Sivilceli Ciltler sivilceli cilt temizlik bakım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ftmdmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
7
0
merhaba kızlar
yaklaşık bir haftadır yüzümdeki sivilcelere çay ağacı yağı sürüyorum sabah akşam.
suna dumankayanın anti akne serisini kullanıyorum temizlik ve nemlendirme için
ama hala bir değişiklik yok artmada yok eksilmede...paketler bitene kadar kullanmayı düşünüyorum en azından para verdim çünkü okadar.
ne dersiniz işe yararmı bunlar kullanıp tecrübe edenler varmı?

çay agacı yagını bende kullandım 1 ay ama cokta mucıze olmadı.eskısınden ıyı ve sıvılce cıkartmıyor.sen surmeye devam et ben sımdı kantaron yagı kullanıyorum gece yatarken suruyorum.cildinede cok fazla bırsey kullanma cıldın yıpranır bu seferde daha kotu bır hal almasın.baktın gozune cokmu batıyor sür gıtsın hafıf bır pudra canını sıkmaya deymıyor.1 ay falan pydra fondaten allık surmedım ben cıldımde baya toparlanma oldu ama baktım benım özguven gıdıyor ınsanlarla konusmak bıle ıstemıyorum.hafıften suruyorum pudra.

benim adetimde bozuk ondanda acaba sürekli aynı sivilceler tekrarlarmı?
mümkün olduğunca yüzüme makyaj malzemesi pekde kullanmamaya çabalıyorum elimde bi dünya malzeme olduğu halde kii avoncu olduğum halde minimum seviyede makyaj yaparım :)
temizleyici ve bakım malzemelerimide artık doğala çevirdim ,inşallah işe yarar..allah bu sıkıntıyı yaşayan herkese şifalar versinn

bu arada trt de gülben ergen in programında ayhan ercan adlı aktar derneği başkanının sivilceli insanlara hodan ve çuha çiçeği kapsülü içerdiğini duymuştum.benim etrafımdaki aktarlarda bulamadım temin edebilecekler varsa denenmeli bence...

X