- Konu Sahibi BlondeBarbie
-
canım şimdi saçın nasıl bilmiyorum ama bak şöyle diyim benim saçlarım siyahtı neredeyse 2 yıldır o rengi kullanıyordum ama sonra biranda cnm civciv sarısı istemişti düşün ne kadar açıktı. birde boyamı yazeliyelide 2 haffta ya olmuştu yada olmamıştı. gittim açıcı sürdüler bekledik falan benim bir kerede civciv sarısına dönmüştü çok açık sarı olmuştu ama benim saçımda ince telli senin saçların nasıl?
biraz bekledikten sonra bence tekrar kuaförde açtırtıp ne renk istediğiinide tam söylersen bence olur cnm niye olmasınki olumunekankayizsmile
ayy ne kadar çok siyah boyadan kurtulan varmış yaa bunları okudukça açtırasım geliyor zor tutuyorum kendimişu an saçım siyah boyalı ve karamel istiyorum ama korkuyorum, yıpranmıyor mu saçlarınız yahu
canm evet o förmül çok gzl bende yapıyorum. geçem sene kuaför kazası geçirmiştim siyakken saçlarım kızıl isteedim ilk açtılar sonra boyadılar o sıra saçım taranırken kırmışlardı odunn gibi olmuştu sonra bende kulaklarıma kadar kestirmiştim saçlarımı o förmul sayesinde şimdi saççlarım umuzlarmdan bir karış uzun daha geçik değilse. ya evet okul büüyük problem şimdi biranda sapsarı olursan dikkat çekersin dimi :/
kuaföre sölersen o kdr yapabilirler cnm ya sen lisedemisinki?
ayy ne kadar çok siyah boyadan kurtulan varmış yaa bunları okudukça açtırasım geliyor zor tutuyorum kendimişu an saçım siyah boyalı ve karamel istiyorum ama korkuyorum, yıpranmıyor mu saçlarınız yahu
bende siyahtan platin sarısına döndüm.zemuszemus
kuaförüm e ilk gittiğimde sabırlı olmamı söyledi ilk gittiğimde açtı sonra boyadı
20 gün sonra yine gel yine açıp boyayalım dedi yine gittim.açtı boyadı saçlarım hiç yıpranmadı
ve istediğim renge kavuştumbayanssulusmile
gerçi benim kuaförüm bana
senin saçların çok kaliteliymiş normalde çok yıpranır demişti birazda saç kalitesiyle ilgili olsa gerekCADIARZU
benim saçlarım çok kalın tellidir..
evet gercekten sabir istiyor bu is, o da bende yok iste bilmiyorumkismile
aslinda tekrar actirsam cok fazla yipranmaz diye düsünüyorum ama uclarim cok fena bi kez daha oryal degerse hepten gider heralde, kesilmesi lazim ama 1 cm bile kiyamam saclarimaa :umursamaz:
oyüzden soruyorum sizce ne kadar beklemeliyim tekrar actirmak icin diye :)
bu arada benim saclarim ince telli malesef benneyaptımki
ya kuaför tekrar tekrar sürdü sacima oryali sonra acilmiyor bi türlü felan dedi yikadi bende öyle olunca dedim acaba en son oluru bumu :) daha sonra tekrar actirsam biraz daha acilirmi onu merak ediyordum demekki oluyormus hihoyyyt
Uçları kötüyse bence kesinlikle elleme. Yaza kadar falan bekle, ben de öyle yapıyorum :) Kremler falan var onlardan kullan bu sürede biraz toparlanır, kestirmene de gerek kalmaz, ben baya bi kestirdim çünkü küt yaptırmak zorunda kaldım boyadan sonra ve önermiyorumBence beklemelisin ben de senin gibi sabırsızlık ettim, mahvettim. :sinifsinif: opuyorumnanaktan
hmm üzüldüm canim benneyaptımki saclarim benim icin cok cok degerli senağlama
oyüzden beklemeliyim haklisin, zaten suan dahada acik bi renk olursa okula almazlar beniama yazin tatilde kimse karisamaz hem ozaman yaptirirsam dedigin gibi sacim iyice uzamis olur hemde toparlar kendini :) ayy cok saol yaa kaydirigubbakcemile5
Seni çok iyi anlıyorum, benim için de çok değerliler ama mahvettim, senin de sonun benimkine benzemesin saçların mahvolmasın, okul kapanınca rahat edersin hem opuyorumnanaktan
Ne demek yardımcı olabildiysem zemuszemusolumunekankayizsmile
Karamelde bi facia yaşamazsın gibime geliyor :)
eger karamel tonlarinda düsünüyorsan bencede cok fazla bi yipranma olmaz benim saclarim hic yipranmadi sadece uclarim catal catal cünkü 3 kere oryal degdi bide hergün düzlestirmekten yiprandi benimkiler onun disinda dedigim gibi üstler hala ayni yerimseniben
benım saçlarım pek sağlıklı sayılmaz haftada 2 kere düzleştiriyorum ben de kırıklar var yani o yüzden korkuyorum kalın tellidir ama işte aynı senın gibi saçım çok kıymetlidir benim 1 cm kısalsa ya da yandığını görsem kalpten gidebilirimeyvahedigeldismile
teşekkür ederim kızlar en iyisi gidip bir konuşmakboshayallersmile
evet kuaförünle konusabilirsin ama sende arkadasin dedigi gibi kestirmek yerine bi süre saclarina bakim yapip saclarinin toparlanmasini saglarsin sonrada actirirsin yerimseniben
işte o sabır olsahemen değiştirmek istiyorum ama haklısınız biraz daha beklemeliyim hem saçımın rengi de akmış olur birazopuyorumnanaktan
işte o sabır olsahemen değiştirmek istiyorum ama haklısınız biraz daha beklemeliyim hem saçımın rengi de akmış olur birazopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?