Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
saol kızlar cok yardımcı oldunuz sızlerın sahesınde cok sey ögrendım ( cnm basın sagolsun senı cok ıyı anlıyorum o dertten bende annemı kaybettım)
Biberiye bitkisi sağlığa çok yararlı olduğu gibi, mükemmel bir güzelleştiricidir. Önce bitkinin tıbbi etkilerinden söz edelim:
-Kan dolaşımını hızlandırır.Kılcak damarları açar.
-Karaciğeri tedavi eden bitkilerin başında gelir.
-Biberiye yağı,kanser tümörlerinin ve vücuttaki yağ bezelerinin zamanla eriyerek kaybolmasını sağlar.
-Sinirleri uyarır ve güçlendirir.
-Mide ve bağırsakları uyarır. Böylece sindirime (özellikle yağlı yiyecek yendiğinde) yardımcı olur.
-Hazımsızlıktan oluşan gazları söktürür.
-Safra salgısını artırır.
-İdrar söktürücüdür.
-Kadınlarda aybaşını düzene sokar. Gecikmeleri önler. İyi bir adet söktürücüdür.
-Etkili bir toniktir.
bayağı bi etkisi var vallah bundan sonra bende akşamları deneyeceğim tşk ederim canım tafsiyen için
arkadaslar peki var olan siyah noktaları gideriyomu bu biberiye yağı yoksa sadece yenilerinin oluşumunu mu önlüyor?:uhm: çünkü var olanları temzilemek çok zor ben gözenek temizleme bandı kullanıyorum anca onunla geciyo ama çok maliyetli oluyor.senağlama
seviyor seviliyor:)
Kayıtlı Üye
canım ne varsa doğal ürünlerde var sağol canım paylaşım için
saol kızlar cok yardımcı oldunuz sızlerın sahesınde cok sey ögrendım ( cnm basın sagolsun senı cok ıyı anlıyorum o dertten bende annemı kaybettım)
cok sagol canımmm, senınde basın sagolsun umarım cennettedırler su an:çok üzgünüm:
arkadaslar ınsallah ıyı sonuclar alırsınız ben kullanıyorum ve faydasını goruyorum umarım sızdede aynı etkıyı yaratır
sevgiler...
selam siyah nokytalara doğal çözüm 5 bardak kaynamış suyu temiz bir kaba koyalım içine 5 yemek kaşığı tuz ekleyelim suyun buharına yüzümüzü dayanabildiğimiz kadar tutalım farkı görüceksiniz
Şimdi bu biberiye yağı nasıl kullanılacak,bu yazılmamış,yani nasıl tatbik edilecek arkadaslar?? ,bunu da eklerseniz sevinirim.
ya bu biberiye yağını sürünce ya sivilce çıkarsa yüzümde
d/e/n/g/e/s/i/z
Kayıtlı Üye
en cok siyah nokta burunda cıkıyo çıkması zor siyah noktaları temizliyomu :uhm:
deneyeceğim :icecream::icecream::enbuyukkk:
şimdi cnaım biri bana şu gül suyu ve sodayı anlatırmı acep:uhm::a015:
şimdi cnaım biri bana şu gül suyu ve sodayı anlatırmı acep:uhm::a015:
Bu nedir ki? Ay takip edemiyorum artık.. ben soda ve limon suyunda kalmıştım? Gül suyu ve soda ne işe yarar??
Bu nedir ki? Ay takip edemiyorum artık.. ben soda ve limon suyunda kalmıştım? Gül suyu ve soda ne işe yarar??
gül suyu tek basına kullanılır ama doğal olan rosense sanırım güveılır beyaz olmalı tabitonık olarak yüze sürülür sodayla sadece tek olarak yüz yıkanıyo 2 side gözenek sıkıstırıyo ben gülsuyu kullanıyorum aman aman bi etki yok ama bıraz farkedıyo sankı soda sanatcıların önerdıği eskı bır formüldür ama hiç denemedm
Siyah noktalar için limon-yoğurt! cok iyi geliyor..
arkadaslar tekrar merhaba
gulsuyu ve maden suyu karısmınıda kullanıyorum,ayrıca bıberıye yagınıda bıberıye yagı bende tuglenme yapmadı,sıvılce yapmadı ama daha oncede soyledım,ben yıllardır aynı aktardan alısverıs yapıyrum ve aktarıma guvenıyorum.cılt tıpımı bılıyor ona gore uygun urunler verıyor sızde ıyıce arastırıp ona gore secımınızı yapın
sevgiler...
paylaşımım içim teşekkür işe yarayacagına emınım
arkadaşlar bende bu gün aldım biberiye yağını 1 hafta deniyecem sonucu size yazarım
arkadaşlar bende bu gün aldım biberiye yağını 1 hafta deniyecem sonucu size yazarım
merhaba sonucu yazarım demiştin ama sonuç yokmu yoksa benim gibi tembellikmi yaptın kullanmadınmı merak ettim sonuç neeeeeeesırnaşık şey