Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
arkadaslar harıka bı tarıf buldum sıyah noktaları kokunden temızlıyorms:dance::dance::dance:
:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm: BEKLİYORUM
canımcım biberiye yağı
ayrica saf gul suyunun içine bıldıgımız maden suyunu esıt mıktarda karıstır yatmadan once temızle dogal tonık
baska bır tonık tarıfı daha var 20cc cilek 20cc seftali ve 10 cc yagsemın yaglarını karıstır yatarken sur bıraz yakıyor ama sabah cıldını purussuz yapıyor , cok yanarsa 1 yada 1.5 saat sonra yıkayabılrsın sabah etkısnı gorecekseın
Etkisi Oluyorsa Basit Bişi Yapariz
Canım,
Biberiye yağını nasıl ve ne sıklıkta kullanıyorsun ?
canım bıberıye yagını aksam suruyorum her aksam yanı eger cıldın rahatsız olursa ıkı saat beklertıp yıkayabılırsın pamuga dokup suruyorum bende işe yaradı umarım sende de işe yarar kolay gelsın kullandıktan sonra gelısmeleri yazarsan sevınırıma.s
evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
canım paylasım icin sağal
Yardımın için teşekkürler Ceremino,
Deniycem. Başka yan etkisi yoktur di mi (yüzde tüylenme gibi).
rica ederım canım umarım faydasını gorursun canımcım eger için rahat etmıyorsa ınternetten arastır bıberıye yagını yada aktarlara gıt sor ıkna olursun
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!!!
Kayıtlı Üye
açtığınız konuları lü
tfen takip ediniz boş yere konu açmayın
Sır olarak isimli üye istersen eleştirmek yerine biraz paylaşımlara katıl!!!!!!! Konuları takip ediyor herkes ama birinin bulduğu güzel bir olayı diğerleriyle paylaşmak için yeni bir konu açmasının kimseye pek fazla zarar vereceğini sanmıyorum!!!!
ßencede bende sana katiLiyorum nefertaria.s.
açtığınız konuları lü
tfen takip ediniz boş yere konu açmayın[/QUO
aslında senı cıddıye alıp cevap vermek bıle gerekmıyor ama senın gıbı dengesızler okusunlarda bostan yere isgal etmesınler buraları. amcam kanserdı ve vafaat ettı gıremedım ok ukala arkadasım tatmın oldun muuuuuuu ????? bu arada duygu somurusu fılanda yapmıyorum actıgım konuların da hepsını takıp ederım senden ogrenecek deılım sana gore cok kıymetlı fıkırlerını kendıne sakla hosuna gıtmıyorsa da actıgım konuları takıp etme okuma senı zorlayan yok sekerım
Yardımın için teşekkürler Ceremino,
Deniycem. Başka yan etkisi yoktur di mi (yüzde tüylenme gibi).
hayır canım benım cıldım hassas bı cılt ve ben sureklı alısverıs yaptıgım aktarada sordum bı sorun olmaz dedı ama tekrar tekrar yınelıyorum cılt tıpnınızı bılmıyorum kullanmadan once arastırın bana ıyı geldı arkadaslarımla paylasmak ıstedım umarım sızlerede ıyı gelrı canlarım:dance:
Sır olarak isimli üye istersen eleştirmek yerine biraz paylaşımlara katıl!!!!!!! Konuları takip ediyor herkes ama birinin bulduğu güzel bir olayı diğerleriyle paylaşmak için yeni bir konu açmasının kimseye pek fazla zarar vereceğini sanmıyorum!!!!
canımcım bosver takma kafana ben ona gereklı olan cevabı verdım Kötü Kazen
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!!!
Kayıtlı Üye
Başınız sağolsun canım:çok üzgünüm:
benden de bi tarif
gül suyu ve bilgimiz talk pudrayı karıstırıyoruz zaten macun kıvamı alıyor hemen eşit ölçöülerde koyabiliriz cok malzme harcama gerek yok az da yapsanız yeterli yüzümüze sürüyoruz biraz bekliyoruz zaten pudralar dökülmeye baslıyor yüzümüzü yıkıyoruz etkisini hemen görüceksiniz haftada 3-4 gece yapmanız yeterli ölü hücreleri ve siyah noktalara kesin çözüm
Başınız sağolsun canım:çok üzgünüm:
tesekkur ederım canımsenağlama
benden de bi tarif
gül suyu ve bilgimiz talk pudrayı karıstırıyoruz zaten macun kıvamı alıyor hemen eşit ölçöülerde koyabiliriz cok malzme harcama gerek yok az da yapsanız yeterli yüzümüze sürüyoruz biraz bekliyoruz zaten pudralar dökülmeye baslıyor yüzümüzü yıkıyoruz etkisini hemen görüceksiniz haftada 3-4 gece yapmanız yeterli ölü hücreleri ve siyah noktalara kesin çözüm
paylasımın için tesekkur ederım canım
Herkese paylaşımları için çok teşekkür ediyorum...
GErçekten burda çok faydalı şeyler öğreniyorum...
Bu arada ceremino başınız sağolsun canım senağlama
Herkese paylaşımları için çok teşekkür ediyorum...
GErçekten burda çok faydalı şeyler öğreniyorum...
Bu arada ceremino başınız sağolsun canım senağlama
tesekkur ederım canım cok acı cekıyordu amcam umarım sımdı acıları dınmstır bıtanemınsenağlama