siyah mutfakmi? YOKSA beyaz mutfakmimi?

ALVINE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
15
0
86
37
Diğer
Arkadaslar; gelecek ay yeni evimize tasincaz.daha oncesinde her yeri beyaz dusumustum deri beyaz koltuklar aldik lake beyaz mobilyalarla birlikte , mutfagim ve salonum bir yani amerikan mutfagi , mutfak kismi cok buyuk degil L biciminde 3m 1.80mm boyutlarinda ama birturlu karar veremiyorum ren icin, siyah lakemi yoksa beyaz lake mi olsun siyah olursa duvarlar ve tezgah beyaz cam olcak beyaz olrsa duvarlar toprak gri si tezgah gumus rengi olcak sizce hangisi sik durur yadimci olursaniz seviniri :44:

bence beyaz şık durur :)hep aydınlık verir iç karartmaz gümüşlede cok zarif bi ikili olur camın temzlemesi zor bnce :)

bence altlar siyah üstler beyaz, tezgah beyaz,arası siyahlı beyazlı grili seramik..
ama tek renkte kararlıysanız,karıştırmak istemezseniz beyaz bence..

yani siyah diyosunuz siyah yaptirirsam tezgah ve duvar kizmi beyaz cam olcak ama sadece dolaplarda karistirmak istemiyorum siyah beyazi

Siyah ağırlıklı olanlar her ne kadar gündüz ve ışıklı çekim yapılmışsa da bence çok karanlık ve ağır durmuş.Beyaz ağırlıklı bir seçim bence daha hoş olur.
Eski evimiz Amerikan mutfaklıydı.Koltuklarım beyaz kenarları sırtı deri, oturma kısımları süet,taban şeritleri venge rengi, masam beyaz lake, sandalyelerim bacaklar venge, sırt oturma kısmı beyaz süet, ve açık mutfağım komple venge rengindeydi.Bir de venge rengi televizyon ünitesi.Beyaz ile vengenin uyumu da güzel olur, siyah kadar sertlik katmaz bence.
Ha Amerikan mutfaklı salonda bir yaşamdan çok çektim o ayrı.Her ne kadar çok şık ve modern dursa da ben pes ettim.Ev aramaya başladığımda "mutfağı olsun, lütfen mutfağı olsun" diye ağlaştığımı bilirim Beyazın çok titiz, temiz, kedisiz ve derli toplu kişilere yakıştığını anladım.Zira bir 8 ayın sonunda süet koltuklarımda pişirilmiş yiyeceklerin kokusun almaya, ee mutfak, salon içiçe olduğu için ister istemez koltukta da yemek yendiği için kahve- çay- çimen lekelerini süetten ayırmaya başladım
Şimdi beyaz süeti, kahve köpüğüne kaplattırıyorum.Ohh mis.
Umarım siz beyaz ve yanına yapacağınız seçimin keyfini uzuuuun süre sürersiniz.
Kolay gelsin.

siyah ve beyazı nerde kullnaırsan kullan harıka duruyorlar ama dolaplarını beyaz tezgahıznı sıyah yapabilirsin.mesela benım evimin heryeri nasıpse ceyız serılınce bembeyaz olucak mutafk dolaplarım lake beyaz kulupları boydan boya gri tezgahımda gri.ve salonumdan tutta diğer odalar ve banyoya kadar heryer beyaz beyazı herseyle susleyeilirsin..bu da benım bir fıkrım tabıkı tercıh senın

bence siyah seçenekleride çok ağır ve hoş duruyo ama mutfağınız oda gibi olsaydı güzel olurdu yani siyah geniş alanda güzel dar alanda boğar bence beyaz açık mutfak için daha iyi bir seçim ben gonderdiğin fotograflarda ikisi begendim bazıları ofis mutfagı gbi biraz itici sıcaklıgı yoktu :)

Ben 2. mutfağı beğendim. Siz gerçi, beyaz mutfağa siyah tezgah demişsiniz ama, gri tezgah ve baza gözüme güzel gözüktü.

Lakenin görüntüsü gerçekten çok güzel oluyor, ama kolay çiziliyor. Koyu renk oje sürmek gibi bir merakınız varsa işiniz zor. Aseton da boyayı bozuyor, aklınızda olsun.

siyahın üzerinr mutfak eşyası ve aksesuar olarak tek rengi tercih ederseniz (kırmızı turuncu eskitme mor)güzel duruyor.ama beyaz da şık ve tezgah üstünün metalik olması gerekiyoo.siyah lake olursa parmak izi olmayanları tercih edin beyazda sorun yok sık sık silmeniz gerekmiioo))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…