Mutfak Dekorasyonu siyah beyaz gri mutfağıma uygun renk yardım

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
yeni aldığım evimin mutfak dolapları siyah beyaz tezgah arkası gri beyaz siyah küçük karelerden oluşuyo kapılar beyaz

şimdi ben bu muftağa ne renk perde duvar kağıdı halı ve masa sandalye düşünmeliyim acil yardım

eşim ve ben bi masa beğendik o resmi de atayım sandalyelerde beyaz üzerine kırmızı dalgalar var .bu hafta duvar kağıdı,perde ve halı bakcaz pek zamanımız yok fikirleriniz bekliyorum

bu arada her şeyi dolabın rengine uydurmak istemiyorum başka renklerde karışsın istiyorum

bencede kırmızı,fuşya yada mor renklerini katabilirsiniz

Mutfaktaki renklerim böyle.resimdeki masada alacağım masa sandalye ama henüz almadım.bu renkleri duvar kağıdı perde ve halıyla kombinlemek istiyorum ama nasıl desenler nasıl renkler $DSC09070.webp$DSC09069.webp$DSC09068.webp$DSC09067.webp$DSC09086.webp$DSC09087.webp$DSC09070.webp$DSC09069.webp

Mutfaktaki renklerim böyle.resimdeki masada alacağım masa sandalye ama henüz almadım.bu renkleri duvar kağıdı perde ve halıyla kombinlemek istiyorum ama nasıl desenler nasıl renklerEki Görüntüle 678953 Eki Görüntüle 678952 Eki Görüntüle 678951 Eki Görüntüle 678950 Eki Görüntüle 678954 Eki Görüntüle 678955 Eki Görüntüle 678953 Eki Görüntüle 678952

bence sandalyeleri komple kırmızı kaplı desensiz al
böyle çok karman çorman olmasın
halı olarakta kırmızı desensiz bir halı tercih et bence
biz shaggylerden aldık düz renk ama kısa tüylü hem bakımıda kolay olur diye
perde olarakta kırmızılı beyazlı zebra olabilir

aslında su yeşili de güzel olur sanki ben mutfakta kırmızıyı istemiyorum eşim beğendi bu kırmızı sandalyeleri.ikna ederim aslında ama kendim de ne istediğimden emin olmalıyım

perdenizi çağla yeşili seçebilirsiniz....masa cam olabilir sandalyelerinizi de açık leylak renginde seçerseniz çok soft bir mutfağınız olur ve gözünüzü de yormaz...

perdeleri pembe seçtim çok soft bir pembe.stor üstüne gümüş pembe karışımı iplik
masa cam masa sandalyeleri beyaz aldım.duvar kağıdı ve halı ne renk olmalı.aslında duvar kadığını gümüş rengi seçtim ama henüz sipariş edilmedi değiştirebilirim fikirleriniz.

ben senin yerinde olsam mutfak perdesi şu zebralardan
9644-Zebra-Perde-Modelleri-12.jpg
zebra-perde.jpg

mutfak masası
bu
mutfak-masas-ve-sandalyeleri-mutfak-masas-mutfak-masa-modelleri-mutfak-mobilyalar-mutfak-masa-ve-sandalye-modelleri4f944ff39c979.jpg

yada
Pembe-Kadife-K%C3%B6%C5%9Fe-Tak%C4%B1ml%C4%B1-Mutfak-Masa-%C3%96rne%C4%9Fi.jpg

bunu alırdım yeriniz müsait:3:

duvar kağıdında yaratıcı olu:
Mutfak-i%C3%A7in-sar%C4%B1-ye%C5%9Fil-elma-desenli-ve-ye%C5%9Fil-armut-deseli-duvar-ka%C4%9F%C4%B1d%C4%B1-modelleri-550x442.jpg
bu yada
mutfak-duvar-kagidi.jpg
alırdım:10:

Back
X