. denemek lazim. tesekkurler...

Bende limonlu maskeler yapıyordum ama artık yapmıyorum. ıçerdiği asitin cildin ph dengesini bozduğunu ve bunun için cildin yağlanmadığını ama fazla kullanımının cildi kurutup yaşlandırdığını söylemişti bir estetisyen tanıdığım. Onun yerine kil kullanabiliriz siyah noktalarımız için o bana daha iyi geliyor tavsiye ederim.

bu maske en fazla haftada iki defa yapılmalıdır hergün yapılırsa cilt tahriş olur:1no2: bu maskeyi tv dede görmüştüm en fazla haftada iki kez bende denedim işe yarıyor ama sakın denemeyin hergün... :nazar:

benim bildiğim kadarıyla bu maske sivilceli ciltler için.

bende netten okuduğum bişeyi denemiştim ve ciddende sonuç mükemmeldi hatta o kadar mükemmel ki noktlar kayboldu gözenekler belirginleşti.

siyah nokya için yumurtanın akıyla 1 tatlı kaşığı şekeri üzerinde köpük oluncaya dek çırpıp, köpükleri siyah noktalar üstüne sürüyoruz, kuruyunca SUYLA DEĞıL, elimizi sürterek çıkarıyoruz.ardından gözenkler açılıyo hemde hemen noktalar yok oluyo, açılan gözenekler muhtemelen rahatsız edecek sizi onun içinde maden suyu ile yarım limon suyunu sıkıp karıştırıp buzlukta donduruyoruz, açık göznekelere sürerek farkı anlıyoruz.ben deneim süperdi sonuç.

Kırışıklar içinde uyguladığım ve sonucu herkesin ertesi gün anlayabildiği bi maskem var.yapmak isterseniz tabi ;

yarım paket yaş maya ile bir kaç damla sütü karıştırıp (kulak memesi kıvamında) yüzümüze sürüyoruz, kuruyuncaya dek bekleyip kuruduğunda suyla yıkıyoruz.deride gerilme hissedeceksiniz, yıkadıktan sonra ynma hissi veriyo ve kızarıklar oluşuyo.buda kanın yürümesi sebebiyle oluşan bi durum.

paylaşmak istedim, hoşçakalın ...

Herkese merhaba kızlar. Y a nefret ediyorum şu siyah noktalarımdan. sivilcede vardı sağ yanağımda hemde 3 tane yan yana çıkmıştı. Alttan çıktıkları için müdahalede edemiyordum. Cildiyeye gittim. Bir sürü krem,sabun,tonik,ilaç. vs. kullandım. 3-4 kutu benzamyn bitirdiğimi biliyorum Neyse en sonunda canıma tak etti ve hiç bişey kullanmayıp yüzümü sadec sabah akşam komilinin zeytinyağlı sabunuyla yıkadım ve nivea nemlendirici sürdüm. Veee 2-3 hafta sonra yaklaşık 1,5 senedir geçmeyen alttan çıkan sivilcelerim yok oldular. Şuan sadece hafif lekeleri kaldı. Ama onlarda geçiyor. Gerçekten doğallık gibisi yok. Yağlı abur cuburlardan uzak durur,bol bol su içer sabah akşam cildimizi temiz tutarsak hiç sorun kalmiyacağına inandım artık. Siyah noktalar için yulaf maskesi diyorlar ama deneyeniniz var mı canlarım? :uhm:

limon suyu gerçekten işe yarayan ve cildi düzeten bir etkiye sahp tecrubeyle sabittir düzenli kullandığım
yaz döneminde bir tek sivilcem kalmamaıştı sonradan bıraktım ve yine sivilceler çıktı. ben geceleri
limonu elime sıar yüzüme sürer yatardım dersenizki asit zarar verir ozaman biraz su ile karıştırarak da
bunu yapabilirsiniz. Yoğurtlu maskelerde iyi geliyor hatta şuan bu dediğinizi yaptım ve şuan yüzüm
nefes alıyormuş gibi hani mentollü şeker yiyince ağzınızın ferahlaması gibi hissediyorum:KK70:

Valla kizlar herkes denemesin cilti hassas olanlar bence cok kullanmasin ben iki gun ust uste yaptim burnumun etrafi felan kizardi iyice sabunladim sonra temizlensin geri diye, ama bazilarinda ise yariyor bence isteyen yapabilir de ben artik cok sik yapmam belki hafta da 1-2 kez :KK70:D

bende denedim devam etmedim ama ...
haftada 1defa yapıyordm 3 hafta yaptım okadar sonra üşendim yapmadım:ecrin_bebek: tavsiye ederim ama haftada en fazla 2defa yapmalısınız ark.lar...

Valla kizlar herkes denemesin cilti hassas olanlar bence cok kullanmasin ben iki gun ust uste yaptim burnumun etrafi felan kizardi iyice sabunladim sonra temizlensin geri diye, ama bazilarinda ise yariyor bence isteyen yapabilir de ben artik cok sik yapmam belki hafta da 1-2 kez :KK70:D

hiçbir maske iki gün üstüste yapılmaz doğal olsa bile yok yere cildini yormuşsun artı çok sık uygulumu irite eder komedon şeklindekileri deri altında bulunanları çoşturur.....

benim bildiğim kadarıyla bu maske sivilceli ciltler için.

bende netten okuduğum bişeyi denemiştim ve ciddende sonuç mükemmeldi hatta o kadar mükemmel ki noktlar kayboldu gözenekler belirginleşti.

siyah nokya için yumurtanın akıyla 1 tatlı kaşığı şekeri üzerinde köpük oluncaya dek çırpıp, köpükleri siyah noktalar üstüne sürüyoruz, kuruyunca SUYLA DEĞİL, elimizi sürterek çıkarıyoruz.ardından gözenkler açılıyo hemde hemen noktalar yok oluyo, açılan gözenekler muhtemelen rahatsız edecek sizi onun içinde maden suyu ile yarım limon suyunu sıkıp karıştırıp buzlukta donduruyoruz, açık göznekelere sürerek farkı anlıyoruz.ben deneim süperdi sonuç.

Kırışıklar içinde uyguladığım ve sonucu herkesin ertesi gün anlayabildiği bi maskem var.yapmak isterseniz tabi ;

yarım paket yaş maya ile bir kaç damla sütü karıştırıp (kulak memesi kıvamında) yüzümüze sürüyoruz, kuruyuncaya dek bekleyip kuruduğunda suyla yıkıyoruz.deride gerilme hissedeceksiniz, yıkadıktan sonra ynma hissi veriyo ve kızarıklar oluşuyo.buda kanın yürümesi sebebiyle oluşan bi durum.

paylaşmak istedim, hoşçakalın ...

canım siyah noktalar ıcın bu formulu hergun mu yapıcaz? artı maden suyuyla lılonu karıstırıp buz kabına koyduk dıyelım.o buz tanelerınden hergun bırını yüzümüzdemı erıtcez? nolcak? ay anlamadım ben?:uhm:

hiçbir maske iki gün üstüste yapılmaz doğal olsa bile yok yere cildini yormuşsun artı çok sık uygulumu irite eder komedon şeklindekileri deri altında bulunanları çoşturur.....
Ben önceden hic maske yapmamistim düzgün bir cildim var Allaha sükür ama siyah noktalar beni bu aralar biraz sinir etti maskenin tarifini veren kadin da 'Hergün Yapin' dedi ben de saf saf basladim da artik ole yapmam hep....gamyoncuiremsu

X