Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli Ciltlersivilceye sadece soğanla kökten ve mükemmel bir çözüm
soğan suyunu haftada 1 kere içiyorum ilk başta kötü gibi geldi ama alıştırdım kendimi maydonoz suyunu aynı etki gösterdğini bilmiyordum ama annem içemiyordu maydanoz suyunu midesi bulanıyordu onuda bi deneyeyim içmeyi yerimseniben
soğan suyunu haftada 1 kere içiyorum ilk başta kötü gibi geldi ama alıştırdım kendimi maydonoz suyunu aynı etki gösterdğini bilmiyordum ama annem içemiyordu maydanoz suyunu midesi bulanıyordu onuda bi deneyeyim içmeyi yerimseniben
bende bir hevesle aksamdan hazırladığım soğan kürünü gündüz ac karnına içmeye calıştım yapamadım ve bunu beceremediğim için kendime kızdım ama içemedim berbat geldi..yavas yavas degilde hepsini birden biranda iç üzerine bal falan at ağzına dedi annem denemedim..tadı oldukca ağır geldi bana..ama bu kadar tiksinmeden içmeyi isterdim,olmuyorr
birde bunu deneyim , sagolun kizlar , henüz 19 yasimda olmama ragmen 6-7 senedir akneyle ugrasiyorum , ne cildiyelere gittim haplar kremler kullandim hic biri fayda etmedi , ilk baslarda iltihapliydi simdi normal sivilce ama yan etkisi vardi o kullandigim ilacinda dayanamadi bünyem , suan yine cikiyor biktim artik bende .. boshayallersmile