• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyah boya

azra_54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
1.271
1.805
83
42
Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açıyorum bilemedim. Aryıldız granit tencerelerimin altından siyah boya çıkıyor. Üç ay oldu alalı ve sürekli kullanıyorum. Elimde de yıkadım makineye de koydum sonuç değişmedi. Koronadan hemen önce almıştım sonrada mağazalar kapandı gidemedim. Şimdi gitsem bir şey yaparlar mı bilmiyorum. Siyah boya çıktığı için kullanmak istemiyorum ama gerekli de oluyor. Böyle bir durum yaşayan var mı? Ne yapabilirim

Kapalı olduğu için iade edememişssiniz dolayısıyla , bu hakkınız saklıdır. Durumu anlatın, eğer değişimi kabul etmezlerse faturanızla birlikte tüketici hakem heyetine gideceğinizi söyleyin. Ve gidin. Faturanız varsa tabi.... yoksa geçmiş ola

Aryıldızın kendi iletişim numarasını arayın. Benim çaydanlığımla ilgili bir sorun olmuştu. Yenisini yolladılar.

Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açıyorum bilemedim. Aryıldız granit tencerelerimin altından siyah boya çıkıyor. Üç ay oldu alalı ve sürekli kullanıyorum. Elimde de yıkadım makineye de koydum sonuç değişmedi. Koronadan hemen önce almıştım sonrada mağazalar kapandı gidemedim. Şimdi gitsem bir şey yaparlar mı bilmiyorum. Siyah boya çıktığı için kullanmak istemiyorum ama gerekli de oluyor. Böyle bir durum yaşayan var mı? Ne yapabilirim
Tencerelerin dış altını diyorsunuz degil mi?

Back
X