siyah nokta temizletmek

pln=)

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
222
1
siyah noktalarını estetisyenlere temizletenler memnun kalanlar yada kalmayanlar yorum yapabilirler mi?

canımm cildimle ilgili çok problemler yaşadım. sicilce, siyah nokta yağlanma) profesorlere kadar gittim. herşeyi denedik faka sonuç alamıyorduk. en sonunda çareyi kasabamızın cildiyecisi çözdü. tabi ilaçla. bu esnada birkaç kere cilt bakımı yaptırdım. doktorum kesinlikle yaptırma demişti. ama dinlemedim. şu an cildimde izler var sivilceleri cilt bakımı esnasında sıktıkları için. ama siyah noktalarım az da olsa hala burnumun kenarlarında mevcut. cilt bakımı yaptırdıkça çoğalıyorlar. ben 1 tatlı kaşığı mısır unu, bir kaç damla limon, 1 tatlı kaşığı kadar yoğurt, istersen biraz bal hepsini karıştırıp peeling yapırorum. üstelik kan dolaşımını düzenleyip cilt renginide doğal gösteriyor.

canımm cildimle ilgili çok problemler yaşadım. sicilce, siyah nokta yağlanma) profesorlere kadar gittim. herşeyi denedik faka sonuç alamıyorduk. en sonunda çareyi kasabamızın cildiyecisi çözdü. tabi ilaçla. bu esnada birkaç kere cilt bakımı yaptırdım. doktorum kesinlikle yaptırma demişti. ama dinlemedim. şu an cildimde izler var sivilceleri cilt bakımı esnasında sıktıkları için. ama siyah noktalarım az da olsa hala burnumun kenarlarında mevcut. cilt bakımı yaptırdıkça çoğalıyorlar. ben 1 tatlı kaşığı mısır unu, bir kaç damla limon, 1 tatlı kaşığı kadar yoğurt, istersen biraz bal hepsini karıştırıp peeling yapırorum. üstelik kan dolaşımını düzenleyip cilt renginide doğal gösteriyor.

ilgilendiğin için çok teşekkürler bende siyah noktalar temizlendikten sonra iz kalır diye korktum yaptırmam sanırım artık...maskeyi bir deneyeyim bakalım

Cilt bakımı yaptırınca daha çok çoğalıyo ya ben bi yaptırdım pişman oldum zaten evde kendin bile yapabilirsin eline bir pamuk alıyo sıkıyoda sıkıyo suratının içine edene kadar sıkıyo sonra bide çoğaltıyo evde kendin peeling yap daha iyi benneyaptımki

cilt bakımı yaptırıcaksanızda mutlaka güvenilir biyere yaptırın ben bakırköyde biyere yaptırdım buhar makinesini açtılar yüzüme doğru oda pek bi işe yaramadı buhar yüzüme gelene kadar uçup gidiyodu sonrada sıkmaya başladılar gözeneklerim tam açılmadan

cilt bakımı yaptırıcaksanızda mutlaka güvenilir biyere yaptırın ben bakırköyde biyere yaptırdım buhar makinesini açtılar yüzüme doğru oda pek bi işe yaramadı buhar yüzüme gelene kadar uçup gidiyodu sonrada sıkmaya başladılar gözeneklerim tam açılmadan

şimdi cildin nasıl bi faydasını gördünmü cilt bakımının

bn yaptırdm ve pişman oLdum:nazar:
ama sana tavsiyem ciLdin hassas değiLse,siviLcen az ve siyah noktan çoksa araştır iyi birine yaptır ama diğer türLü memnun kaLcağını hiç sanmıyorm:1closedeyes:

acaba bu maskede limonun bi zararı olur mu cildi tahriş edio falan diyolar

siyah noktalarını estetisyenlere temizletenler memnun kalanlar yada kalmayanlar yorum yapabilirler mi?
akneleri sıktıktan sonra pamuğa limon sıkın ve sürün sonra siyaj noktalar çıkmıyo bunu 2haftada bir yapın

arkadaşlar cılt bakımı gereklıdır.zaten uzmanlara aylık yada 2 ayda bır gıdılır cılt bakımı için.eğer cıldınızde sıyah nokta varsa bunları temızlerler.sıvilcelere dokunmazlar çünku iz kalır.cıldınıze uygun ürün kullanmaları gerekır kı bazı yerler tek ürünle yapar buişi ve bu hatadır. bunu gıttığınız salonlara sorunuz.eğitimli ve profesyonel kişilere yaptırmanız lazım.bunun harcinde evde gunluk ve haftalık bakımlarınızı ihmal etmemeniz gerekli.haftalık bakımınızı peelingle yapabılırsınız banyo esnasında haftada 2 kez yeterlidir.fakat peelingi sivilcelerniz üzerine getırmeyınız.patlamasına ve yayılmasına neden olur.hassascıltler ise hassas cıltler için olan peelıngi kullanmaları gerekır.ve gunluk bakımlar şarttır.

Hayatımda ilk ve son kez bu işlemi denedim ve bin pişmanım.1 sene boyunca yüzümdeki faciayı nasıl gecirebilirim diye uğrastım.cildim karma ve hassastır.özelikle buhar olayına bu cilttekiler girmeyin derim.Kırmızı lekeler ve cildin bozulan dengesi gözenekleri açıyor,sivilcelenme baslıyor bence.tabii bu benim deneyimimdi.:KK33:

anam anam neler sürüyosunuz cildinize öyle limonlar kolonyalar... yeşil domestosu deneyin bi de hem mis kokuyo hem de arındırır cildinizi

X