Mutfak Dekorasyonu siyah granit tezgah kullananlar yorum lütfen

bizim evimizde krem rengi simli granit tezgah vr üzeri kahverngi tarçınlı...6 aydır kulllanıyoruz üzerine sıcak tencere çaydanlık düdüklü koymadığın sürece hiç bişey olmaz.biz de ilk yapıldığında dedik simleri kararırsa leke yaaprsa falaan ama kullnıştan geçıyor cnm biz çamaşır suyuyla temız tutuyoruz..cam silin ambalajına çamaşır suyu doldurduk sıkıyoruz siliyoruz mis gibi sorun yok...ayrıca siyah da mutfağı boğar dha açık renkler düşünmelisin bnce..

asıl istanbulda olur arkadaşım.çeşmelerimizden su dğeil kireç akıyor yanı 2 hafta dokunmasan banyonun lavabosuna lavabonun içi kireç tutuyor o kadar iğrenç görünüyor ki 4-5 günde bir çamaşır suyuyla temızlemek zorunda kalıyoruz...

hele çalışan biriysenız kim uğraşıcak tezgah ovalamakla kireç çıkarmakla...açık renkde kireç olmaz en azından gözükmez yni..güzelliğine aldanıyoruz yaptırıyoruz sonra da off pofff aldandım keşke yaptırmasaydım dıyoruz...

ben de yeni eve taşınıyorum dolap kapaklarım siyah ve beyaz.tezgah siyah granit.siyah mermer beni çok düşündürmüştü,tüm mutfağı beyaz mı yaptırsam diyordum ama herkes siyah beyazdan daha kullanışlı diyor.sizce dolap kapakları düz beyaz olmalı mı siyah beyaz daha mı güzel olur?

kesinlikle düz beyaz benimde düz beyaz tezgahım siyah granit ben çok memnunum.inşaat firması alt kapakları siyah yaptırıyordu beb beyaz olsun dedim iyikide demişim şimdi bakıyorum diğer dairelere el izleri olduğu gibi belli oluyor.tabi tecih senin.bide graniti iyisinden yaptır derim ben....

teşekkür ederim nehircim.mütehait siyah granitin en pahalısını yaptırmış öle dedi.bende araştırdım.beyaz dolap kapakları bana da ferah olurmuş gibi gelio.vestiyer ve soyunma odası dolabı da aynı.acaba onları da değiştirmek gerekir mi?onları da düz beyaz mı yaptırmak lazım?

vallahi cnm daha bugün yine baktımda iyiki dedim siyah yaptırmamışım sadece camlı bölüm varya bardaklık onun çerçevesini ben metal istemiştim mütehait diğerlerin alt kapakları siyah demiştimya onlara siyah taktılar diye uğraşmadılar ki benimde siyah takılıvermiş onda bile nasıl el izleri belli oluyo.ben 7 yıllık evliyim mobilyalarım koyu renk vallahi canımdan bezdim elimde bezle geziyorum neredeyse .o yüzden oğlumun odasını bile bembeyaz yaptırıyorum.annemin 18 yıllık beyaz mobilyaları hala daha çok ferah ve kullanışlı.hem modasıda geçmiyor.bende vestiyerimi beyaz yaptırıcam ama mesela oğlumun odasına sırf beyaz olmasın diye aralara metal şeritler attırıyorum biraz daha hava katsın diye ama vestiyere istemiyorum daha siparişini vermedim ama... bence beyazdan vazgeçme derim

Herhangi bir mutfakçıdan talep edebilirsin cnm tezgahçıdan isteyebilirler yada getirtirler tam emin değilim 25tl taş çatlasın okadar bile tutmayabilir

memnun olanlar kesin ev hanimlari sabah heryeri kapatip gidiyorum aksam geliyorum toz icinde su damlasa unutsan al sana leke sakin yaptirmayin caniniza yazik bir haftada usandim ben hele o ankastre denen illet daha betermis beyazdan sasmayin kizlar

memnun olanlar kesin ev hanimlari sabah heryeri kapatip gidiyorum aksam geliyorum toz icinde su damlasa unutsan al sana leke sakin yaptirmayin caniniza yazik bir haftada usandim ben hele o ankastre denen illet daha betermis beyazdan sasmayin kizlar

Haklısın şık olmasına şık ama temizliği beni deli ediyor.
Ankastre de siyah,ikisinin üzerinde toz görmekten bıktım.
Her akşam da siliyorum ama ertesi gün yine aynı.
En iyisi beyaz ocak ve beyaz mermermiş.

Kadis ankastrelerin siyahmıydı? Bizde ankasre alacağız siyah cam düşünüyorduk sen böyle söyleyince tereddüt ettim

6 yıl siyah granit tezgah kullandım. Çok şık fakat en küçük tozu kırıntıyi felaket gösteriyordu. Tezgahı kenarli yaptırmıştık su çek almıştım. Suyu döküp yikiyordum. Cok zordu. Hele o ankastreler sil sil leke ... ömür temizlikle geçiyor. Zamana yazık. ..yaptirmak isteyenler iyi düşünsün.

Bende aynısını düşünüyorum. Bir mutfakçıda görmüştüm teşhir ürünüydü harika görünüyordu ama kendisininde söylediği şey aynıydı temizlikten sıkılmamalısınız biraz daha fazla temizlik gerektiriyor siyah lekeyi belli eder demişti. Bence de beyaz bu konuda daha avantajlı.

Granitin kalitesi ile ilgili olarak değişiyor sorduğunuz sorunun cevabı.
İlk evimdeki granit tezgahta ıslak kalan yerler kireç lekesi oluyordu,sürekli kurulamak zorunda kalıyordum.Yeni evime taşınırken bildiğimiz,güvendiğimiz bir yere yaptırdık granit tezgahı ,artık hiç sorun yaşamıyorum.Çok kullanışlı olduğunu söyleyebilirim.

peki bu siyah granitteki su lekesinin nasıl giderildiğini bilen veya deneyen var mı? ya genel temizlik ve parlatmak için ben mermeri arap sabunuyla siliyorum,parlatıyo ama su lekelerine hala çözüm bulamadım napıcam (((

3 yıldır kullanıyorum ....pırıl pırıl... pek asil....ama ben sinir hastası oldum....çok ta istemiştim hatta banyo dolabımında üstü siyah cam....şimdiki aklım olsa katiyyen yaptırmam....

3 yıldır kullanıyorum ....pırıl pırıl... pek asil....ama ben sinir hastası oldum....çok ta istemiştim hatta banyo dolabımında üstü siyah cam....şimdiki aklım olsa katiyyen yaptırmam....

ya gerçekten mi bende mutfak tezgahı yaptırıcam ve acil karar vermem gerkiyor hayallerimde hep siyah mutfak tezgahı var ama aklımda da bi yakınımın sakın yaptırma sürekli toz oluyo sil sil aynı.. sözleri kulaklarımda çınlıyo :) burda da bazı arkadaşlar o konuda dertli ben de açıkcası temizlikle çok uğraşmaktan bıktım beyaz tezgahta sil geç tertemiz gözüküyo kafam çok karışık hangisini seçsem yaa :26:

Zamanla parlaklığını yitiren granite cila uygulaması yapabilirsiniz. Biz ekstradan kullanmadan bir cila daha attırmıştık üzerine.
Siyahın yeri bir ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…