Siyah akıntı :(

gurbaa_

İyileşiyorum..
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
215
1
48
Ankara
Kızlar delircem geçer diye bekledim ama geçmiyor. Bu ayın 7sinde adetim bitti ve ayın 15inde tekrar adet gördüm ama aşırı sancılı ve yoğundu parça parça adet gördüm. Şuanda da hala lekelenmelerim devam ediyor ve rengi simsiyah. Ara ara bıçak saplanır gibi sancılarım oluyor. Doktora görüncem bu hafta ama neden olabilir diye düşünmekten delirdim. Başına bunun gibi bir şey gelen var mı lütfen yardım (

Canım lise 2 den beri kistim olur yumurtaliklarimda.. meyilliyim yani geçer tekrar çıkar.. doktor stresten demişti.. ve ilk belirtide siyah akintidir.. parça parça kana benzeyen ama siyah pihtilasmis gibi.. hemen anlarım derimki kistim var yine.... ama ben ilaç kullanmadan geciyodu adetle kendini atiyodu.. uan 25 yasindayim, hamile kaldigimda bebegimin yaninda yine kist vardi doktor bi zarari olmaz dedi..bi doktora görün derim.. büyük ihtimal kistin olabilir..

Kistlerim vardı zaten canım doğum kontrol hapı kullanıyorum 3 aydır. Ama ilk kez böyle bişey başıma geldi doktorum ilerde çocuk konusunda zorluk yaşayabileceğimi söylemişti en büyük korkum da bu zaten. Senin bebişin oluyomuş Allah sağlıklı sihhatli doğmasını nasip etsin inşallah :) Doktorun böyle bi olasılıktan bahsetmişmiydi sanada?

Kesinlikle hayir ya hamileydim kucuck nokta kadar kesenin yaninda kist vardi diyorum.. hicbi zarari yok..miyom tehlikeli. Ben ozel hastaneye gdiiyodum doktorum cok guvenilirdir.. kistin kesinlikle bebege engel degil sakin kafana takma kardesim...

Kesinlikle hayir ya hamileydim kucuck nokta kadar kesenin yaninda kist vardi diyorum.. hicbi zarari yok..miyom tehlikeli. Ben ozel hastaneye gdiiyodum doktorum cok guvenilirdir.. kistin kesinlikle bebege engel degil sakin kafana takma kardesim...

Canım içime su serptin bir nebze de olsa bakalım 2 gün sonra gidicem hastaneye ne diycekler. Sağol canım cevapların için :)

Canım bekletme hemen doktara git, iltihap olabilir. Belkide ağrıdan dolayı farkında olmadan idrar yollarında da bir sorun olabilir. Böbrek, kese vb. Kendi kendine geçecek bir şey değil diye düşünüyorum.

merhaba,arkadaşım.bence sen tekrara adet olmamışsın,ara kanama yaşamışsın.parça-parça gördüm diyorsun,bunlar kan pıhtısıdır ve normalde adet kanamasında pıhtı olmaz.ara kanamalar da bir çok nedene bağlıdır,mesela,miyom,polip,kist,rahim içi iltihabı,rahim ağzı yaraları ve s.bunu da ancak muayene olursan,anlayabilirsin.kaç yaşındasın,evlimisin?adetlerin normalde kaç günde bir gelir,kaç gün sürer?miktarı ne kadar olur?

Yok canım evli değilim normalde çok az ve bir günlük bir damlalık kanamalarım oluyordu doktora göründüğümde doğum kontrol vermişti. Böyle sorunlarla karşılaşınca gittim ve doktor hapın bunu yapıcağını söyledi ilacı bıraktım ve şuan akıntı kalmadı ilacı düzenli içmediğimden olmuş kanama. Bakalım bu ay adetim nasıl olucak umarım normale döner artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…