Cilt Bakımı Ürünleri Siyah nokta için ürün tavsiyesi...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

didi_

İki deli kedim...
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
1.467
3
Siyah noktalarım için ürün tavsiyesi istiyorum kızlar. Bu tarz şeyler hiç kullanmadığım için (aslında pekte güvenmediğim için) bilmiyorum hangisi iyi. Bu Cleen & Clear Siyah Nokta Temizleme tarzı şeylerden almayı düşünüyorum. Siz neler tavsiye edersiniz?

öncelikle siyah nokların varsa cilt bakımı yaptır..
ardında da body shopta siyah noktalar için peeling maskesi var ben kullanmadım ama
kullanalar memnun..
bendede çok siyah nokta var ama cilt bakımı yaptırdım çok faydasını gördüm..
hoş yine oluyor ama hiç olmazsa çok güzel bir şekilde temizlendi..
yine yaptırıcam.ayda bir kere
şimdide doktar sabun vermişti onu kullanıyorum kükürtlü sabun..
daha sonra garnıer sıkılaştırıcı toniğini sürüyorum...ardında..nıveanın nemlendiricisini.
ama düzenli yapsam çok daha iyi sonuç alıcağıma eminim.
peeling olararakta roc aldım gerçektende ölü deriyi atıyor..
tüm cilt tipleri için ideal ama fiyatı biraz pahalı 35 tl
ama body shopta ki siyak noktalar için peelingi fiatı daha uygun ve daha iyiymiş sanırım..
benden bu kadar.. birde siyah noktalara kil maskesi çok iyi geliyormuş bilgin olsun bunuda denicem...

Teşekkür ederim cevap için. Cilt tipime uygun doğal sabun bakacağım. Kimyasal ürün cildi mahvediyor.

siyah nokta problemin olduğunu yazmışsın.Peeling işe yarar ya da kil maskesi bulabilirsen siyah noktalara birebir.Ama benim dermatoloji uzmanımın önerdiği bir jel vardı adı differin bende yaradı.İstersen bir dene umarım yardım edebilmişimdir.

siyah nokta problemin olduğunu yazmışsın.Peeling işe yarar ya da kil maskesi bulabilirsen siyah noktalara birebir.Ama benim dermatoloji uzmanımın önerdiği bir jel vardı adı differin bende yaradı.İstersen bir dene umarım yardım edebilmişimdir.

Fiyatına baktım uygun fakat akneler için kullanıldığı yazıyor. Leke ve izlerin giderimi için.

yok yok hatta eczacı kadın yazdı üstüne siyah nokta için diye ama akne izlerinide yok ediyor.Yani en azından benim burnumun üstündeki siyah noktaları yok etti.

yok yok hatta eczacı kadın yazdı üstüne siyah nokta için diye ama akne izlerinide yok ediyor.Yani en azından benim burnumun üstündeki siyah noktaları yok etti.

Yatmadan önce sürüp sabah kalkınca suyla mı temizliyorsun? Haftada kaç kere uyguluyorsun? Sorayım ben de eczacıya.

ünt pore refiner plus diye bi ürün var ama denemedim ki
araştırmak lazım

ya kızlar ben de aynı dertteyim. özellikle t bölgesi yağlı olduğu için burun çene bölgesinde sıkıntı yaşıyorum. iyi ve gerçekten etkili bir peeling öneriniz yok mu ?

EPİLİXİR İPEK YÜZ KESESİ KULLANIN .. HOLLYHERBS.COM SİTESİNDEN FAYDALARINA BAKABİLİRSİNİZ ..HEMDE DOĞAL ..CİLDE KİMYASAL SÜRMEMİŞ OLUYOSUNUZ ..

%100 saf koza ipeğinden yüz ve dekolte bölgesi kullanımına özel kese

%100 saf koza ipeğinden,boya-kimyasal kullanmadan Türkiye'de ve dünyada kesenin lideri Kelebek Kese tarafından HOLLYHERBS için özel olarak üretilmiştir

Saf ipek kese kullanımının avantajları

■Ciltteki ölü dokuyu sağlıklı bir şekilde soyarak akne,sivilce,siyah nokta oluşumunu önler
■Cilt lekelerini giderir
■Cilt rengini düzeltir
■Cilt tonunu iyileştirir
■Kırışıklıkları önler,oluşmuş olan kırşıkların görünümünü azaltır
■Cildin kendini yenilemesini teşvik ederek yaşlanmanın önüne geçer
■En hassas ciltlerde bile günlük kullanıma uygundur
Nemlendiricilerinizin,toniklerinizin seçiminde titiz davranıyor,aksatmadan kullanıyor,yine de özlediğiniz,beklediğiniz cilde kavuşamıyor musunuz... Cilt bakım ürünlerinize verdiğiniz onca para boşa gidiyor,cildiniz bakım ürünlerinizden gereğince faydalanamıyorsa bu hoşunuza gider miydi...

Cilt yüzeyindeki ölü deri tabakası uzaklaştırılmadığı sürece bakım ürünleriniz bu tabaka tarafından emilir ve asıl ulaşması gereken canlı cilt tabakasına ulaşamaz.Etkin bir soyma yapılmadığı sürece ne leke gidericileriniz ne yaşlanma karşıtı ürünleriniz beklentinizi karşılayamaz.

Etkin bir soyma aynı zamanda kozmetik kullanımı gerektirmeksizin cilt kusurlarının düzeltilmesinde büyük fayda sağlar.Düzenli ve etkili bir soyma ile hiçbir kozmetik ürüne gerek kalmaksızın cilt kusurlarınızdan kurtulabilirsiniz. İşte ihtiyacınız olan bu etkin soyma için keseyi öneriyoruz.

X