- Konu Sahibi BlondeBarbie
-
bencede beklemelisin, ben suan pismanim keske bekleyip yazin actirsaydim daha güzel bi renk cikardi belki, ama simdi tekrar actiricam yipraticam saclarimi senağlama iyice aksin güzelce actirirsin karamelini yaptirirsin yerimseniben
canim bu arada cok oldum ama bide az önce kiriklar krem fln dedin, sen kullandinmi önerebilecegin bi ürün varmi bana bilmiyorumkismile
bi deee arkdaslar albüme foto koydum acilmis hali ve boyandiktan sonrasinin merak edenler baksinlarbi de benzemek istedigim kizin :asigim:
fotoğrafını gördüm canım çok hoş olmuş benceay o kuaför koltuğunda otururken kalpten giderim ben ya fobi oluşmuş bende resmen eyvahedigeldismile
elde etmek istediğin renk için tekrar açtırman gerekcek doğru, en iyisi beklemek biraz güçlensinler riske atılmaz vallaboshayallersmile
cok tesekkür ederim canim, insallah seninkilerde istedigin gibi olur :Saruboceq:
korma amaaaa kuaförünü iyi sec, özelliklede bu actirma islemi icin fisfisfis yerimseniben
beklicez artik ne yapalim, sarisin olma yolunda emekliyoruz bakalim kaydirigubbakcemile3
Hayır, hayır çok olmak ne demek :) Ben Bioblas'ın her türlü kremlerini kullanıyorum ve memnunum. Daha önce Loreal'in Elseve olanlarından çok kullandım kırmızı kapları hatta şampuan ve saç kremiYine Loreal Elseve Komple 5 bunu önerebilirim :) Ondan da aşırı memnundum ama onarması için yine Loreal'in özel bi kremi var. Bazı kuaförler de satıyor 85 lira civarında fiyatı :) Baya bi reklam yaptım sanırım ve karışık oldu ama Loreal ideal.
hmm denicem bunlari cok tesekkürler canim opuyorumnanaktan
Ne demek :1rolleyes: Ve şu anki rengin de gayet hoş ve istediğin renge kolaylıkla ulaşabilirsin, sadece biraz sabret opuyorumnanaktan
yah son bi soru peki platine kadar acilirmi sizce tekrar actirdigimdaaa :Saruboceq:
Bu saç renginin üzerine paket atarak platin elde edilir :) Yeterince açtırmışsın zaten, şu an saçın sanırım açık (küllü) kumral ya da küllü sarı tonlarında, bunun üstüne paket atarak rahatça platin yapabilirler diye düşünüyorum canım merak etme yerimseniben
ben beyendim saçLArını uçLArına zeytinyağı sür kırıkLArı cok az kestıryukarı doğru çataLLanıyor
fotorafını gördüm açılmış halinde sarı iken orta kısmı koyu acaba o haldeyken orta kısmı sadece biraz daha açamazmıydı
renk tonu olacağı belli
aslında kuaförün seni uyarması gerekirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?