Lekeler, Çiller Siyah Noktalara Çözüm!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

lalinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
86
0
Bu konunun acılıp acılmadıgını bilmiyorum ama kesin cözüm oldugunu belirteyim.Özellikle burunda bulunan siyah noktalardan cogu insan sikayetcidir.Yapmamız gereken sey;iki adet pasta jelatini ve sütü karıstırıp eritmek.Bir far fırçası yardımıyla kolayca sikayetci oldugunuz bölgeye uygulayın ve oturmasını bekleyin.Bant halini aldıgı zaman yavasca cekin ve üzerinde biriken siyah nokta+tüylere bakın..Pasta jelatinini seker satan yerlerden veya aktarcılardan bulabilirsiniz.Kolay gelsin kızlar.

nasıl eritiyoruz canım sütle karıştırıp direk cezveyle ocağa koysak? birde süt miktarı ne olacak?
sonuçta ortaya ağda gibi birşey mi çıkıyor? kuaförde de göedüm burna sir ağda sürüp onunla alıyorlar siyah noktaları buda öyle bişey galiba

Bu konunun acılıp acılmadıgını bilmiyorum ama kesin cözüm oldugunu belirteyim.Özellikle burunda bulunan siyah noktalardan cogu insan sikayetcidir.Yapmamız gereken sey;iki adet pasta jelatini ve sütü karıstırıp eritmek.Bir far fırçası yardımıyla kolayca sikayetci oldugunuz bölgeye uygulayın ve oturmasını bekleyin.Bant halini aldıgı zaman yavasca cekin ve üzerinde biriken siyah nokta+tüylere bakın..Pasta jelatinini seker satan yerlerden veya aktarcılardan bulabilirsiniz.Kolay gelsin kızlar.[/Q

paylaşım için teşekkürler denemeye deger bi arkadaşımda çok fazla var tarifi verecegim yapıp yapmamak kendine kalmış artık:KK1:

bu bıldıgın nıvea nın bantları mantıgında o an dıosn kı anam ne cok noktayı cıkatrmıs bıde dk larca ızlıosn o ıgrenc goruntuyu
ama aynaya baktıgında hıc bır fark olmuyo haff renk acılması gbı bısı oluyo
1 2 gun sonra hersey eskısı gbı oluyo yanı buda yuzde yuz cozum degıl
yınede tesekkurler

nasıl eritiyoruz canım sütle karıştırıp direk cezveyle ocağa koysak? birde süt miktarı ne olacak?
sonuçta ortaya ağda gibi birşey mi çıkıyor? kuaförde de göedüm burna sir ağda sürüp onunla alıyorlar siyah noktaları buda öyle bişey galiba

Canım mikrodalga olabilir,ocak olabilir hic farketmez.Bir yemek kasıgı kadar süt koyman yeterli olucaktır.İlk önce sıvı halde oluyor sikayetci oldugun bölgeye far fırcası yardımıyla rahatca sürebilirsin.Bekleme süresini tam olarak hesaplamadım ama zaten kendin farkediceksin,gerginlesicektir.Siyah nokta bantları gibi kolayca tutup cekebilecegin hale geldigini gördügünde yap ardındanda bi nemlendirici sür tamamdır :)

bu bıldıgın nıvea nın bantları mantıgında o an dıosn kı anam ne cok noktayı cıkatrmıs bıde dk larca ızlıosn o ıgrenc goruntuyu
ama aynaya baktıgında hıc bır fark olmuyo haff renk acılması gbı bısı oluyo
1 2 gun sonra hersey eskısı gbı oluyo yanı buda yuzde yuz cozum degıl
yınede tesekkurler

Canım eminimki cildine göre degisiyordur ben farkı günler sonra bile hissedebiliyorum ama tabiki her zaman yüzünü temiz tutmak zorundasın.Zira ne kullanırsan kullan cözüm olmayacaktır.Benim bugüne dek kullandıgım hicbir bant temizlememisti.Ben tesekkür ederim :)

Canım eminimki cildine göre degisiyordur ben farkı günler sonra bile hissedebiliyorum ama tabiki her zaman yüzünü temiz tutmak zorundasın.Zira ne kullanırsan kullan cözüm olmayacaktır.Benim bugüne dek kullandıgım hicbir bant temizlememisti.Ben tesekkür ederim :)
gunde 2 3 defa yuzumu temzlıorm ben ama bantlar cozum olmadı buda aynı mantık
bıde bırılerıde sır agda demıslerdı onuda deneyebılır ısteyenler...
ben uyucıım hadı ıyı geceler

paylaşım için teşekkürler denemeye deger bi arkadaşımda çok fazla var tarifi verecegim yapıp yapmamak kendine kalmış artık:KK1:[/QUOTE]

Rica ederim canım herkese böyle bi arkadas lazım :)

gunde 2 3 defa yuzumu temzlıorm ben ama bantlar cozum olmadı buda aynı mantık
bıde bırılerıde sır agda demıslerdı onuda deneyebılır ısteyenler...
ben uyucıım hadı ıyı geceler

Sir agdayı pek önermiyorum denemistim.Kökten cözüm getirecek birsey ne yazıkki hic görmedim.Pamuk rüyalar

X