gri olan güzelmiş ama onun siyahını arıyorum ben canımEki Görüntüle 1324557 Eki Görüntüle 1324558
2side 36 beden canım ve 2 yada 3kez giydim yepyeniler dikatini çekerler belki
canım bunlar 36 beden vede fotodan böyle çıkmışlar ikiside kahve renkliArkadaşlar 36 beden olursa sevinirim. Düz montlar daha çok tercihim, teşekkürler :)
siyah istiyorum canım belirtmiştim :)canım bunlar 36 beden vede fotodan böyle çıkmışlar ikiside kahve renkli
Resim cektim ama telefondan yukleyemedim. Whatsapp kullaniyorsaniz oradan atabilirim.Arkadaşlar 36 beden olursa sevinirim. Düz montlar daha çok tercihim, teşekkürler :)
tabi özelden yazıyorum numaramıResim cektim ama telefondan yukleyemedim. Whatsapp kullaniyorsaniz oradan atabilirim.
canım teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. ama hem 36 bedenim hem de kısa siyah bir mont istiyorum :)nakit ne kadar düşünüyorsunuz size özelden atmıştım ama takas düşünüyorsunuz ben uyguna vermeye varım konularıma bakmak isterseniz beklerim 20-25 e veririm en güzeliini ne olacak iyi günde kullanın yeter ki.
konu linkim altta beklerim her zaman
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...end-giyimden-bueyuek-bedenlere-hersey.762832/
böyle istemiyorum canım. bu tarz gümüş detaylıs beden var
arkadaşlarımın da olanları satıyorum bu s beden 25 olur
Arkadaşlar 36 beden olursa sevinirim. Düz montlar daha çok tercihim, teşekkürler :)
Bende var canm koton ve bershka marka 2-3 saatlik giylen ürünler fiyatı 50 tl düşünürsen ekleyimArkadaşlar 36 beden olursa sevinirim. Düz montlar daha çok tercihim, teşekkürler :)
deri mont mu kaşe mont mu canım?Bende var canm koton ve bershka marka 2-3 saatlik giylen ürünler fiyatı 50 tl düşünürsen ekleyim
deri mont aldım canım şimdi sadece kaşe arıyorummerhaba ceket için düşündügünüz max fiyat nedir acaba bnde siyah kısa deri ceket var mudodan almıştım en fazla 3 kere giymişimdir. fiyat olarak 60 TL düşünüyorum eger size uyarsa resim ekleyebilirim
deri mont caanm ikisidederi mont mu kaşe mont mu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?