bende uzun zamandır böyle bi ürün arıyorum..şuan sadece lekelerim var ama sivilce çıkma olasılığıda yüksek ve cildim hassas olduğu için çok önem veriyorum iyi bir ürün olmasına..ilk önce shiseido pureness powder foundation aldım kapatıcı özelliği çok ii değil ama yüzümde bi sorun yaratmadı..ayrıca her sabah yüzüme ilk önce güneş kremi sonra sadece lekelerin üstüne lekelere özel kapatıcı ardından da bu pudrayı kullanmak baya bi zahmetli olunca bende hem güneş kremi hem fondoten özelliği olan bi ürün aradım ve buldumda..dermokozmetik bi marka olan avene nin 50 faktörlü kapatıcısını aldım..kapatıcılığı shiseido dan daha iyi hatta başka bi ürünle kapatmaya ihtiyaç bile duymuyorum ama 2renk seçeneği var ve buğday tenli olmama rağmen en açık rengi bile bana koyu geldi..yeni beyaz tenlilere tavsiye etmiyorum..bu ürün bittiğinde yine dermokozmetik olan biodemanın 50faktörlü kapatıcısını alcam o daha açık bi renk ve sivilceli ciltlere daha çok tavsiye ediliyor..bu arada eczacıların söylediğine göre bu kapatıcıların hiçbir zararı yokmuş ve gözenekleri tıkamıyorlarmış..