Sivilceli Ciltler siwilce we lekelerim gitti :))

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

YusNes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.704
8
ewet arkadaşlar benim siwilce we lekelerim wardı 1 aydır yatmadan önce yüzüme buz sürüyodum onu silip üzerine benyzamin krem sürüyodum yatıyodum iştee we 1 ayda kısa bi sürede siwilcelerim küçüldü izler wardı onlar geçti we ten rengim açıldı eltim we görümcelerim bile farkına wardı onlarada söledim yei başladılar ama tawsiye ederim hemde şiddetle inş sizlerde faydasını görürsünüzz:teytey::nazar:

Cok sevindim cnm senin adina valla :).. Bende yeni roaccutane tedavisine basladim ins su illetten bi an once kurtulurum, bazen bende buz suruyorum ve kuculuyor sivilce evet

ewet canım böle buzu bütün yüzüme sürüyorum masaj yapıyorumm ama suyun içine limon sıktım öle dondurdum haberiniz olsunn

ya çok duyuyorum bu buz olayını bende yapmak istiyorum , kurtulmak istiyorum bende bu illetlerden yaaa ...

walla öle özel bi litre tarifim yokk ama limonun sudan çok olmasına özen gösteriyomm

BENDE almak istiyorum bu ilaçtan doğal yöntemler maalesef işe yaramıyor bende. sir ağdadan sonra yüzümde sivilce oldu ve kurtulamıyorum offfff....

ya ben aslında kurtulmuştum bi ara, 2 yıl kadar sivilcesiz gezdim roaccutane dan sonra ama bu yıl stresle gene çıktılar işte, bnm sorunum içten ya, dıştan çözülmüyor. bi de sivilcelerim çıkarken yüzümü ateş basıyo, işte o noktada maden suyunun içine limon sıkıp dondurduğum kalıplar işe yarıyo, ama sonuç geçici maalesef. içten desteklemek için de maydonoz çayı içiyorum. enginar çayı çok daha iyi geliyor ama şu an elimde yok ne yazık ki. yine de limonlu sodalı buzun sivilce kurutmada iyi olduğunu söyleyebilirim. bunun yanında maydonoz çayıyla cildi temizlemek de çok iyi geliyor, hem nemli tutuyor, hem de parlatıyor.

bn de yüzüme limonlu maden suyunu dondurup sürüyorum.buz gözeneklerı sıkılastırdığı için cildim daha bi dinç görünüyor.sivilcelere de etkisi büyükmüş demek ki...

BENDE almak istiyorum bu ilaçtan doğal yöntemler maalesef işe yaramıyor bende. sir ağdadan sonra yüzümde sivilce oldu ve kurtulamıyorum offfff....

benimde sir ağdadan sonra yüzümde çenemde sivilce çıkmıştı hatta bayağ dert etmiştim, elma sirkesiyle geçirdim çok şükür. ama her ağdada sivilce olmaasn die alerji kremi kullanıyorum artık, bi sorun yaşamıyorum adını veriyim istersen pahalı bişe deil 5 milyon HAMETAN yada AVİL ikiside aynı etkiye sahip kullanabilrsin. ağdadan hemen sonzra sürsositososito

X