Kontakt Lens Siyah Lens Kullanan varmı ?

weLet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
15
0
Merhaba siyah lens almak istiyorum ama kullanan varmı, nasıl duruyor en azından kullanan var ise resmini koyarsa

birde ne marka önerirsiniz lens markası olarak freshlook kullanıyorum gözlerimde batma yapıyor devamlı

merhaba, ben de siyah lens düşünüyorum, her ne kadar circle lenslerin başka renkleri doğal olmasa da geo angel siyah lens gerçekten haria duruyor, sanırım 60tl.ymiş çifti. Sitesinden aldığım arkadaş kızmasın bana ltf ama daha güzel bir örneğini bulamadım. Zaten sitesi foto.nun üzerinde yazıyor,dilerseniz orayı ziyaret edin.

merhaba, ben de siyah lens düşünüyorum, her ne kadar circle lenslerin başka renkleri doğal olmasa da geo angel siyah lens gerçekten haria duruyor, sanırım 60tl.ymiş çifti. Sitesinden aldığım arkadaş kızmasın bana ltf ama daha güzel bir örneğini bulamadım. Zaten sitesi foto.nun üzerinde yazıyor,dilerseniz orayı ziyaret edin.Eki Görüntüle 245617

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…