Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah boyali saclarimi actirdim kizlar yardim ;(

BlondeBarbie

köpüksu :)
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
77
0
36
Almanya
Merhaba bayanlar
ben yaklasik 5 ay önce saclarimi siyaha boyadim, cok begeniyordum ama aradan 1 ay gecdi artik acik renk istemeye basladim :1no2:
1 ay öncesi saclarimin sadece uclarini actirdim, sari renk oldular ama üstler siyah olunca pek hosuma gitmedi sariyla siyah bi arada :umursamaz:
ve nihayet gecen hafta saclarimi komple actirdim, karamel gibi bi renk oldu. Aslinda begeniyorum ama yikadikca aciliyor, dipten gelen kendi sacim ve uclar daha acik bi renk yane resmen sarimsi bi renk ama ortalar daha koyu turuncu gibi yane kizillik var senağlama
kuaför saclarin cok inatci acilmiyor dedi cok ugrasti bu kadarini acmak icin 15-20 gün sonra gel tekrar boyayalim tam oturur dedi, ama ben o dipteki rengi istiyorum yane daha acik olsun istiyorum, sizce bi süre sonra tekrar actirsam acilirmi ? senağlama senağlama

canım şimdi saçın nasıl bilmiyorum ama bak şöyle diyim benim saçlarım siyahtı neredeyse 2 yıldır o rengi kullanıyordum ama sonra biranda cnm civciv sarısı istemişti düşün ne kadar açıktı. birde boyamı yazeliyelide 2 haffta ya olmuştu yada olmamıştı. gittim açıcı sürdüler bekledik falan benim bir kerede civciv sarısına dönmüştü çok açık sarı olmuştu ama benim saçımda ince telli senin saçların nasıl?
biraz bekledikten sonra bence tekrar kuaförde açtırtıp ne renk istediğiinide tam söylersen bence olur cnm niye olmasınki olumunekankayizsmile

canim daha hic foto cekmedim yakinda ceker koyarim ama suan dipler acik renk ortalar koyu bi turuncu uclarda acik renk ama benim sadece okadar acildi, senin bi kerede öyle sari olmasina cok sasirdimm yah negüzel hihoyyyt
ben kuaföre cok acik bi renk olmasin demistim bizim okulda cok kiziyorlar cünkü belkide ondan fazla acmadi ama suanki rengim icin daha cok sükür beni cevirmediler okulda eyvahedigeldismile
sitede bi arkadasimiz haftada 2 cm garanti diye bi sac uzatma formülü yazmis onu denicem bakalim dipten kendi sacim ciktikca suan diplerimdeki acik renge boyatmayi düsünüyorum, peki nekadar zaman sonra actiriym sence ? :uhm:

Siyahtan sarıya dönmekten en nefret eden benimdir herhalde boshayallersmile
1 yıl falan siyah boyayı kullanmıştım saçımda ben de sonra çok sıkıldım hemen açık röfle diye tutturdum. Gittim kuaföre önce açıcıyla berbat bir renk yaptılar saçımı sonra direk karamele boyadılar.. Ertesi sabah da tekrar gittim ve röfle yaptılar üstüne. Ama yine de istediğim gibi bir sarı olmadı. 2 hafta sonra üstüne tekrar röfle yapıldı ve saçlarım resmen platin oldu. İstemediğim kadar açıktı yani kaydirigubbakcemile3 rengi çok problem etmedim yüzüme de gitti ama saçlarım pişmaniyeden farksız oldular ıslakken dokunulmuyordu bile çektiğim ya da tuttuğum anda kopuyordu.. Ve saçlarım aşırı ince telliler sabah kalktığımda alt tarafları birbirine girmiş oluyorlardıııı! :gitme:
Sana tek tavsiyem fazla acele etme. Benim kuaförüm beni uyarmadı bile düşün artık. Diğer kuaförler bunu nasıl yapmış diyorlar hep mafoldumben
Biraz saçların dinlensin yaptırırsın, acele etme olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
canm evet o förmül çok gzl bende yapıyorum. geçem sene kuaför kazası geçirmiştim siyakken saçlarım kızıl isteedim ilk açtılar sonra boyadılar o sıra saçım taranırken kırmışlardı odunn gibi olmuştu sonra bende kulaklarıma kadar kestirmiştim saçlarımı o förmul sayesinde şimdi saççlarım umuzlarmdan bir karış uzun daha geçik değilse. ya evet okul büüyük problem şimdi biranda sapsarı olursan dikkat çekersin dimi :/
kuaföre sölersen o kdr yapabilirler cnm ya sen lisedemisinki?

ayy ne kadar çok siyah boyadan kurtulan varmış yaa bunları okudukça açtırasım geliyor zor tutuyorum kendimi şu an saçım siyah boyalı ve karamel istiyorum ama korkuyorum, yıpranmıyor mu saçlarınız yahu

bende siyahtan platin sarısına döndüm.zemuszemus
kuaförüm e ilk gittiğimde sabırlı olmamı söyledi ilk gittiğimde açtı sonra boyadı
20 gün sonra yine gel yine açıp boyayalım dedi yine gittim.açtı boyadı saçlarım hiç yıpranmadı
ve istediğim renge kavuştumbayanssulusmile
gerçi benim kuaförüm bana
senin saçların çok kaliteliymiş normalde çok yıpranır demişti birazda saç kalitesiyle ilgili olsa gerekCADIARZU
benim saçlarım çok kalın tellidir..

evet lisedeyim ya zaten öyle sapsari demiyorum ama biraz daha acik renk bise olsun istiyorum :kedi:

eger karamel tonlarinda düsünüyorsan bencede cok fazla bi yipranma olmaz benim saclarim hic yipranmadi sadece uclarim catal catal cünkü 3 kere oryal degdi bide hergün düzlestirmekten yiprandi benimkiler onun disinda dedigim gibi üstler hala ayni yerimseniben

evet gercekten sabir istiyor bu is, o da bende yok iste bilmiyorumkismile
aslinda tekrar actirsam cok fazla yipranmaz diye düsünüyorum ama uclarim cok fena bi kez daha oryal degerse hepten gider heralde, kesilmesi lazim ama 1 cm bile kiyamam saclarimaa :umursamaz:
oyüzden soruyorum sizce ne kadar beklemeliyim tekrar actirmak icin diye :)
bu arada benim saclarim ince telli malesef benneyaptımki
ya kuaför tekrar tekrar sürdü sacima oryali sonra acilmiyor bi türlü felan dedi yikadi bende öyle olunca dedim acaba en son oluru bumu :) daha sonra tekrar actirsam biraz daha acilirmi onu merak ediyordum demekki oluyormus hihoyyyt

Uçları kötüyse bence kesinlikle elleme. Yaza kadar falan bekle, ben de öyle yapıyorum :) Kremler falan var onlardan kullan bu sürede biraz toparlanır, kestirmene de gerek kalmaz, ben baya bi kestirdim çünkü küt yaptırmak zorunda kaldım boyadan sonra ve önermiyorum Bence beklemelisin ben de senin gibi sabırsızlık ettim, mahvettim. :sinifsinif: opuyorumnanaktan

hmm üzüldüm canim benneyaptımki saclarim benim icin cok cok degerli senağlama
oyüzden beklemeliyim haklisin, zaten suan dahada acik bi renk olursa okula almazlar beni ama yazin tatilde kimse karisamaz hem ozaman yaptirirsam dedigin gibi sacim iyice uzamis olur hemde toparlar kendini :) ayy cok saol yaa kaydirigubbakcemile5

Seni çok iyi anlıyorum, benim için de çok değerliler ama mahvettim, senin de sonun benimkine benzemesin saçların mahvolmasın, okul kapanınca rahat edersin hem opuyorumnanaktan
Ne demek yardımcı olabildiysem zemuszemusolumunekankayizsmile

canim bu arada cok oldum ama bide az önce kiriklar krem fln dedin, sen kullandinmi önerebilecegin bi ürün varmi bana bilmiyorumkismile

bi deee arkdaslar albüme foto koydum acilmis hali ve boyandiktan sonrasinin merak edenler baksinlar bi de benzemek istedigim kizin :asigim:

Karamelde bi facia yaşamazsın gibime geliyor :)

benım saçlarım pek sağlıklı sayılmaz haftada 2 kere düzleştiriyorum ben de kırıklar var yani o yüzden korkuyorum kalın tellidir ama işte aynı senın gibi saçım çok kıymetlidir benim 1 cm kısalsa ya da yandığını görsem kalpten gidebilirimeyvahedigeldismile
teşekkür ederim kızlar en iyisi gidip bir konuşmakboshayallersmile

evet kuaförünle konusabilirsin ama sende arkadasin dedigi gibi kestirmek yerine bi süre saclarina bakim yapip saclarinin toparlanmasini saglarsin sonrada actirirsin yerimseniben

evet kuaförünle konusabilirsin ama sende arkadasin dedigi gibi kestirmek yerine bi süre saclarina bakim yapip saclarinin toparlanmasini saglarsin sonrada actirirsin yerimseniben

işte o sabır olsa hemen değiştirmek istiyorum ama haklısınız biraz daha beklemeliyim hem saçımın rengi de akmış olur birazopuyorumnanaktan

işte o sabır olsa hemen değiştirmek istiyorum ama haklısınız biraz daha beklemeliyim hem saçımın rengi de akmış olur birazopuyorumnanaktan

bencede beklemelisin, ben suan pismanim keske bekleyip yazin actirsaydim daha güzel bi renk cikardi belki, ama simdi tekrar actiricam yipraticam saclarimi senağlama iyice aksin güzelce actirirsin karamelini yaptirirsin yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…