Sivilceli Ciltler sivilceye sadece soğanla kökten ve mükemmel bir çözüm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Kızlar maydonoz suyu da aynı etkiyi gösteriyormus.yani o da icten kurutuyormus sivilceleri.

soğan suyunu haftada 1 kere içiyorum ilk başta kötü gibi geldi ama alıştırdım kendimi :eek:
maydonoz suyunu aynı etki gösterdğini bilmiyordum ama annem içemiyordu maydanoz suyunu midesi bulanıyordu onuda bi deneyeyim içmeyi yerimseniben

soğan suyunu haftada 1 kere içiyorum ilk başta kötü gibi geldi ama alıştırdım kendimi :eek:
maydonoz suyunu aynı etki gösterdğini bilmiyordum ama annem içemiyordu maydanoz suyunu midesi bulanıyordu onuda bi deneyeyim içmeyi yerimseniben

Hafta da bir kere mi?? o neye yarar ki cnm Hem tadına da alışmışsın biraz daha arttır dozu:) belki sana da iyi geleceka.s

Ya katlanırım kokusuna felanda ilk başlarda belirgin sivilceler çıkabilir yani fazlalaşabilir yazmşsın ondan tırstım :)

bende bir hevesle aksamdan hazırladığım soğan kürünü gündüz ac karnına içmeye calıştım yapamadım ve bunu beceremediğim için kendime kızdım ama içemedim berbat geldi..yavas yavas degilde hepsini birden biranda iç üzerine bal falan at ağzına dedi annem denemedim..tadı oldukca ağır geldi bana..ama bu kadar tiksinmeden içmeyi isterdim,olmuyorr

birde bunu deneyim , sagolun kizlar , henüz 19 yasimda olmama ragmen 6-7 senedir akneyle ugrasiyorum , ne cildiyelere gittim haplar kremler kullandim hic biri fayda etmedi , ilk baslarda iltihapliydi simdi normal sivilce ama yan etkisi vardi o kullandigim ilacinda dayanamadi bünyem , suan yine cikiyor biktim artik bende .. boshayallersmile

Etkisini gosteriyormu gerçekten. birde sivilceleriniz artıcak ilk zaman demişsin korktum açıkcası. olanıda arttırmayalım sonra:)

X