• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelerle Başım Dertte :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

beautyliar

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013
56
1
6
35
İstanbul
Sivilcelerle başım gerçekten dertte hem adet öncesi hemde normal zamanlarda kırmızı sivilcelerim çıkıyor ve belirgin yerlerde olmasıda ayrı sorun :( Dermatoloğa gittim ilaç verdi ilk işe yaradı ama cilt alışınca pek bir önemi kalmıyor.İlaç bitince de bir daha almadım.Çok sıkıldım sivilce çıkmasından evde yapabileceğim doğal maske bilen varsa yazarsa çok sevinirim.

Başlığı okuyunca aklıma :
"Ne yapsam bilmiyorummm, yüzümden bir parçasınn, söküp atamıyorum" geldi.:1:

Şaka bir yana.:1:
Eğer sürekli olan bir şeyse başka bir dermatoloğa gidin.
Açıkçası doğal yollarla yaptığım hiç bir şey etki etmedi bana.
Bende sebamed sabun kullandım ve geçti.:21:

Başlığı okuyunca aklıma :
"Ne yapsam bilmiyorummm, yüzümden bir parçasınn, söküp atamıyorum" geldi.:1:

Şaka bir yana.:1:
Eğer sürekli olan bir şeyse başka bir dermatoloğa gidin.
Açıkçası doğal yollarla yaptığım hiç bir şey etki etmedi bana.
Bende sebamed sabun kullandım ve geçti.:21:

Annem bıktı artık dermatoloğa gitmeden verdikleri kremde hep aynı oluyor bende kükürtlü sabun kullanmıştım belki yeniden başlarım :14:

Kükürtlü sabun kullan cıldın yaglıysa yada bıtkısel bırsuru sabunlar var bırtane al sureklı onla yıka ama cıldın kuruysa yıkadıktan sonra nemlendırıcı surmen gerekcegı ıcın tekrar sıvılceler cıkabılır ben kükürtlü sabun kullanıyorum cıldım kuru nemlendırıcı yerıne bebak acıbadem sutu var pamuga bıraz dokup onla sılıyorum yuzumu bayadırda sıvılce cıkmadı ınsallah sanada ıyı gelır.

Annem bıktı artık dermatoloğa gitmeden verdikleri kremde hep aynı oluyor bende kükürtlü sabun kullanmıştım belki yeniden başlarım :14:

Dedim ya ben Sebamed kullanıyorum çok harika oluyor.
Sebamed'in de içinde kükürt var ama az miktarda imiş. (Kükürt olayını bilmiyorum, bi arkadaş söyledi)
İstersen bir dene Sebamed yeşil katı sabun.:34:

Dedim ya ben Sebamed kullanıyorum çok harika oluyor.
Sebamed'in de içinde kükürt var ama az miktarda imiş. (Kükürt olayını bilmiyorum, bi arkadaş söyledi)
İstersen bir dene Sebamed yeşil katı sabun.:34:

Denerim teşekkürler umarım bi faydası olurda kurtulurum şunlardan :31:

Son düzenleme:
Back
X