Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm cildimle ilgili çok problemler yaşadım. sicilce, siyah nokta yağlanma) profesorlere kadar gittim. herşeyi denedik faka sonuç alamıyorduk. en sonunda çareyi kasabamızın cildiyecisi çözdü. tabi ilaçla. bu esnada birkaç kere cilt bakımı yaptırdım. doktorum kesinlikle yaptırma demişti. ama dinlemedim. şu an cildimde izler var sivilceleri cilt bakımı esnasında sıktıkları için. ama siyah noktalarım az da olsa hala burnumun kenarlarında mevcut. cilt bakımı yaptırdıkça çoğalıyorlar. ben 1 tatlı kaşığı mısır unu, bir kaç damla limon, 1 tatlı kaşığı kadar yoğurt, istersen biraz bal hepsini karıştırıp peeling yapırorum. üstelik kan dolaşımını düzenleyip cilt renginide doğal gösteriyor.
cilt bakımı yaptırıcaksanızda mutlaka güvenilir biyere yaptırın ben bakırköyde biyere yaptırdım buhar makinesini açtılar yüzüme doğru oda pek bi işe yaramadı buhar yüzüme gelene kadar uçup gidiyodu sonrada sıkmaya başladılar gözeneklerim tam açılmadan
şimdi cildin nasıl bi faydasını gördünmü cilt bakımının
acaba bu maskede limonun bi zararı olur mu cildi tahriş edio falan diyolarcanımm cildimle ilgili çok problemler yaşadım. sicilce, siyah nokta yağlanma) profesorlere kadar gittim. herşeyi denedik faka sonuç alamıyorduk. en sonunda çareyi kasabamızın cildiyecisi çözdü. tabi ilaçla. bu esnada birkaç kere cilt bakımı yaptırdım. doktorum kesinlikle yaptırma demişti. ama dinlemedim. şu an cildimde izler var sivilceleri cilt bakımı esnasında sıktıkları için. ama siyah noktalarım az da olsa hala burnumun kenarlarında mevcut. cilt bakımı yaptırdıkça çoğalıyorlar. ben 1 tatlı kaşığı mısır unu, bir kaç damla limon, 1 tatlı kaşığı kadar yoğurt, istersen biraz bal hepsini karıştırıp peeling yapırorum. üstelik kan dolaşımını düzenleyip cilt renginide doğal gösteriyor.
akneleri sıktıktan sonra pamuğa limon sıkın ve sürün sonra siyaj noktalar çıkmıyo bunu 2haftada bir yapınsiyah noktalarını estetisyenlere temizletenler memnun kalanlar yada kalmayanlar yorum yapabilirler mi?