Sivilceli Ciltler Siyah noktalar için ürün önerileriniz

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
A

annejik

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi annejik
kizlar siyah nokta problemim var ve hangi urunu kullancagimi bilmiom:çok üzgünüm:

• Konu Sahibi annejik
mrb cnm aynı problem bndede var bnde konu açtıım orayıda takip edeblrsn dha çok bşi dien olmad ama konum:siyah noktalarım için yardım lütfen

• Konu Sahibi annejik
arkadaşlar siyah nokta için yapmanız gereken en güzel şeylerden biri buhar banyosu we peelingg marka olarakta yvesrocher öneriorum

• Konu Sahibi annejik
düzenli bakımla bir süre sonra geçecektir

• Konu Sahibi annejik
artistry`nin ürünlerini tavsiye ederim bi dene istersen.

• Konu Sahibi annejik
kayısı yağı da iyi geliyor..

• Konu Sahibi annejik
kızlar bu siyah noktalar için bantalar varmıs onlardan kullanan varmı varsa hani markanın ürünü yazablirmi:1no2: hemen

• Konu Sahibi annejik
arkadaşlar siyah nokta için yapmanız gereken en güzel şeylerden biri buhar banyosu we peelingg marka olarakta yvesrocher öneriorum

bu ürünü eczanelerdenmi yoksa kozmetiktenmi alıcaz güzelim bi de hele bakayimtatlicadiarzu

• Konu Sahibi annejik
bence en güzeli yumurtanın akının içine toz şeker koy sür yüzüne 15 dakka sonra yıka dene memnun kalmazsan kozmetiğe başvur.

• Konu Sahibi annejik
bence en güzeli yumurtanın akının içine toz şeker koy sür yüzüne 15 dakka sonra yıka dene memnun kalmazsan kozmetiğe başvur.

CNM benim yüzümde değil biras burnumun üstünde varlülülülülülü bu dediğin karışmı sadce burnuma sürp 15 dk bekeltsem olurmu bide 1 yumurtamıCADIARZU

• Konu Sahibi annejik
bende bu gün bir kozmetiğe sordum bana dermokili önerdiler üstelik tam set fiyatıda 63 ytl bana çok uygun geldi ve tamamen doğal olduğunu memnun kalacağımdan bahsettiler bir iki numunede verdiler bakalım numuneler gerçekten hoşuma giderse almayı düşünüyorumşakkıdı

• Konu Sahibi annejik

yvesrocher cnm bu dediğnin cilde bir zarar vermes demiCADIARZU benim cildim kuru oldugu için kurutmaz demi?

• Konu Sahibi annejik
benim kızım avonun temizleyici jelini kullanıyo çok da güzel yapıyo tertemiz

• Konu Sahibi annejik
kızlar bu siyah noktalar için bantalar varmıs onlardan kullanan varmı varsa hani markanın ürünü yazablirmi:1no2: hemen
ben kullmdım ama bi arkadasım kullanmıstı niveann siyah nokta temizleme bndını ama hiç mmnun kalmadı cnm:1no2:dger marklarınkini bilemm tabi.........

• Konu Sahibi annejik
CNM benim yüzümde değil biras burnumun üstünde varlülülülülülü bu dediğin karışmı sadce burnuma sürp 15 dk bekeltsem olurmu bide 1 yumurtamıCADIARZU

olur canım bu karıım cildi temizliyo bütün yüzünede sürsen bişey olmaz yani.
1 yumurtanın akının içine 1 2 tatlı kaşığı toz şeker karıştır sür yüzüne.

ayrıca haftada 1 kezde bir tutam maydonozu saplarıyla birlikte 2 3 bardak suyun içine koy limonda sık (limonun yarısı yeterli) bunları bi tencerede kaynat15 dakka.sorna havlu yada tülbent gibi bişeyle yüzünü iyice sil.bunu soğumadan yapma lazım..çok memnun kalcaksın canım sonuçları yaz banada hadi kolay gelsinnna.s.

• Konu Sahibi annejik
klavyemde sorun var bazı harfler yazmıyo..bu karışımı soğumadan sıcakken yapman lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…