merhabalar......... işe yarıyor fakat peeling yapmak daha güzel çünkü bant sadece burun üstünü temizliyor ve haftada 1-2 yapmak lazım. Ama peeling tüm yüzdeki syah noktaları alıyo ve cilde bakım yapıyo........aman kızlar dikkat edin peelingi haftada 1- 2 gibi yapın .YOKSA CıLDı AŞINDIRIR SıVıLCEYE NEDEN OLUR..........
canım ben kendime almıştım ama pek etkisini görmedim kardeşime verdim 1 tane ondada etkisini göremedik sonra bir gün duştan sonra sevgilime gel dedim sende deniycem ona uyguladık çok yararı oldu hiç kalmadı siyah noktası anneside kullanmış o da çok faydasını görmüş denemeden bilemezsin yani değişiyo kişiye göre tabii gittikten sonra cildi temiz tutmak gerek çünkü olanı götürüyor yeni çıkanı engellemiyor
bnde kullandım cnm gerçekten siyah noktaları çıkarıo hatta bantı yüzünden çıkardıkdan sonra görüosn siyah noktaları ama ööle kayda değer bi biçimde gitmio pek farkı olmuo.şahsen bizzat bende yani öle oldu
Ben de kullandım. Kuzenim de kullandı. Kullandıktan hemen sonra görüyorsun zaten çoğunlukla temizliyor. Ama benim de kuzenimin de 1 2 gün içinde gidenlerin yerine daha fazlası geldi bilmiyorum belki sadece bizde olmustur ama be cogalttıgını düşünüyorum. Düzenli olarak tonik kullanıyorum bu daha etkili ve kalıcı.