- 2 Şubat 2017
- 3.290
- 3.458
- Konu Sahibi Turkish Delight
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın aslında korkuyorum. Sonuçta berbat olmak varCok güzelsin, böyle birak. Basina is acma
Karelik dis sıkmaktan oluyor genelde master kasa botox yapiyorlar karelik gidiyoryüzüm kare çenem sivri geliyor. Daha oval bir yüz için jawline mi yapılmalı yoksa çene törpüleme mi anlayan arkadaşlar bir el atsın
at gibi olmaz mı yüzüm çökük bir surat Hande Erçel çok güzeldi ona yakıştı ama herkese yakışmaz kiAlt yanağını aldırman gerekiyor hande erçel gibi ya da demet özdemir gibi. Ama bence hiç gerek yok böyle daha tatlı.
sanırım bu mantıklı araştırayım teşekkürlerKarelik dis sıkmaktan oluyor genelde master kasa botox yapiyorlar karelik gidiyor
onunda yüzü kare kesinVenuslukedi bak konuya bi
yüzün aurasını bozyor kemik yapısı aynenValla bilemedim ama müdahale ettir bence de
Venüs çenesine işlem yaptırmıştı bu konularlada baya ilgisi bilgisi var görürse mutlaka yorum yapar ama bişektomi gerekli gibi geldi. bana kalırsa yüz hatların çok güzelonunda yüzü kare kesin
Hayatcim kas o demet ozdemirinde ayniydi o da duzenli master botox yaptiriyor bildigin kas o kemik degil gidince anlayacaksin arastir.yüzün aurasını bozyor kemik yapısı aynen
ayy canım çok teşekkür ederim senin güzelliğin o estetiğe bende karşıyım ama çenem erkek gibi geliyor bana çok tatlısınVenüs çenesine işlem yaptırmıştı bu konularlada baya ilgisi bilgisi var görürse mutlaka yorum yapar ama bişektomi gerekli gibi geldi. bana kalırsa yüz hatların çok güzel
Bisektomi acılı bir işlem değil mi acaba ya .yanaktan yağ alıyorlardı sanırım.Venüs çenesine işlem yaptırmıştı bu konularlada baya ilgisi bilgisi var görürse mutlaka yorum yapar ama bişektomi gerekli gibi geldi. bana kalırsa yüz hatların çok güzel
hadi ya yüzümü ellediğimde kemik gibi duruyor ben kemik sandım bunca yılHayatcim kas o demet ozdemirinde ayniydi o da duzenli master botox yaptiriyor bildigin kas o kemik degil gidince anlayacaksin arastir.
Ben baya kolay diye biliyorum içten kesiliyor ve yanak içindeki ufak yağlar alıniyorBisektomi acılı bir işlem değil mi acaba ya .yanaktan yağ alıyorlardı sanırım.
Fiyat bilgisine sahip misiniz ?Ben baya kolay diye biliyorum içten kesiliyor ve yanak içindeki ufak yağlar alıniyor
Ay çok korkunç izledim deBen baya kolay diye biliyorum içten kesiliyor ve yanak içindeki ufak yağlar alıniyor
Bi bilgim yok maalesefFiyat bilgisine sahip misiniz ?