Sivilceli Ciltler sivilceye sadece soğanla kökten ve mükemmel bir çözüm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kalpyaram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
2
0
öncelikle herkese merhaba,artık sivilcelerinize ve izlerine tamamiyle son verebilirsiniz.Ahmet marankinin tavsiye ettiği ve bizzat benim uygulayıp mükemmel sonuç

aldığım bir şey.yapmanız gerekenleri aşağıya ayrıntısıyla yazacağım

Bir adet küçük kuru soğanı soymadan güzelce yıkayın daha sonra elinizle yada sert bir cisimle vurarak kırın,kesinlikle bıçak değmeyecek metal olduğu için etkisini azaltır.Daha

sonra iki su bardağı suyu hafif ılık olacak şekilde ısıtın ve bir kavanoza başaltın,kırdığınız soğanı elinizle biraz parçalayıp suyun içine atın ve kapagını kapataıp bir gece sabaha

kadar bekletin.sabah ve akşam olmak üzere aç karnına günde iki defa kavanozdaki suyu içiyorsunuz.her gece tekrar yenisini hazırlıyorsunuz.bu şekilde 15 gün boyunca düzenli bir

şekilde için görün bakın yüzünüzde hatta bütün vücudunuzda bir tane sivilce kalıyormu

Sivilce sorunu yaşayan biri olarak ben yaptım,hem sivilce ve izlerinden kurtuldum hemde cildim farkedilecek şekilde güzelleşti,çünkü bu karışım karaciğeri temizliyor yani

sivilcelerinizi içerden tedavi ediyor ve cildinizi güzelleştiriyor.Çünkü cilt ve cilt sorunları direk karaciğere bağlı.denemenizi tavsiye ederim hiç bir yan etkisi yada zararı yok

Not: Bu uygulamayı yaptığınız ilk günler sivilceleriniz fazlalaşacaktır,bunun nedenide karaciğerinizin temizlenmesidir.Bundan dolayı ters etki etti deyip sakın vazgeçmeyin.Düzenli uygulayan ve sabreden istediği sonuca ulaşacaktır

Son düzenleme:
Benim çok sivilce problemim yok ama bu kür ciltte harika değişimler yapıyormuş diye duymuştum, Marankinin kürü.
Deneyeyim dedim 1 kere tadı iğrenç ötesi hadi ona katlanılır ama benim midem hassas normalde soğan da yiyemiyorum midemi ağrıtıyor. Çok dokundu mideme, mide rahatsızlığı olanlar denemesin bence. Kokusu da cabası.akannehir
Ama yapmak isterdim 15 gün eminim işe yarıyordur.:hulya:

ben cok eminim bunun ise yaradıgına. icten kurutmak lazım bunları. ama kokusuna dayanıpta nasıl icicem bilmiyorum :KK43:

bence köklü bir çözüm olduğu için tadını,kokusunu vs. herşeyi göze alıp çok değil 15 gün içmek çokta katlanılması zor birşey değil

çok teşk paylaşım için bncede yüzeysel olan çözümler geçici oluyo denemye değer umarımm ..

öğk bütün gün soğan kokmaya ve mide ağrısına dayanamam. ayrıca bir arkadaşım başlamıştı bir ara soğan suyu içmeye. tansiyonunu yükseltiyormuş, sürekli bir halsizlik veriyormuş ona. tırstım açıkçası.

sivilceler için ibrahim saraçoğlu'nun lavanta kürü vardı. onu bile içmeye dayanamadım, soğanı hiç içemem :bbo:

Arkadaşlar benim soğan suyunda 8. günüm her gece yatmadan önce içiyorum. ıçine biraz limon sıkıyorum tadı o zaman daha hafif oluyor. ıçilemiyecek bişey değil hoşuma giderek bile içiyorum hatta. Etkisine gelince 8. günümde olmama rağmen mucizevi bir etkisi yok , belki çok sivilcem çıkıcaktı da bu kür sayesinde 1-2 tane çıktı bilemiyorum ama 15 gün deniycem. O gün sonunda ki etkileri de yazarım...

Arkadaşlar benim soğan suyunda 8. günüm her gece yatmadan önce içiyorum. İçine biraz limon sıkıyorum tadı o zaman daha hafif oluyor. İçilemiyecek bişey değil hoşuma giderek bile içiyorum hatta. Etkisine gelince 8. günümde olmama rağmen mucizevi bir etkisi yok , belki çok sivilcem çıkıcaktı da bu kür sayesinde 1-2 tane çıktı bilemiyorum ama 15 gün deniycem. O gün sonunda ki etkileri de yazarım...

sonucları bekliyoruz :kahve:

Ben de bu sabah başladım ama beklediğim gibi soğanın cok yogun bi tadı yoktu acaba suyu biraz daha mı ısıtmalıyım bilemedim.. 2 hafta sonra felan sonuçları yazarım

kızlarr bugun bir hafta oldu sonuç guzel gibi bende kusma olayı olmadı pek burnumun cevresinde 2 tane belirgin cıktı okadar. devam edicem içmeye sonuçları yazarım

Soğan küründe 15 günü tamamladım...Hiç sivilcem artık yok diyemiyorum malesef çok olmasada çıkan çıkıyor gene.:çok üzgünüm: 15gün boyunca içmeme rağmen tam bir iyileşme yapmadı. En azından içtiğim sürece çıkmamasını bekliyodum. Dendiği gibi için pürüssüz cildiniz olsunluk bişey yok yani...

İnanın bende çok fazla ümitliydim. Seve seve içiyodum..ama gerçekten pek bir işe yaramadı dedğim gibi suratımda çıkan gene çıkmaya devam etti. belki 2. 15 günde ama onuda ne zaman yaparım bilemiyorum.şimdi bir 15 gün monodoks içicem..

bilmem psikolojik bilmem değil ama yüzümde onemli sivilce yok şuan sadece eskilerin lekeleri var onlarda çok belli degil zaten bugun annem de yüzün parlamış sanki dedi zemuszemus o yüzden soğana devaaaaam diyorummm:dance:

X