Siyah ağırlıklı olanlar her ne kadar gündüz ve ışıklı çekim yapılmışsa da bence çok karanlık ve ağır durmuş.Beyaz ağırlıklı bir seçim bence daha hoş olur.
Eski evimiz Amerikan mutfaklıydı.Koltuklarım beyaz kenarları sırtı deri, oturma kısımları süet,taban şeritleri venge rengi, masam beyaz lake, sandalyelerim bacaklar venge, sırt oturma kısmı beyaz süet, ve açık mutfağım komple venge rengindeydi.Bir de venge rengi televizyon ünitesi.Beyaz ile vengenin uyumu da güzel olur, siyah kadar sertlik katmaz bence.
Ha Amerikan mutfaklı salonda bir yaşamdan çok çektim o ayrı.Her ne kadar çok şık ve modern dursa da ben pes ettim.Ev aramaya başladığımda "mutfağı olsun, lütfen mutfağı olsun" diye ağlaştığımı bilirim
Beyazın çok titiz, temiz, kedisiz ve derli toplu kişilere yakıştığını anladım.Zira bir 8 ayın sonunda süet koltuklarımda pişirilmiş yiyeceklerin kokusun almaya, ee mutfak, salon içiçe olduğu için ister istemez koltukta da yemek yendiği için kahve- çay- çimen lekelerini süetten ayırmaya başladım
Şimdi beyaz süeti, kahve köpüğüne kaplattırıyorum.Ohh mis.
Umarım siz beyaz ve yanına yapacağınız seçimin keyfini uzuuuun süre sürersiniz.
Kolay gelsin.