Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Forumda daha önce bilgilendirme yapan arkadaşlarlar olduysa kusura bakmamanızı rica ederek bugün uyguladığım bir yöntemi paylaşmak istiyorum :) Yakın bir zamanda çok az siyah nokta sıkıntısı çeken bebek yüzlü bir arkadaşımın siyah noktalarım için önerdiği yöntemi uyguladım. Sir ağda. Siyah nokta için yapmadığım tek birşey kalmadı diyebilirim fakat bu kadar hızlı sonuc vermemişti hiçbiri donmuş sir ağdayı (pimex bezsiz kullanım) alıp eritip siyah noktalı olan bölgeye uyguladığımızda birkaç saniye donmasını bekliyoruz ve çekiyoruz parçalamadan yavasca çekersek daha ıyı sonuc alabılırsiniz. Zaten cildinizdeki çoğu siyah noktayı ağda üzerine bıraktığınızı görüyorsunuz tabiyki yüzde yüz yok olma olmuyor ama yoğun bir azalma söz konusu :) Siyah nokta için bir çok yöntemi deneyen biri olarak bir çok yöntemden etkili ve ucuz buldum :)
Devam et o şekilde ileride tüylerin siyah kıl biçiminde çıkar.
ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
haha kesinlikle sir yapmayın!
ben yoğurt karbonat limonu öneririm. hem de tüm yüzünüze.
haha kesinlikle sir yapmayın!
ben yoğurt karbonat limonu öneririm. hem de tüm yüzünüze.
onu nasıl yapıyoruz canım
onu nasıl yapıyoruz canım
bacım aman diyeyim limon ben sürdüm yüzüm olduğu gibi soyuldu ve yüzümde fazla belli olmasada soyulmadan dolayı biraz iz kaldı yada sadece benim tenimle alakalı birşey olabilir ama genede kendinizi riske atmayın belki ilerde kötü sonuçlar doğurabilir en güzeli hakki gül suyu ben 3 aydır hakki gül suyunu, toniğini ve kremini kullanıyorum ve yüzümde kadifemsi bir dokunuş oluştu ama gül suyunun içeriğini okuyun hepsi gül suyu diye satılan esanslar içeriğinde %100 gül suyu yazanı alın.. siyah noktalarım'da, sivlcelerimde ve yüzümdeki küçük izlerde azalma oldu sabırla kullanırsanız sonuç almanız garanti, ben her sabah kalktığımda uyguluyorum eğer yorgun olmazsam akşamda yatmadan uygulamaya çalışıyorm bu kadar basit yani bence bi deneyin