-
- Konu Sahibi PembePamuk
arkadaşım neye karar verdiğini yazar mısın.granitin metrekaresini nekadara yaptırdınız.a.s.a.s.
:a015:arkadaşlar.bugün tezgah baktık..siyah granit tezgah beğendim.çok güzel ve parlak görünüyor..kullananlar memnunmu acaba merak ettim.forumda bir arkadaş zamanla parlaklığını yitirip leke tutuyor yazmış..bende üzüldüm..kullananlar ve uzun süredir kullanmakta olanlar deneyimlerinizi yazar mısınız?
ben eski evime siyah granit yaptırmıştım. tek problemi sularımız çok kireçli olduğu için kireç lekesi kalıyordu.devamlı kireç sökücü kullanmak gerekiyordu. istanbulda böyle bir problem olmaz herhalde..
ben de yeni eve taşınıyorum dolap kapaklarım siyah ve beyaz.tezgah siyah granit.siyah mermer beni çok düşündürmüştü,tüm mutfağı beyaz mı yaptırsam diyordum ama herkes siyah beyazdan daha kullanışlı diyor.sizce dolap kapakları düz beyaz olmalı mı siyah beyaz daha mı güzel olur?
teşekkür ederim nehircim.mütehait siyah granitin en pahalısını yaptırmış öle dedi.bende araştırdım.beyaz dolap kapakları bana da ferah olurmuş gibi gelio.vestiyer ve soyunma odası dolabı da aynı.acaba onları da değiştirmek gerekir mi?onları da düz beyaz mı yaptırmak lazım?
memnun olanlar kesin ev hanimlari sabah heryeri kapatip gidiyorum aksam geliyorum toz icinde su damlasa unutsan al sana leke sakin yaptirmayin caniniza yazik bir haftada usandim ben hele o ankastre denen illet daha betermis beyazdan sasmayin kizlar
memnun olanlar kesin ev hanimlari sabah heryeri kapatip gidiyorum aksam geliyorum toz icinde su damlasa unutsan al sana leke sakin yaptirmayin caniniza yazik bir haftada usandim ben hele o ankastre denen illet daha betermis beyazdan sasmayin kizlar
3 yıldır kullanıyorum ....pırıl pırıl... pek asil....ama ben sinir hastası oldum....çok ta istemiştim hatta banyo dolabımında üstü siyah cam....şimdiki aklım olsa katiyyen yaptırmam....