• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siyah nokta temizleyiciler

bademyagi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
18
0
6
İstanbul
merhaba,
benim saçımdan sonra en büyük sorunlarımdan biridir siyah noktalar
garnier saf ve temiz 3 ü bir arada, clean&clear, neutrogena pembe greyfurt yüz yıkama jeli, avon clearskin professional1 ve clearskin mavi olanını kullandım şimdiye kadar. en çok memnun kaldıklarım avon professional1 ve neutrogena. şimdilerde ise ikisi arasında kararsızım. netrogena'nın peeling özellikli olanı 16 lira yaklaşık, avondaki pro1 ise 7,5 liraya falan elimde olabiliyor ve gerçekten etkili. pembe greyfurt serisini deneyenler nasıl bulduklarını yazabilirler mi?

ikinci konu ise siyah nokta temizleyici burun bantları
bunları deneyip memnun kalan var mı? varsa markasını ve fiyatını yazabilir misiniz?

teşekkürler :39:

Avon ürünleri sağlık bakanlığı onaylı ürünler değildir. O yüzden almamanı tavsiye ediyorum.
Bunun dışında Neutrogena, Clean&Clear ürünleri bu konuda iyidir. Ben Loreal Pure Zone aldım. Az önce ilk defa kullandım. Şuan için beğendim. Birkaç kullanım sonra neler olur bilemem.
Siyah nokta bantları işe yarıyor. Kökten çıkarıyor hemde. Nivea marka alacaksan 15-17 lira arası bir şeydi sanırım.
Watsons'tan alacaksan 3 yada 5 lira. Yalnız bandı çekerken çok yavaş çek. Burun üzerindeki tüyleri yolarsa siyah tüyler çıkmaya başlıyor.

Son düzenleme:
Back