Sivilceli Ciltler sivilceli ve problemli ciltlere fondoten tavsiyesi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

meybie

ikiz anne adayı
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
442
1
kızlar herkese merhaba..
şuan 2,5 aylık hamileyim..daha öncedende cildimde sivilce izleri vardı..hamileliğimle beraber yüzüm iyice kötü oldu..insanların yüzüne bakmaya utanır oldum...sivilce yapmayan sürdüğümde varlığı bile belli olmayan bir fontoten arıyorum..benim gibi olan arkadaşlar muhakkak vardır..tecrübelerinizi bekliyorum..şimdiden çok tşk ederim..

Loreal infallible föndoten sorunlu olan cıldıme iyi geldı ; cok nazık ve alerjı yapan bır cıldım vardı suan bu urunu kullanıyorum sorun yasamadım..

benimde sivilcem çok makiyöz bi arkadasim bana Mac'ın fondoteninin sivilceleri kapatıcı özelliiği oldugunu söylemisti ve kullanmami tavsiye etmisti ben kullanmadim ama bi arastir derim

Loreal infallible föndoten sorunlu olan cıldıme iyi geldı ; cok nazık ve alerjı yapan bır cıldım vardı suan bu urunu kullanıyorum sorun yasamadım..

evet benim cildimde çok hassas en azından bi denemek isterim.çok tşk ederim canım...

benimde sivilcem çok makiyöz bi arkadasim bana Mac'ın fondoteninin sivilceleri kapatıcı özelliiği oldugunu söylemisti ve kullanmami tavsiye etmisti ben kullanmadim ama bi arastir derim

peki isterken mac mı dicem sadece...

Canım sakın ama sakın kozmetik olan fondatenleri kullanma..Mutlaka dermokozmetik ürünler kullan eczanelerde çok iyi markaların fondatenleri var...Birde minerallli fondatenler var sivilceli çiltler için özel . ınternetten bir araştır istersen...

canım yaa harikasın..çok tşk ederim..

cnm kesinlikle mineral kullan derim hem sivilceleride kurutuyor hem de zararı yok

bende uzun zamandır böyle bi ürün arıyorum..şuan sadece lekelerim var ama sivilce çıkma olasılığıda yüksek ve cildim hassas olduğu için çok önem veriyorum iyi bir ürün olmasına..ilk önce shiseido pureness powder foundation aldım kapatıcı özelliği çok ii değil ama yüzümde bi sorun yaratmadı..ayrıca her sabah yüzüme ilk önce güneş kremi sonra sadece lekelerin üstüne lekelere özel kapatıcı ardından da bu pudrayı kullanmak baya bi zahmetli olunca bende hem güneş kremi hem fondoten özelliği olan bi ürün aradım ve buldumda..dermokozmetik bi marka olan avene nin 50 faktörlü kapatıcısını aldım..kapatıcılığı shiseido dan daha iyi hatta başka bi ürünle kapatmaya ihtiyaç bile duymuyorum ama 2renk seçeneği var ve buğday tenli olmama rağmen en açık rengi bile bana koyu geldi..yeni beyaz tenlilere tavsiye etmiyorum..bu ürün bittiğinde yine dermokozmetik olan biodemanın 50faktörlü kapatıcısını alcam o daha açık bi renk ve sivilceli ciltlere daha çok tavsiye ediliyor..bu arada eczacıların söylediğine göre bu kapatıcıların hiçbir zararı yokmuş ve gözenekleri tıkamıyorlarmış..

anladım canım...aay keşke cildimiz düzelsede bunlara hiç gerek kalmasa..ama yağlı cilt yapacak bişey yok çok fazla..çok tşk ederim canım..hepinizin engin tecrübelerini birleştirip sonunda güzel bişey bulucam inş..

Ben de vichy kullanıyorum cilde hiç zarar vermiyor.

bence sivilceli ciltler için en iyi fondoten kullanılmayan fondotendir..

Sivilcelerini örterken aynı zamanda azmamalarını istiyorsan VıCHY DERMEBLEND fondoten tek tercihin olmalı.Maybelline loreal gibi ürünlerle amatör bir kapatım sağlayabilirsin.yalnız vichy i eczanelerde bulamazsın.Sadece internet üzerinden alabiliyorum ben.

arkadaslar fresh minerals fondoten kesinlikle tavsiye ediyorum ben kullandim hic bir zarari yok hatta cildi yumusatiyor uyuyabilirsin bile o derece fakat cildimden tedavi gordugum icin soyuluyo pudralisini kullaniyodum simdi sivisini ariyorum

Dermokozmetik olarak La roche Posay'ın veya Clinique'ın fondötenini öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…