• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyah -kahverengi akıntısı olan var mı?

Ya arkadaşlar son 2 adetim bi garip...bir öncekinde 2 gün önce kahve telvesi gibi geldi sonra da adet oldum ama bu ay olmam gereken günden yaklaşık 5 gün önce kahverengi-siyah akıntı başladı ama miktarı çok fazla değil.5 gün sonra adet kanaması çokluğunda ama koyu kahverengi siyah anlam veremediğim şekilde oldu.şuan daha bitmedi bittiği gibi doktora gidecem ama canımı çok sıktı neyin nesidir bu? çocuk istiyorum haziranda da düşük yaptım .size tanıdık gelen bişey varmı.biraz araştırdım çikolata kistimiyim acaba??? burada doktor imkanlarıda çok iyi değil küçük bi yer.bir an önce çocuk istiyorum.Bursa ya gitmek istiyorum orada tavsiye edebileceğiniz doktor var mı ?

dün test yaptım negatif çıktı kızıma hamileyken böyle leklenme falan olmadı neden oluyor acaba off ya :uhm:

mrb ben 2 yıl yasmin kullandım bırakalı 10 ay oldu bırakmayı düşündüğümde lekelenmeler oldu son ay o yüzden bıraktım ve bebek istiyoruz az önce doktordan geldim 12 gündür lekeklenmem vardı korktum neyse sağda ve solda 2 tane kist var ama zararsız dedi yarın hastaneye gidicem hormon ve şeker tahlilleri yazdı.:sm_confused:

ben de de oluyor ama nedeni yumurtalıklarla ilgili sanırım doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra oldu sanırım yumurtalarda denge bozuldu cuma dr gideceğim bebek için uğraşıyoruz biz de bakalım gideyim sana haber veririm canım

mrb ben 2 yıl yasmin kullandım bırakalı 10 ay oldu bırakmayı düşündüğümde lekelenmeler oldu son ay o yüzden bıraktım ve bebek istiyoruz az önce doktordan geldim 12 gündür lekeklenmem vardı korktum neyse sağda ve solda 2 tane kist var ama zararsız dedi yarın hastaneye gidicem hormon ve şeker tahlilleri yazdı

Ya arkadaşlar son 2 adetim bi garip...bir öncekinde 2 gün önce kahve telvesi gibi geldi sonra da adet oldum ama bu ay olmam gereken günden yaklaşık 5 gün önce kahverengi-siyah akıntı başladı ama miktarı çok fazla değil.5 gün sonra adet kanaması çokluğunda ama koyu kahverengi siyah anlam veremediğim şekilde oldu.şuan daha bitmedi bittiği gibi doktora gidecem ama canımı çok sıktı neyin nesidir bu? çocuk istiyorum haziranda da düşük yaptım .size tanıdık gelen bişey varmı.biraz araştırdım çikolata kistimiyim acaba??? burada doktor imkanlarıda çok iyi değil küçük bi yer.bir an önce çocuk istiyorum.Bursa ya gitmek istiyorum orada tavsiye edebileceğiniz doktor var mı ?

aynı sorun bendede oldu 2 tane zararsız kist var dediCADIARZU

yaa şakamı yapıysunuz hamile falan :))) adetim günü gününe olmasada düzenliydi. 26 28 gün arasında değişiyo 5 veya 7 gün olurdu . adetim bitti ve yeni gününe 12 gün var. fakat aynı sorun bendede var :( öncedende olurdu ama beyaz renkte. ama bu ay. ilk koyu kırmızı. sonra kahverengı gıbı. sonrada bıldıgın sıyah renk geldı. hamılelık dıyosunuz fakat henuz 18 yasındayım ve öyle bı ıhtımal yok . bunun sebebı ne olabılır korkmaya basladım :(

yaa şakamı yapıysunuz hamile falan :))) adetim günü gününe olmasada düzenliydi. 26 28 gün arasında değişiyo 5 veya 7 gün olurdu . adetim bitti ve yeni gününe 12 gün var. fakat aynı sorun bendede var :( öncedende olurdu ama beyaz renkte. ama bu ay. ilk koyu kırmızı. sonra kahverengı gıbı. sonrada bıldıgın sıyah renk geldı. hamılelık dıyosunuz fakat henuz 18 yasındayım ve öyle bı ıhtımal yok . bunun sebebı ne olabılır korkmaya basladım :(

kist olabilir bir kadın doğum uzmanı ile görüşün geçmiş olsun ihmal etmeyin

Arkadaslar bende de polikistik over var yazz kullandim ama sadece 1 gun daha sonra incir kuru yaptım ve 4 gündür koyu renk resmen siyah akıntılar geliyor nedeni nedir sizce yaşayan varmı aynı durumu?

Back