• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Japon perde içine nasıl tül en güzel görünür?

SZSSZS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
198
7
118
Ankara
Herkese selam.

Uzun zamandır perde arayışı içindeyim ama hala git geller yaşıyorum. Oturma odam japon perde olacak. Salona da japon yapmak istiyorum daha modern duracak dıye ama herkes salona basıt kalır vs. dıyor. Yıne de japonda kararlıyım ancak içinin tülüne emin olamıyorum bırturlu. Seçenek çok fazla.

-pileli boydan boya tül perde ve iki yanda japon fon.
-katlamalı tül perde ve ıkı yanda fon
-ip perde ve fonlar
-uzun düz ve parçalı birbirinin üzerinde kesisen tüller( japon perdenın orijınal hali)

bu seceneklerden hangısı en guzel durur. Sıyah ve beyazdan oluşuyor salonum. Koltukların kırlentlerı iki taraflı kullanılıyor bır tarafı tek beyaz. Diğer tarafı siyah üstüne beyaz kıvrımlı desenleri var. Fonlarda da aynı bu desenden buldum brıllıantta. Kırlent desenı gıbı aynı fon olacak siyah üstüne beyaz ya da çok acık grı kıvrımlı desen. aNCAK içinin tülü nasıl olacak bılemıyorum.

Herkese selam.

Uzun zamandır perde arayışı içindeyim ama hala git geller yaşıyorum. Oturma odam japon perde olacak. Salona da japon yapmak istiyorum daha modern duracak dıye ama herkes salona basıt kalır vs. dıyor. Yıne de japonda kararlıyım ancak içinin tülüne emin olamıyorum bırturlu. Seçenek çok fazla.

-pileli boydan boya tül perde ve iki yanda japon fon.
-katlamalı tül perde ve ıkı yanda fon
-ip perde ve fonlar
-uzun düz ve parçalı birbirinin üzerinde kesisen tüller( japon perdenın orijınal hali)

bu seceneklerden hangısı en guzel durur. Sıyah ve beyazdan oluşuyor salonum. Koltukların kırlentlerı iki taraflı kullanılıyor bır tarafı tek beyaz. Diğer tarafı siyah üstüne beyaz kıvrımlı desenleri var. Fonlarda da aynı bu desenden buldum brıllıantta. Kırlent desenı gıbı aynı fon olacak siyah üstüne beyaz ya da çok acık grı kıvrımlı desen. aNCAK içinin tülü nasıl olacak bılemıyorum.

Benim oturma odamda japon perde var canım.
Füme rengi kandinden iri desenli(desenleri de aynı renk kabartma şeklinde.)Kenarlarındaki 2 fon düz füme rengi.
Bu düz fonların ortasına 2 adet uzun saçaklı baston taktım.
Eğer salonunuzda fransız balkonununuz varsa kesinlikle tavsiye ederim japon perdeyi.

Aslında benım balkonlar fransz degıl ama bu japon perde modelını cok begenıyorum. Salonuma da oturma odama da japon yapacagım. HAtta salonumda toplam 6 tane japon fon olacak. Oturma odasına orjınal japon yaptırmıyorum artık kararı verdım gıbı ıkı fon ve ıc kısımda da 3 tul japon olacak. Salonda da tuller pılelı sade bırsey olacak. Salonun sectıgım fonları oturma grubunun kırlentı ıle aynı kumas gıbı desenı tıpkı onun gıbı. İnşallah son halını begenırım şu an için bu sekılde dusundum

japon perdeler pileli tüllerle çok basit duruyor ilk önce bunu belirtiyim japon kanat olucaksa illa tülden vazgeçmelisiniz modernliğini alıp götürüyor japon perde altına düz pilesiz ip perdelerden uygun olabilir yada zebra ve japon fon olabilir sadece pileli tülün üstüne dümdüz japonlar tülü kapamakdan başka bir işe yaramıyor üstelik düz bir şekilde olduğu için tülün simetrisinide götürüyor sahsen ben japon kullanmadım evimde ama yapdırsaydım sadece zebra stor ve japon kullanırdım yada ip perde japon kullanırdım

Back
X