Sivilceli Ciltler siyah noktalara haftada bir bununla veda edin...denedim onayladım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
merhaba arkadaşlar ..
uzun suredir bu siteyi takip ediyorum.
bir iki ay once nette dolanırken hiç yapmadıgım birşeyi yaptım ve netten tarif aldım siyah noktalar ıcın ve yaptım.
sonuç haftada bir defa yapıyorum ve gerçekten tertemiz yapıyor.

meşhur bir kadının tariifiydi adını bilmiyorum.
cilt tipim karma kuruya dönük...
normalde hiç bir makyaj göz makyajı hariç nkullanmam..
kullandığım tek bir nemlendirici var oda la roche posay riche..makyajımı bebakla siliyorum wooterproof ise loreal la çıkartıyorum.
detaylı bilgilenin diye yazdım.

tarif şöyle
1 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT
1 YEMEK KAŞIĞI MISIR UNU
1 LİMON KABUĞU RENDESİ
KARIŞTIRIN BURNUN USTUNE SURUP 15 DK BEKLETİN HAFİF OVARAK ÇIKARTIN...
bence denemeye deger ...yardımcı olmak adına yazdım inş sizlerdede işe yarar...

cilt tiplerini yazmıyordu acıkcası ama bence uygundur cunki kalıntı bırakmıyor ve tamamen gideriyor bir kere denemekten zarar gelmez ben ilkinde bile farkını gordum. tonik gibi zararlı şeylerden bin kat iyidir

cilt bakımı yaptırdığım yerde bile her siyah noktaları bile çıkaramıyorlar taşlaşmış dediler bazıları için ne yapacagımı şaşırdım

siyah noktaları kolaylıkla çıkarmak için aslında cildi biraz sıcak su buharında tutmakta yarar var bence. gözenkler açılınca daha kolay oluyor çıkarması ancak şu var tabi yaptıkça daha çok oluşuyor. biz sıkarken tamamını dışarı atamıyoruz. bir kısmıda deri altına gidiyor ve kan yolu ile yayılıyor. ayrıca gözenekler de genişliyor. eger düzenli bakım yapılmazsa genişleyen gözeneklerde daha fazla bakteri ürüyor ve daha büyük lekeler oluyor. ve yine sıkarken de bir pamuk yardımı ile sıkmak gerek çünkü tırnakla ile sıktıgımız zaman kılcal damarlara zarar verilebliyor.

ha bi de ben yıllar önce hayatımda bi ilk yaparak güzellk merkezine gittim. yüzümde sivilceler çıkıyordu. güya bakım yapacaklar falan filan. yanaklarımdaki burnuma yakın yerlerde gözneklerim var benim. onları bi güzel sıktı yine burnumun üzerindekileri de. 5 yıl öncenin parasıyla 350 lira harcadım. hiç bir sonuç alamadım. üstelik de oyle sıkmştı ki az kalsın acıdan bayılıyordum. bi de kadın bana diyordi ki : aaa senin ağrı eşiğin düşük :)

tam 15 dk bekletip ovalayarak çkartıyorum deneyin. zararı gormezsiniz cildinize buhar dtutmayın deriyi inceltir cok zararlı drlar soyluyor

hayatımda yaptıgım tek işe yarar yontem bu

Bu tarifi birkaç kere denemiştim. Sonra nasıl olduysa unuttum. Konuyu iyi ki görmüşüm, bu akşam yapmaya başlayayım tekrardan. :)

benm burnuma yakn yanaklarmda da war oraya da sürsem yararlı olr mu ki??? bnde bi yapcm bkalm uygulayan kızlar özellkle de cldi yağlı olanlar lütfen işe yarayıp yaramadğnı yaznn :)

arkadaşlar bende lavanta özlü doğal sabun kullanıyorumm lavanta güzel kokuyorr ve cildimi tahriş etmiyor siyah noktalarıma da iyi geldi hep dışarı atıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…