- 20 Temmuz 2022
- 282
- 353
- 33
- Konu Sahibi gamzeligunler
İyi akşamlar hanımlar evde sinek ilacı yok aöa sivrisinekler her yerimi yiyor kaşınmaktan uyuyamıyorum gece ya sinek ilacı dışında bildiğiniz işe yarar bir yöntem var mı lütfennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim deneyeceğim hemenLimonun içine karanfil koyardı annem. Yarım limonu keser içine 3-5 tane karanfil sıkıştırırdı. Etki eder mi bilmiyorum ama çok sinek gördüğümü hatırlamıyorum evde.
bana anlık bir çözüm lazımTel taktırın?
Türk kahvesi dimi, bir de nasıl tütsüleyeceğimVarsa lavanta yağı, çay ağacı yağı, karanfil yağı gibi aromatik yağlardan faydalanabilirsiniz.
Komşumuz bahçede otururken kahve tütsülerdi ona da gelemezlerdi.
Türk kahvesi dimi, bir de nasıl tütsüleyeceğim
Folyo yada demir kasenin içine kahveyi koyup kibrit yada çakmak ile yakın kokusuna gelmiyorTürk kahvesi dimi, bir de nasıl tütsüleyeceğim
Sivrisinek savar bileklikler var. Ben gece yatarken takıyorum işe yarıyor diyebilirimİyi akşamlar hanımlar evde sinek ilacı yok aöa sivrisinekler her yerimi yiyor kaşınmaktan uyuyamıyorum gece ya sinek ilacı dışında bildiğiniz işe yarar bir yöntem var mı lütfennn