• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siyah fon perde arıyorummmm

bende o yüzden istemiyorum zaten.halamınkide aynı böyle sadece fonları daha kalın kumaş.çok kalabalık bi görüntü bence

$2013105164254.jpg $feleks-kruvaze.jpg $perde modelleri (29).jpg $images (1).jpg $18.JPG
bunlar nasıl

hanımlar siyah fon perde arıyorum salonuma
koltuklarım açık bej kadifemsi bir kumaş.kolları siyah deri ve taşlı
buna uygun siyah fon perdeye ihtiyacım var

Elimde bundan var canm cama takıp resmini yollarm istwrsen sadece ek olarak içine yan beyaz var şu şekilde
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399297224.129442.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399297240.514075.jpg
Yani iç tülü yok iki yan siyah iki yan beyaz var istersen sadece siyahlarıda alabilirsin
Siyahlar tepesi bombe kıvrım kıvrım beyazlar düz biri alta biri üstte şık duruyor ama kolktuk takımını değiştrdiğim için kuallanmıyorum ya duvar monte uçları var bağlanabiliyor satendir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Elimde bundan var canm cama takıp resmini yollarm istwrsen sadece ek olarak içine yan beyaz var şu şekilde
Eki Görüntüle 1101236 Eki Görüntüle 1101237
Yani iç tülü yok iki yan siyah iki yan beyaz var istersen sadece siyahlarıda alabilirsin
Siyahlar tepesi bombe kıvrım kıvrım beyazlar düz biri alta biri üstte şık duruyor ama kolktuk takımını değiştrdiğim için kuallanmıyorum ya duvar monte uçları var bağlanabiliyor satendir

bu satıştaydı sanırım canım.gördüğüm buysa tabi :1:
bence güzel ama benim salon bej ve siyah tonda.beyazı uygun olmaz.başka bi arkadaştan almayı düşünmüştüm onunda kargosu çok tuttu.artık kumaş alıp kendim dikmeye karar verdim.ilgin için teşekkür ederim :16:

bu satıştaydı sanırım canım.gördüğüm buysa tabi :1:
bence güzel ama benim salon bej ve siyah tonda.beyazı uygun olmaz.başka bi arkadaştan almayı düşünmüştüm onunda kargosu çok tuttu.artık kumaş alıp kendim dikmeye karar verdim.ilgin için teşekkür ederim :16:

Rica ederm😊

Back