Lekeler, Çiller Siyah Noktalar, Sivilceler, Kalan İzleri Hepsi Geçmişde Kalacak!!!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Laws

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010
6
0
Evet Kızlar Doğru Duydunuz
Siyah Noktalar, Sivilceler, Kalan İzleri Hepsi Geçmişde Kalacak!!!!

Her Yolu Denediniz Olmadımı birde Buna bakın
işte Bu İnanılmaz Ürün

Elizabeth Arden Clear The Way Mask boshayallersmile

Bu ürün ile birlikde bütün cilt sorunlarınızı Unutucaksınız
Bu Ürün Kil maskesi Gibi Kullanılıyor.Ciltdeki Fazla Yağı Emip Yerine Yağsız Temiz Bir Cilt Bırakıyor.Gözeneklerdeki Tıkanıklıkları(Siyah Noktalar) Temizliyor.Cilti Canlı Ve Renkli Gösteriyor

Benim Sölemek İstediğim Bukadar Her Yaşa Bayan-Erkek Fark Etmiyor...

24/01/10 tarıhınde yazmıŞ olduĞunuz mesajda da bu ÜrÜn hakında bılgı ıstemıŞsınız
Şımdıde aynı ÜrÜn ıÇın muhteŞem Şeyler sÖylÜyorsunuz.
ılgınÇ..........

24/01/10 tarİhİnde yazmıŞ olduĞunuz mesajda da bu ÜrÜn hakında bİlgİ İstemİŞsİnİz
Şİmdİde aynı ÜrÜn İÇİn muhteŞem Şeyler sÖylÜyorsunuz.
İlgİnÇ..........

evet doğru bilgi istedim sonra sipariş verdim elime ulaşdı direk paylaşdım :)

1 ay kadar kısa bir sürede tüm cilt sorunlarından kurtuluverdin demek öylemi!!! ilginç, bu doğa üstü bişey o zaman. yazık bizlerde yıllardır cilt sorunlarıyla uğraşır dururuz. madem bu kadar kolaymış yazık olmuş yıllarımıza!!... sizi umut tacirleri..........

of yeter be gerizekalılar kapansın şu konu google aç bi elizabeth arden yazında az araştırma yapın ondan sonra salak salak yorumlarınızı yapın :KK70: :KK70: kimler öneriyor bu ürünü ne işe yarar bi bakın :)

gerizekalı haa, salak salak yorumlar demekkk!!!!! yöneticiler gerekeni yapsın lütfen...

arkadaşlar inanmayın böle şeylere boşverin en iyisi ben anlatim benim ablamın suratında sivilce vardı sivilceden i gözleri zor görünüyordu cild doktoruna gitti roaccutane hapı verdi baya bi kullandı... hemen geçmiyor tabi baya bi süre alıyor 6 ay tedavi gördü şimdi suratında hiç bişey kalmadı bide leke için soyucu bir krem verdi ismini bilmiyorum tam ama siz en iyisi suratında bayabi sivilce olan gitsin 2 tane sivilce var hocam napıcam diye gitmeyin kapıdan kovar bana öle yaptıda :) ama bu hapın ismi degiştti oo ismi ben bilmiyorum zaten doktora gidin o söler bu hapı bence şimdiden kullanmaya başlayın yazın kullanılmaz çünkü o hapı içtimmi güneşe çıkamıyorsun eger çıkarsan iz kalıyor bide hap gramlı cildinde fazla sorun olana gramını yüksek verir verirsede migde bulanıklıgı falan yapar ama kormayın ablam kullandı şimdi cildi bebek gibi en iyisi siz gidin cild doktoruna buralarda okudugunuzu yapmayın bende ikitane var ama leke kaldı bende elma sirkesi kullancam bakim geçermi doktor beni kabul etmedi gittim ama napim:))

reklam kokan hareketler.....

ya sizde her şeye ona buna reklam diyorsunuz burda cilt bakım ürünlerinin bir çoğu tavsiye ediliyor reklamsa reklam zorla mı al diyo sana öneri yapıyor sadece burda söylenen her şeyi deniyosun sanırım anında reklam diye etiketi yapıştıryosunuz pess

:enbuyukkk:
ya sizde her şeye ona buna reklam diyorsunuz burda cilt bakım ürünlerinin bir çoğu tavsiye ediliyor reklamsa reklam zorla mı al diyo sana öneri yapıyor sadece burda söylenen her şeyi deniyosun sanırım anında reklam diye etiketi yapıştıryosunuz pess

of yeter be gerizekalılar kapansın şu konu google aç bi elizabeth arden yazında az araştırma yapın ondan sonra salak salak yorumlarınızı yapın :KK70: :KK70: kimler öneriyor bu ürünü ne işe yarar bi bakın :)

katılıyorum canım sana ben bi eğitimciyim böyle zevzek tipleri okudukça sinirim bozuluyor.bu forumdan kaç tane marka gelip geçiyo üç beş zevzek her şeyden mucize bekledikleri için hemen lafı konduruyorlar.boşver ne tavsiyesinde bulunuyosun ki merak eden açar bakar burda herşeyi didik didik edip laf yetiştirene kadar aç da bak ürüne sanki zorla al demişler bunlarada bu kadar dikleniyorlar. herkes herşeyi almak zorunda değil ama tavsiye edene de bu kadar reklam şöyle böyle diye de boş laflar edilmez.bende ilk kez duydum tavsiyesi için de bu arkadaşımıza teşekkür ediyorum umarım kullandığına değer diyorum. piyasada o kadar ürünün reklamını avonun sunun bunun( ayyyyyy reklam oldu pardonn:) herseyını gözümüze sokarlar şurda bi tane marka tavsiye etti diye kız kalkıp boş boş çok duyarlılarmış gibi bu konuya yorum yapmaya çalışıyolar elinize yüzünüze bulaşmış laws arkadaşım ağzına sağlık az bile demişinkaydirigubbakcemile2

:eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz:
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava:

emirgulay arkadaşım sanırım lawsın arkadaşısın, korumaya felan çalışmışsın. lütfen şu konu kapanabilirmi?? yazdıklarının hepsini gülerek okudum sadece.. hiç bir sebep insanı bu kadar küçültmemeli, yorumlarda bu kadar seviyesiz olmayı gerektirmemeli. tabiki yöneticilere bıraktım çünkü hiç bir zaman böyle seviyesiz muhabbetlere girmem.. gerizekalı, salak demiş. yazışmaya değer bir youm olsaydı cevap verirdim. ayrıca eğitimciyim demişsin eğer bu doğruysa yazık bu güzel ülkemin emanet ettiği o çocuklara... tahmin ediyorum yine bişeyler yazarsın ama rica ediyorum seviyeyi biraz yüksek tutmaya çalış eğer başaramazsanda kapansın bu konu

X