• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu SiYaH BeYaZ SaDe DünYaMiZ :)

YoLcu41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
1.732
0
0
- Yurtdışı
SiYaH BeYaZ FiLiM GiBi BiRaZ :24: :17:

$esilayatakodasi.webp

çok güzelmiş canım güle güle kullanmak nasip olur inşallah bende bu modeli beğenmiştim netten fotoğrafını görüp :) :16:

Amin canim insaAllah :) Cok tesekkür ederim. Istanbulda dudulluya gittik mobilyacilar carsisi dediler. Ilk girdigimiz magzada bunu gördüm ve 'evet buuu' dedim resmen :) InsaAllah sende alirsin en begendigin takimi :16:

çok şık duruyor canım. güle güle kullanmayı nasip ederin güzel Allah.ım. huzurlu bir yaşamın olur inşallah:nazar:

Cok tesekkür ederim :) Amiin insaAllah :nazar:

Cok sagol canim benim begenmene sevindim :) InsaAllah hepicigimiz aldigimiz mobilyalari güle güle kullaniriz :16:

Ahh bide yazabilsemmm :9::9: ayy inşallah aminn tatlımm bizde sevdiceğimle mobilyalara yarın bakacağız ufaktan :16::16:

çok beğendim canım güle güle kullan inşallah

Bakin canim bakin :) Nasil bisey düsünüyorsun sen? Renk yada model olarak aklinda bisey var mi?
Tatlım oturma grublarını göstermiştim zaten sen gördün mü bilmiyorum bide tv ünitesi bulamıyorum y şöyle sade ve şık bişey istiyorum
yatak odasıda bize hediye gelicek modelini biz seçicez ama hiç bi fikrim yok :9:

Tatlım oturma grublarını göstermiştim zaten sen gördün mü bilmiyorum bide tv ünitesi bulamıyorum y şöyle sade ve şık bişey istiyorum
yatak odasıda bize hediye gelicek modelini biz seçicez ama hiç bi fikrim yok :9:

Hm canim hatirlayamadim suan ama görmüs olabilirim :44: TV ünitesimi istiyorsun yoksa compact vitrin mi canim? Ayy nerden hediye gelecek yatak odasiniz :37: Sade bi takim mi istiyorsun? Renk olarak bi hayalin var mi? Ben mesela hep beyaz hayal etmistim ama bunu gördüm asik oldum :9: Sizin eviniz hazirmi?

Mutluluklar :)
Bizimkisi bir aşk hikayesi, siyah beyaz film gibi biraz :24:
Bu şarkı geçti içimden (:

Back
X