Sivilceli Ciltler siyah noktalar ve gözenekler...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kedi82

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
11
1
arkadaşlar benim cildimde yeni yeni siyah noktalar oluşmaya başladı ve eskiye oranla gözeneklerim gözle görünür şekilde açıldı...gözenklerin sıkılaşması için çilek yağı aldım ama daha bi faydasını göremedim,siyah noktalar içinse buharın işe yaradığını duydum ama nasıl yapılacagını bılmıyorum..önerebileceğiniz bişeyler varsa paylaşır mısınız??

valla canım bende siyah noktalarından şikayetçiyim.ama bunlar geçmiyor ne yaparsan yap .ben bir çözüm bulamadım

yaa evet tamamen gecmıyor hıc..bide o kadar cok bakım onerısı var kı hangısını yapacagımızı bıelmıyoruz:)

slm arkadaslar benimde siyah nokta problemim vardi bir kazana su koyup kaynatiyorsunuz ocaktan aliyorsunuz basinizi kazanin üstüne tutuyorsunuz basinizin üstüne de bir havlu atiyorsunuz yüzünüze buhar geleceksekilde 2-3dk. öyle kaliyorsunuz ondan sonra yüzünüzü keseliyorsunuz zamanla azaliyor haftada 2-3kez yapilmasi gerekiyor insallah size yardimci ola bilmisimdir sevgilerle esmer_kiz21

buz kalıbı canım temizledikten sonra buz kalıbını gezdir yüzünden 1 aydır yapıyorum ve faydasını gördüm..tonik kullanma taraftarı olmadığımdan bu yöntemi seçtim.tavsiye ederim....

gözenekler için limonlu sodayı buz haline getir ve yüzüne sür.çok ii geliyo canım

kızlar siyah noktalar için clean&clear'in siyah nokta temizleyicisi satılıyor,büyük marketlerde de var. Yüzünüzü temizledikten sonra bir pamuğa döküyosun biraz ve onunla siyah nokta bölgelerini ovuyosun biraz. Düzenli kullandığında işe yarıyor. Buhara tuttuktan sonra da yapılabilir.En son da buz yapabilirsiniz gözneklerin sıkılaşması için

bende de aynı sorun var mealesef ben net de okudum lımonla yourtu karıştırdıında yuzune surcekmıssın çok ıı gelıomus bıde domates acaıp faydalı oluyor mus domatesin puresını veya olduu gıbı yuze surmek çok ıı gelıomus buhar banyosuda var tabı bende bılgı topluıyorum bu akşam yapcaz ablamla inşallah bi sonuç alırız a.s:çok üzgünüm:

az önce başka bir sitede gezerken biberiye yağıyla silindiğinde geçtiğini okudum . bir araştırın isterseniz

bende aynı dertten yakınıorum kızlar siyah noktalar için kil maskesini duydum iyi geliomuş aldım ama daha kullanmadım hazır tek kullanımlık paketlerde satılıo 1lira 1 paketi

arkadaşlar ben vichy nin yeni çıkan gece kremini sürüyorum fiyatı 45 lira ama değer cildimiz temiz tutmama rağmen sürekli sivilcelerim çıkıyordu. Bu krem hem siyah noktaları geçirdi hem de cildimi kadife gibi yaptı. Kullanmaya başladığım ilk 2 hafta arttı sivilcelerim çünkü siyah noktaları ve derinin altındaki sivilceleri dışarı çıkarıp iyileştirioyr. bu yüzden bir ay bitmeden bırakmayın ayrıca krem 2 ay gidiyor. Tam bir ay sonra bir tane bile kalmadı 4 aydır düzenli kullanıyorum adet olmadan önce bile çıkmıyor sivilcem. gündüz de nemlendiricisini sürüyorum parlatmak bir yana matlaştırıyor ve gece kremi gibi kadifemsi görünüyor cilt. erkek arkadaşımın sivilce sorunu var şimdi o başladı kullanmaya. bir ara tüm yüzüm sivilceyle kaplıydı dışarı çıkmak bile istemezdim hatta okuldaki arkadaşlarım ne oldu yüzüne falan dediklerinde ağlamamk için zor tutardı kendimi buraya yazanları çok iyi anlıyorum o yüzden. kafanıza takmayın arkadaşlar kendinize uygun ürünü bulun yeter. bana vichy iyi geldi umarım size de iyi gelir.

kil maskesi cildi kurtumasmıki ya?

galiba o yüzden işe yarıo siyah nokta denilen şey deri altındaki yağ birikimleriymiş eğer cildin kuruysa butun yüzüne uygulama mesala benim burnumun üstünde var sadece senindse öyle belli bir yerde birikmişse sağdece o bölgeye uygulayabilirsin benim yüzüm karma bende sadece T bölgesine uygulayacagim

kil maskesinin hazırını da elde yapılmışını da kullandım gerçekten iyi geliyor ama üşeniyorum açıkçası.

arkadaslar bende cildimle cok ilgilendigim icin size clean clear ürünlerin i tavsiye ederim sabunu ve tüplerdeki ürünleri cok iyi geliyor sodaylada sadede yıkayabilirsiniz yıkadıktan sonra temiz bir pamukla suratınızı az ovarak kurulayınız

ve birde elma sirkesi var pis kokuyor ama elma sirkeside cok iyi geliyor.birde kekik alın baharatcılardan bir seyin icinde kaynatın o suyla silin zaman gectikce farklılıgı cok iyi görebiliyorsunuz..

arkadaslar bende cildimle cok ilgilendigim icin size clean clear ürünlerin i tavsiye ederim sabunu ve tüplerdeki ürünleri cok iyi geliyor sodaylada sadede yıkayabilirsiniz yıkadıktan sonra temiz bir pamukla suratınızı az ovarak kurulayınız

ben cilt bakım kursu alodım bizim öğretmenimiz sabunları tavsiye etmiodu içindeki etken madderlerden dolayı yüz temizleyiceli tercih edin diyordu

valla bende cok doktora gittim bir sürü paralar verdim hic bir sonuc alamadım ve ben o ürünlerle gecirdimm sivilce sorunumda vardı sebemadin ürünleri bana iyi gelmedii

sebamedi annemde kullandı ona da hiç iyi gelmedi abartıldığı kadar iyi bir ürün değil bence sabamat clean and clear'ın sivilce kremleri yüz temizleyicileri çok iyi bence benim sivilce problemim yok ergenlikte bile olmadı derdim siyah noktalar ama annemin yüzü çok kötüydü sivilceleri iltahaplı falandı clerasiller çok iyi gelmişti ona

ben de clean and clear'ın siyah nokta temizleme kalıbını kullanıyorum, çok faydasını gördüm. sabun gibi bişey, genelde akşamları kullanıyorum (sabah akşam kullanın yazıyor) ondan sonra da neutrogena'nın toniğini kullanıyorum, oldukça faydasını gördüm. yalnız sürekli kullanım gerekiyor. şehir dışına çıktığımda 4 gün kadar kullanmadım, siyah noktalar hemen ortaya çıkıverdi :KK70: ama 2-3 gün kalıbı kullanınca hemen geçiyor. 4-5 lira gibi bi fiyatı vardı yanlış hatırlamıyosam. migroslarda falan bulabilirsin.

X