Sivilceli Ciltler SiwiLceye Çamaşır Suyu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bu mankenler niye böyle ya biri kulaklarına japon yapıştırıcı sürer biri yüzüne çamaşır suyu döker biri kilo almamak için pamuk yutar azıcık akıl lütfen yaa!!

[ı]ne manyaklar var.....[/ı]

Çamaşır suyu hafif kalır ya oldu olası sivilce için millet kezzaplasın kendini hay yarabbiii.
Bu mankenler nereden üretiyor bu tarz şeyleri.:nazar:

:roflol: gülme krizine girdim ya delikafadulden
çamaşır suyu :roflol:
tuzruhu filan da olur mu acaba -tatlicadiarzu-
peki bende siyah noktalar var ona ne iyi gelir ? kaydirigubbakcemile3
a)tuzruhu
b)porçöz
c)çamaşır suyu
sırnaşık şey

Suratınız delinip eriyince haliyle sivilce de erir gider, doğru. yapmayın arkadaşlar bergene bağlayacaksınız sonra. allah korusun ya

ben yapıcam walla. akıllıca bbnce. tüm yüzüme deqil sadece sivilcelere azıcık.

kızla eskiden krater suratlı diye dalga geçiyolarmış bence yaptıktan sonra öyle olur canım deneme bak sivilce kremleri var bir sürü.
diğerlerinin de dediği gibi eğer işe yarasaydı sivilce kremlerini niye çıkarsınlar ki

bu mankenler niye böyle ya biri kulaklarına japon yapıştırıcı sürer biri yüzüne çamaşır suyu döker biri kilo almamak için pamuk yutar azıcık akıl lütfen yaa!!

Gerçekten ya. Biride kulağına japon yapıstırıcı sürmüstü dimi kimdi o ya ? kaydirigubbakcemile3

aman allahim tuylerim diken diken oldu:1shok:nerden bulursunuz boyle seyleri denemeye kalkan malkan olur

yuh artık..aman deneyen çıkar burda ...dikkat ...

ya kızlar mantıklı olun ne camasır suyu ya kımse denemesın boyle aptalca bıseyı guzelım cıldınızı bu genc yasınızda mahvetmek mı ıstıosunuz bunu yapanın kesnlıkle delı olması lazım

Suratınız delinip eriyince haliyle sivilce de erir gider, doğru. yapmayın arkadaşlar bergene bağlayacaksınız sonra. allah korusun ya

Ben kimseye örnek olsun veya onlarda yapsın , yararlı bisey gibi göstermedimki. Sadece kızın aptallığını ergenliğin getirdiiği saçma düsünceleri göstermk istedim DENEMEYİN !

ben yapıcam walla. akıllıca bbnce. tüm yüzüme deqil sadece sivilcelere azıcık.

Canım manyaklasma bu kadar insan o kıza bosuna yorum yapmıyo heralde değilmi ?

kızla eskiden krater suratlı diye dalga geçiyolarmış bence yaptıktan sonra öyle olur canım deneme bak sivilce kremleri var bir sürü.
diğerlerinin de dediği gibi eğer işe yarasaydı sivilce kremlerini niye çıkarsınlar ki

vereliniortak

güzel arkadaşlarımmm yahu sivilceye çamaşır suyu olurmu hiç? hıı mikrobu ölsün diye sürüyorsanız eğer mikrop yerine siz ölürsünüz .Sakın öyle yaramazlıklar yapmasın kimse akıllı olup düşünün birşeyi uygulamadan önce.kaydirigubbakcemile3

güzel arkadaşlarımmm yahu sivilceye çamaşır suyu olurmu hiç? hıı mikrobu ölsün diye sürüyorsanız eğer mikrop yerine siz ölürsünüz .Sakın öyle yaramazlıklar yapmasın kimse akıllı olup düşünün birşeyi uygulamadan önce.kaydirigubbakcemile3

aynen kimse denemesin çok üzülürüm sebep oldum diye..

SADECE sivilcelere sürmeyin dişlerinizi de fırçalayın beyazlatır diye :))))

X