Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off yazık o caanım cildine
Ama gençlik dönemlerinde fiziki görüntü öylesine kurcalar ki beyni;o an mantıklı mantıksız her yol denenir..
Sonucu hiç düşünülmeden..
İnanmayacaksınız ama bizim bir sınıf arkadaşlarımızdan birisi;dişlerini çamaşır suyuyla fırçaladığını söylerdi..:1shok:
Daha beyaz oluyor diye..Şaka gibi değil mi..
[/B]
insan ölür ya. çamaşır suyu bu.
aklıma bişi geldi.
anneciğimin yaşlı bi akrabası var o anlattı. çoook seneler önce kadıncağız bi yere gitmiş misafirliğe. orada tuvalete girmiş. herhalde musluk yok o zaman, yanda bukunan bi şişeden döküp taharetlenmiş affedersiniz. sen hatun kavrul.. aman yarabbi.. meğerse şişedeki çamaşır suyuymuş.. aylarca cılk yara kalmış gariban..
değil ki yüzüne ağzına bunu değdireceksin ne olur düşünemiyorum..
çamaşır suyunu bilmem ama ben orta okuldayken bi kız yüzünü arap sabunuyla yıkıyodu
sivilceler için çok şaşırmıştım
sakın böyle birşeye yeltenmeyin kızlar...
geri dönülemez sonuçlara neden olursunuz Allah muhafaza....
niye çamaşır suyu.git doktora ilaç yazdır kardeşim çok mu zor.dimi ama:)
ya kızlar mantıklı olun ne camasır suyu ya kımse denemesın boyle aptalca bıseyı guzelım cıldınızı bu genc yasınızda mahvetmek mı ıstıosunuz bunu yapanın kesnlıkle delı olması lazım!
çamaşır suyunu bilmem ama ben orta okuldayken bi kız yüzünü arap sabunuyla yıkıyodu
sivilceler için çok şaşırmıştım
bu garip diilki arap sabunu genelde lekeler icin yüze kullanılıo
bende dişlerimdeki oluşan tartarlar için kireç sökücü kullanmayı düşünüyorum:roflol: :roflol:
hheeheheh bu süper işte porçözde olur daha iyi söker kireçleri falan:roflol::roflol: