Cilt Bakımı Ürünleri Siyah nokta ve genişlemiş gözenekler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

msecret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
3
0
Arkadaşlar 31 yaşındayım siyah nokta ve genişlemiş gözeneklerle mücadele ediyorum ve kurtulamıyorum bana tavsiye edeceğiniz kullandığınız bir marka ve ürün varmıdır, aynı zamanda lekelere ve yaşlanmayada karşı etkili olmasını istiyorum. Çokmu şey istedim acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

clinique marka ürünler kullanıyorum, benim cilt tipim karma, banyo sırasında peeling ve banyo sonrasında sıkılaştırıcı maske kullanıyorum, clinique ürünleri satan bi yer size yardımcı olacaktır, cilt tipinizide belirlerler ona göre ürün verirler, bizlerde sivilce çıkan her cildi yağlı cilt sanma eğilimi var nedense, elma sirkesiyle yapılan buhar banyolarının da etkili olduğunu duymuştum,umarım sorununuzu yakın zamanda çözersiniz

Loreal pure zone tavsiye ediyorum. siyah noktalar ve gözenekler için mükemmel. fiyat olarak da gayet uygun.
kullandığım ürünün resmini etiketledim. Watsondan 10 tl ye aldım 2 haftadır kullanıyorum, özellikle yıkama pedi çok güzel. ürün salisilik asit içeriyor yani siyah nokta ve gözenek sıkılaştırma için birebir. yalnız kuru bir cilt yapısına sahipsen biraz gerilme yapabilir. kuru cildin varsa bu ürünle beraber mutlaka iyi bir nemlendirici ve tabi ki bol su öneriyorum :)

bu konu birkac gun once acilmisti...istersen orada yazdikalrimi sanada soyleyim...limon ve tuz karistiriyorsun bir kapta hafif puturlu bir yuzey bunu siyah noktalarinin oldugu yere hafif bastirarak bir kac aksam uygula yuguladiktan sonra sonra yuzunu yikama...sabah kalktiginda ilik suyla ardinda soguk suyla yuzunu yika...bir kac gun icinde yuzunde hic birsey kalmaz...sivilceli bir yapin varsa her yerine sur yat...gecmis olsun...kremler gecici cozumlerdir..aklina geldikce haftada bir defa falan yada ben limon kesiyorum mesela kesik limon dolaba koyuyorum aklima geldikce uzerine tuz dokup biraz SIKIp yuzume ayak ustu sivilceli yada siyah noktali yerlere durup evde dolaniyorum...birde arindiriji bir yuz yikama jeli al garnier yesil kutuda var bi tane iyi ama icinde paraben var parabensiz biliyorsan onlardan al..daha saglikli..

cnm ben de estee lauder ın pore minimizer ürününü kullanmaya başladım. Senin anlattığın sıkıntılardan (gözenekler ve siyah noktalar) dolayı aldım bu ürünü. Daha kullanmaya yeni başladım fakat biraz zaman geçtikten sonra görüşlerimi bildiririm. Aynı zamanda cilt lekelerine de iyi gelen bir ürünmüş. Bakalım nasıl sonuç verecek.

ben de aynı sorunları yaşıyorum, shiseido nun pureness serisi bu tip ciltler için üretilmiş, ben hem yüz yıkama jelini hem nemlendiricisini hem de pudrasını kullanıyorum. Bu ürün serisi, yağlı, siyah noktalı ve geniş gözenekli ciltler için birebir. Aynı zamanda Benefit Cosmetics ten Porefessional adında hem tek başına hem de makyaj altına ve üzerine uygulanabilen bir primer var, o da geniş gözenekleri sıkılaştırmada ve sürüldüğü zaman gözenekleri tıkamadan görünümü pürüzsüzleştirme özelliğine sahip. Harika bir ürün ve internette fazlasıyla olumlu yorumlar var hakkında. Tek sorun Sephora da satılıyor ve 99tl. yurtdışından internetten sipariş verilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…