Kontakt Lens Siyah lens

C

ccerence

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi ccerence
arkadaşlar aranızda siyah lens tebrübesi olan var mı 2marka buldum birinin adını hatırlamıyorum biraz pahalıydı biri de yeni buldugum zarracom markası

tavsiyelerinizi bekliyorum, bildiginiz bir marka var mı?

• Konu Sahibi ccerence
arkadaşlar aranızda siyah lens tebrübesi olan var mı 2marka buldum birinin adını hatırlamıyorum biraz pahalıydı biri de yeni buldugum zarracom markası

tavsiyelerinizi bekliyorum, bildiginiz bir marka var mı?

bende 4 yıl once ılk lens alırken sıyah aramısdım bulamamısdım

• Konu Sahibi ccerence
arkadaşım siyah deil ama mavi yeşil lens kullandım bosh and lamb en rahat lens lensin ince olmasına dikkat et yoksa batma yapıyor ayrıca bosh and lamb marka 1 yıllık lenslerimi 3 yıl ilk günkü gibi kullandım.lens hassas bi konu iyi bişey almanı tavsiye ederim..

• Konu Sahibi ccerence
bende yeşil gözlüyüm siyah olmak istiyorumhihoyyytama dr vermedi gözlerin çok güzel diye renkliyide tavsiye etmiyor:1no2:

• Konu Sahibi ccerence
kızlar benim gözleirm koyu kahve..siyah göz olmaz diyor kimi ama ben küçükken resmne siyah gözlüydüm büyüdükçe açıldı boncuk boncuk kocaman siyah gözleirm varmış zaten resimlerde öyle..
neyse ben şimdi siyah bi lens alıp koyulaştırmak istiyorum yani renkli değil gözlerim.
mavi ve yeşilim var iyi bir marka senelik aldım maviyi bi tek eşime göstermek için taktım yeşilide 2-3kere taktık yazık vakti geçicek ya.ama dışarı çıkmadıgım için de pek takmıyorum.
bu ismini yazdıgım zaraccom anadolutıp yazarsanız google çıkar firma sivasta kurulmuş ve lens fiyatlarını yarı yarı düşürmeye vesile olmuş bir kuruluş
ucuz da o yüzden alsam mı diyorum
ya da başka bi markadan bildiginiz siyah varsa o da olur ama her markada olmuyor
siyah

• Konu Sahibi ccerence
fresh look al canım gözüne batmaması onemlı sonuçta göz bu paradan kaçma iyi birsey al bence

• Konu Sahibi ccerence
ay yok daha neler koyun gibim olursunuz kızlar benden söylemesi çok suni duruyo ben burdayım diye cagırıyo kahverengı zemınde bal rengi,gri bilem daha dogal duruyor yine de siz bilirsiniz

• Konu Sahibi ccerence
fresh look al canım gözüne batmaması onemlı sonuçta göz bu paradan kaçma iyi birsey al bence

fresh look'da siyah var mı arkadaşım?

ay yok daha neler koyun gibim olursunuz kızlar benden söylemesi çok suni duruyo ben burdayım diye cagırıyo kahverengı zemınde bal rengi,gri bilem daha dogal duruyor yine de siz bilirsiniz

nedir o koyun gibi duran siyah mı?

• Konu Sahibi ccerence
evet siyah renk lensi kastetmiştim koyun gözü gibi derken lens fresh look 6aylık kullanım süresiyle cifti solüsyonuyla beraber 25liraya satılan çok sert bir lens seçenegidir artık bırakın optikçileri kozmetık merkezlerındebile satışı mevcuttur yine siz bilirsiniz lens tutkunları yine de denemek isteyecektir

Benım ılk lensım ılk defa gozume yabancı bı cısım soktum oda lens ve markası freslook ve cok rahat hıc gozme rahatsızlık vermıyo ve hıssetmıyorum bıle helekı numaralı dınlendırıcı oldumu daha rahat bıkeresınde uyuyupo kalmıstım bısı olmdı bence yanlıs bılıyosun freshlook kalın bı yapısı yok ttamaman cok ınce hemde baya ıncee

lens tutkunu değilim ben heleki ölü balık gibi duran lenslere de oldukça karşıyım.

arada kullanmak için siyah lens arıyorum ve "kullanan yada bilenlerden" hangi firmaların siyah ürettiğini ögrenmek için açtım topiği...teşekkürler.

turkuaz guzel hehe freshlookun bnmkı cokd memnunum tvsye ederm syh alıcagına

kızlar teşekkür ederim ama benim lensim var zaten ben siyah için açtım konuyu teşekkğür eederim iyi niyetinize...

lens tutkunu değilim ben heleki ölü balık gibi duran lenslere de oldukça karşıyım.

arada kullanmak için siyah lens arıyorum ve "kullanan yada bilenlerden" hangi firmaların siyah ürettiğini ögrenmek için açtım topiği...teşekkürler.

rainbow un fun line serisinde var siyah renk...
ayrıca freshlook dimensions serisindeki pasifik mavi rengi kahve göz üstüne takılınca siyaha bakan çok koyu bir renk ortaya çıkıyor..

Ben siyah lens kullanıyorum. Benimki Geo Angel Define diye bir marka ve bana sadece 19$'a maloldular. Siyah lens arıyorsanız mutlaka circle lenslere bakın (google'da circle lens diye aratın çıkar), pek çok siyah seçeneği var ve fiyatları pahalı değil.

bende siyah lens kullanmak istiyorum bousch&lomb marka kullanıyorum lensimi çok memnunum 1 yıllık lensimi 2 yıl oldu hala kullanıyorum.gözüme batma olayı kayma vs hiçbir sorunum olmadı buzamana kadar 7 yıldır aynı markayı kullanıyorum.ama siyah rengi varmı bilmiyorum

kızlar şöyle güzel bir kahverengi önerebileceğiniz bir marka varmı peki?
bal rengine yakın kahverengi ama okadar açık olmasına da gerek yok..

fresh look siyah lensinin testerını denedim çok hoştu aslında.renkli lens kullanıyorum yıllardır ama siyah istiyorum fresh look kullanan varmı yada başka markalarda siyah varmı tavsiye edebileceğiniz...ama zaraccom demeyin onun siyahını aldım iğrençti kullanamadım...kimseyede tavsiye etmem

ben siyah lens kullandım ama çapları biraz geniş, her göze olmuyor. Seçenek az arkadaşlar.

$mmm1.jpg beğenir misiniz bilmiyorum :KK61: biraz gençliğim :kk77:

X