Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah boyali saclarimi actirdim kizlar yardim ;(

bencede beklemelisin, ben suan pismanim keske bekleyip yazin actirsaydim daha güzel bi renk cikardi belki, ama simdi tekrar actiricam yipraticam saclarimi senağlama iyice aksin güzelce actirirsin karamelini yaptirirsin yerimseniben

fotoğrafını gördüm canım çok hoş olmuş bence ay o kuaför koltuğunda otururken kalpten giderim ben ya fobi oluşmuş bende resmen eyvahedigeldismile
elde etmek istediğin renk için tekrar açtırman gerekcek doğru, en iyisi beklemek biraz güçlensinler riske atılmaz vallaboshayallersmile

Hayır, hayır çok olmak ne demek :) Ben Bioblas'ın her türlü kremlerini kullanıyorum ve memnunum. Daha önce Loreal'in Elseve olanlarından çok kullandım kırmızı kapları hatta şampuan ve saç kremi Yine Loreal Elseve Komple 5 bunu önerebilirim :) Ondan da aşırı memnundum ama onarması için yine Loreal'in özel bi kremi var. Bazı kuaförler de satıyor 85 lira civarında fiyatı :) Baya bi reklam yaptım sanırım ve karışık oldu ama Loreal ideal.

cok tesekkür ederim canim, insallah seninkilerde istedigin gibi olur :Saruboceq:
korma amaaaa kuaförünü iyi sec, özelliklede bu actirma islemi icin fisfisfis yerimseniben
beklicez artik ne yapalim, sarisin olma yolunda emekliyoruz bakalim kaydirigubbakcemile3

inşallah canım ya saol opuyorumnanaktan evet kuaför çok önemli,, belki ben de karamelden sıkılıp sarışınlığa geçerim belli mi olurhihoyyyt

hmm denicem bunlari cok tesekkürler canim opuyorumnanaktan

yah son bi soru peki platine kadar acilirmi sizce tekrar actirdigimdaaa :Saruboceq:

Bu saç renginin üzerine paket atarak platin elde edilir :) Yeterince açtırmışsın zaten, şu an saçın sanırım açık (küllü) kumral ya da küllü sarı tonlarında, bunun üstüne paket atarak rahatça platin yapabilirler diye düşünüyorum canım merak etme yerimseniben

:Saruboceq: insalah acilir yah ben alt kisimlari komple platin yapmaya karar verdim ama yazin :) delikafadulden

2. açtırma işlemini yaptırmamalısın bence çok yıpranır
aynı durum başıma gelmiştisaç rengi seçerken çok kararlı emin ve dikkatli olmak gerek koyu kahve gibi bir boyayadı sarı renk oldu açtırınca ama ot gibi oldu uzadıkça kestirdim kısaydı ozamanlar
şu an açık havana saçım yani açık bakırlı kahve çok güzel bir ton 1 yıldır kullanıyorum karamal istedim kuaförüm bir boyamayla kesinlikle karamal olmaz dedi en az 3 defa zaman içinde olur dedi
çok sabırsızım saç konusunda tekrar havana yaptım ve röfleli

tabi tercih meselesi siyah sarı çok kötü olmuş
senin yerine olsam uçlardaki tüm sarıları kestiririm sinirlerimi bozmaktansa çünki ne yaparsan yap ton farkı kalacaktır daha net ve güzel bir görünüm için sarı kızsımları uçlardaki kestir kökü sende uzar nasıl olsa
bakımda eğer yanma gibi durum varsa pak etkili olmuyor

fotorafını gördüm açılmış halinde sarı iken orta kısmı koyu acaba o haldeyken orta kısmı sadece biraz daha açamazmıydı
renk tonu olacağı belli
aslında kuaförün seni uyarması gerekirdi

bilmiyorum valla o heryere sürdü oryali uclarin daha acik renk olmasindan memnunum ama diplerin acik renk olmasi kötü iste CADIARZU
gerci ben o dipteki rengi istiyorum ortalardaki renkten sikayetciyim ama bakalim, saclarimin uclari berbat suan, citcit alicm ozaman kestiririm saglikli bi sekilde biraz uzatirim sonra actiririm :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…