• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyah - kırmızı bornoz seti

Mathhead

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
71
9
36
Isparta
Arkadaşlar çeyizim için siyah ve kırmızı renklerinde bornoz seti almayı düşünüyorum.Özdilek ve Taç ın iki setini buldum. Özdilek kalitesine güvendiğim bir marka . Ama modeli çok da şık değil. Taçın ise kalitesinden emin değilim ama onun da modeli çok şık. Siz ne dersiniz?
Özdilek:BANYO HAVLUSU: 100x150(2 adet)
BORNOZ:Kırmızı: Medium
Siyah: Large
YÜZ HAVLUSU:50x100(2 adet) $OZDILEK-MODERN-AILE-SETI_.webp
Taç: 1.Bornoz:M+L(Kırmızı-Siyah)
2. Yüz Havlusu:50x90(2 Adet)
3. Banyo Havlusu:85x150(2 Adet)
4. Terlik:(2 adet) Eki Görüntüle 350831
Sizin bu siyah kırmızı önerebileceğin başka takım var mı ? Bu ürünleri kullanan var mı ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler:17:

Arkadaşlar çeyizim için siyah ve kırmızı renklerinde bornoz seti almayı düşünüyorum.Özdilek ve Taç ın iki setini buldum. Özdilek kalitesine güvendiğim bir marka . Ama modeli çok da şık değil. Taçın ise kalitesinden emin değilim ama onun da modeli çok şık. Siz ne dersiniz?
YÜZ HAVLUSU:50x100(2 adet) Eki Görüntüle 350830
Sizin bu siyah kırmızı önerebileceğin başka takım var mı ? Bu ürünleri kullanan var mı ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler:17:

canım ben taç alamayı düşünüyordum ama daha hesaplı ve aynı kalitede de olduğu söylenen jua takımı aldım bambuymuş yanında hediyeside vardı evlenmeme 3 sene var ama ödendi biitti bile resimde ekliyorum ilgilenirsen:)$Jua-Aile-Bornoz-Seti-Eleg_17138_1-800x800.webp

taç da kaliteli bir marka. ikisinden birini seçecekseniz bence taçın bornoz takımı çok daha şık.

Şıklık açısından Taç ama Özdilek bu işte daha eski kalitesi ipliği çok daha iyidir,bu arada ben de siyah-kırmızı alaağım bunlardan birini ama indirimde yakalamaya çalışıyorum.

canım ben aldım tacın siyah kırmızı takımından 300 milyona aldım
nebbilim gayet kaliteli duruyor
ama öle pamuk gibi de değil pek anlamadım ben rengi hoşuma gitti aldım

evet açıkçası güzel modeller , hobby nin de çok çeşitli siyah kırmızı modelleri var ..ama ikisinin de kalıtesınden emın olamadım , o yuzden kullanan bırılerının yorumlarını merak edıyorum

taçınki çok şık duruyo canım ama özdilek de kalitelidir havluda özdilek derim ama şıklık konusunda taç çok hoş. ben havluda özdilek alıcam bornoz takımını taç alıcam öyle karar verdim istanbuldaysan eminönünde outleti var taçın hatta bu h.sonu gitcem :21:

Kizlar Markapon sitesinden tac matka kirmizi siyah bornozu 229 tl ye aldim demin, eminonunde en ucuz 280 tlye vardi bu renk olan taclar, dusunuyosaniz bugun kapi derim

Ben de 2 model arasında kararsız kaldım hatta gözümle görmek için özdilek ve taç satan magazalara gittim. özdilekteki bayan ceyiz olarak dusunursen cok daha kalıtelı olanlar var bu modelı onermem dedi zaten parası da ucuzdu. tacınkısını bulamadım bambuymus galiba. cok kararsız kaldım internetten kendi sitesinden almak isteyenlere yuzde 5 indirim oluyor daha onceden alısveriş yaptıysanız ınternet üzerinden yüzde 5 indirim daha oluyor yani toplamda 330 tl olan urun 297 ye gelıyor. ben de kararsız kalanlardanım. hanımlar sizlerden kullanan varmı????

modeller gayet şık nıye beğenmıyorsunuz.güle güle kullanın.Özdileğin ipliği daha kalıtelı arkadaşın dediği gibi taçda ıyı ama özdilek derim ben.:34:

cnm senı bılmem ama ben bornoz temızlıgıne cok onem verıyorum...
yanı ayda 1 mutlaka önyıkamalı aceyle normaldede 2 haftada bır normal yıkıyorum..
yanı eger sıyah ve kırmızı alırsan aceyle yıkama ve yuksek ısıda yıkama sansın yok..
bende yenı evlıyım bu bır tecrube bence..
temizlik goruntuden daha onemlıdır bence..
ben esımle kendıme bembeyaz ve bambu üretimi aldım..
bambular cok guzel..
ben acayıp memnunum..
sıyahla kırmızı rengı ıyı dusun derım ben

bende taç var kullanıyorum tavsiye ederim çok güzel

benim takımım da bundan :) taç siyah kırmızı.... güle güle kullan canımmm benim ki çeyiz yani kullanmadığım için bAska yorum yapamayacagımm ama çok şık

Back
X