Sivilcenin içini akıtmak?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Kızlar burnumda sivilce çıktı. Patlamadım bir türlü. Ucu yok gibi. Ama şişkin içi dolu yani iltihap var büyük ihtimalle. Ne sürersem sivilce söner bir bilginiz var mı?

Bahsettiğiniz sivilce türü kistik sivilce. Patlatamazsınız zaten, imkansız. Patlatsanız bile ciddi cilt problemlerine yol açar. Yapacağınız yöntemler biraz kısıtlı. O sivilce türü çok inatçıdır. Ama ben kistik sivilcem çıktığı zaman süreci hızlandırmak için üzerine önce buz uygularım. Ardından sudokrem sürüyorum ince bir tabaka. Sonrasında da elimde olan herhangi bir sivilce kremini uygulayıp yatıyorum. Bazen limon vs sürdüğüm de oluyor ama yaptığım bu yöntemle 3. Günde sönmeye başlıyor diye düşünüyorum.

Kızlar burnumda sivilce çıktı. Patlamadım bir türlü. Ucu yok gibi. Ama şişkin içi dolu yani iltihap var büyük ihtimalle. Ne sürersem sivilce söner bir bilginiz var mı?
En faydalı çözüm Differin .
Gece yatmadan birkaç gün çok az miktar sürün üzerine , söker atar . Ama güneşe çıkmayın sürme işlemi devam ederken .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…