• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyah cam ocaktaki su lekesi nasıl çıkar??

3psilon

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
41
24
288
merhaba kızlar..siyah cam ocakta su izi kaldı ışıkta görünüyor.şimdi senin derdine diyebilirsiniz:oops: ama biraz takıntılıyım bu konuda gözüme batıyor sürekli.bulaşık detarjanı,sirke,camsil hatta yağ çöz denedim ama iz birtürlü geçmiyor.öneriniz var mı?resim ekliyorum

Eklentiler

• IMG_4227.JPG
    IMG_4227.JPG
    33,5 KB · Görüntüleme: 3.477
amonyaklı cif ile denedim ve çoğu çıktı.teşekkürler :)
Rica ederim canım bir kaç silmeden sonra tamamen ortadan kalkar ... Ocak diye pek müdahale etmek istemedim ama benim cam masada da kalıyor bazen su lekesi ben limon ile ovuyorm ama sen yinede tedbirli ol amonyakli cif ile devam :)

Rica ederim canım bir kaç silmeden sonra tamamen ortadan kalkar ... Ocak diye pek müdahale etmek istemedim ama benim cam masada da kalıyor bazen su lekesi ben limon ile ovuyorm ama sen yinede tedbirli ol amonyakli cif ile devam :)
Hanımlar simfer fırınlı ocak aldın gri renkte inoxs temizleyici alın dediler, aldım ama daha çok leke yaptı ocakta ne yapsam üzeri lekesiz olmuyor, :(

Hanımlar simfer fırınlı ocak aldın gri renkte inoxs temizleyici alın dediler, aldım ama daha çok leke yaptı ocakta ne yapsam üzeri lekesiz olmuyor, :KK43:
Arkadaş amonyakli cif ile cam üzerindekini çıkardı istersen sende dene bende gri renk kullanıyorum leke olmuyor gerçi ben her yemekten sonra lekeler kurumadan siliyorm ne lekesi var ?

Siyah cam ocağımıza az önce bi sürü zahmet verdim sildim ama bir türlü istediğim gibi olmuyor. Beyaz cam mı alsam acaba kendi evime.

mikro fıber hav bırakmayan havlu yapıılı olmayan kaygan yuzeylı cam bezi olanlardan alın cam ocaklarımı bı yıldır onunla temızlerım su lekesı yag lekesı olmaz kuruyunca ız bırakmıyor ınox dolabımıda onunla sılıyorum ız kalmıyor
Bez cok onemlı normal silme bezlerı leke bırakıyor arkadaşlar ben cif sprey mutfak yada cilit bang mutfak kullanırım yağ damladığı zaman bıraz sıkıp mıcro fıber nemlı bezle sılerım
Cif beyazı sıyah ocakta tavsıye etmem onu sıyah ocaktan temızlemesıde zaman alıyor yapısı yogun ugrastırır yani

mikro fıber hav bırakmayan havlu yapıılı olmayan kaygan yuzeylı cam bezi olanlardan alın cam ocaklarımı bı yıldır onunla temızlerım su lekesı yag lekesı kalmaz kuruyunca iz yapmıyor benım dolabım ınox aynı bezle sılerım leke bırakmıyor
Bez cok onemlı normal silme bezlerı leke bırakıyor arkadaşlar ben cif sprey mutfak yada cilit bang mutfak kullanırım yağ damladığı zaman bıraz sıkıp mıcro fıber nemlı bezle sılerım
Cif beyazı sıyah ocakta tavsıye etmem onu sıyah ocaktan temızlemesıde zaman alıyor yapısı yogun ugrastırır yani

Back