Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
İnternetten okuduğum bir haber üzerine buraya konuyu açıyorum arkadaşlar...Sirke ve gülsuyu ile karıştırıp sabah akşam cildinize pamukla süreceksiniz sonra ılık suyla durulayacaksınız.. isteyen durulamayabilir... ben denedim özellikle T bölgemde çok sivilce vardı şimdi eskisi kadar çıkmıyor..
İnternetten okuduğum bir haber üzerine buraya konuyu açıyorum arkadaşlar...Sirke ve gülsuyu ile karıştırıp sabah akşam cildinize pamukla süreceksiniz sonra ılık suyla durulayacaksınız.. isteyen durulamayabilir... ben denedim özellikle T bölgemde çok sivilce vardı şimdi eskisi kadar çıkmıyor..
sırtıma sürsem olur mu yada lekelere iyi gelir mi
Canım deneyebilirsin duş almadan bir kaç dakika önce uygula sonra yıkanırsın zaten ..kokusu filan kalmaz
Canım deneyebilirsin duş almadan bir kaç dakika önce uygula sonra yıkanırsın zaten ..kokusu filan kalmaz
saol cnm denerim
Bende denedim bi ara ancak faydası gelmedi şimdi çok şükür böyle bir problemim kalmadı
elma sirkesi çok iyi geliyo yüz temizlemek için oldukca etkili bunun yanında limon suyu da öneririm. parmak uçlarınızla sorunlu bölgenize sürün biraz bekleyin ılık suyla yıkayın sonra nemlendirici kreminizi sürün buna gerek yok ama sürmekte fayda var. ben sivilcem çıktığı an hemen elma sirkesi ya da o yoksa limon suyunu sürüyorum biraz bekletiyorum sonra ılık suyla yıkıyorum ve sonra da nemledirici kremimi sürüyorum. bunu her gün deneyin sivilceniz kuruyup kalbolacakyır. tercih size kalmış.