Sivilceli Ciltler sivilcelerinizden nasıl kurtuldunuz.:( Acnelyse krem kullanan varmı???

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaşlarrr kullanmadığım krem maske kalmadı, 1 senede geçmeyen sivilcelerim 1 haftada her akşam seyrelterek sürdüğüm elma sirkesi sayesinde geçt üstelik lekeleride görünür derecede açıo tavsiye ederimm, yaşasın elma sirkesi

ya ben bnu sıkça duyuyorum gerçekten etkisi var mı bir kaç gün öyle denemeye kalkışmıştım çok kötü koku yaptığı için bıraktım :dance:

çukurlara iyi gelebilir sanmıştım bende başlarken... belki çok ufak iğne deliği gibi olanlara iyi gelebilir bilmiyorum... 7-8 aydır kullanıyorum yüzümde allahtan yok çukurcuk 1 tane hariç, onda etkisi olmadı... Ama leke ve sivilceler için birebir... Dermokozmotikten medet ummayın sivilce konusunda, dünyanın parasını dökmüştüm hiç bir faydası olmadı... Acnelyse'i de çok az kullanıp yüzü soyulup, kızaranlar hemen ilaca sövmesin, gerçekten ilaca haksızlık olarak görüyorum o yorumları... Acnelyse olmasa hala sivilcelerimle uğraşıyor olurdum...

acnelyse çok keskin krem arkadaşlar azcık sürdüğünüzde bile kızarır gerilir yüzünüz.eğer sivilce kırmıızıysa önce içindeki iltihabı atmak için beyazlamaya içi cerahat dolmaya başlar bu arada sakın patlatmayın çünkü daha derin iz bırakıyo dayabildiğiniz yere kadar dayanın.sonra o cerahat kendiliğinden sönüyo sivile kuruyo soyulmaya başlıyo benim 1 ay içinde olmuştu ama her gören aaaa gene noldu yüzüne diyodu yada naptın yüzüne ne sürdünde bu hale geldi kaç yaşındasın sivilceyle uğraşıyosun dediler sinirden çatlıyodumkötükedihüso ama sonunda geçti sadece belli belirsiz izleri kaldı ilacın en önemli özelliği önce deri altındaki pisliği dışarı atmak sonra kurumayı sağladıktan sonra soymak gerçi çok zorlayıcı bi kremmm dikkatli kullanmak lazımm

Kızım kantaron yağı kullanıyor kırmızı olandan 2 günde iltihaplı sivilceli yüzü kurumaya başladı ve çok güzel parlıyor

acnelyse kremı hayatımız boyunca kullanmak mı gerekir?istediğimiz zaman bırakabılır mıyız bırakırsak cilt eskı halıne döner mi?bide bildiğiniz iyi nemlendirici bukremden sonra yada güneş koruyucu hangileri?

Arkadaşlar kolloidal gümüş suyu diye birşey var. benim cildimde çok yağlı ve sivilceliydi internet de araştırdım ve bu ürünü buldum.. sipariş verdim ve ertesi gün elimde oldu bana dedikleri gibi günde en az 3 kez temiz cilde uyguladım ve 3 günde gözle görülür bir azalma oldu 2 hafta içinde de tüm sivilcelerim de kurtuldum artık kendime olan güvenim yerine geldi sizlere de şiddetle tavsiye ediyorum. şimdiden geçmiş olsun... ilgilenenler için internet sitesini veriyorum. Gümüş Suyu | KOLLOİDAL GÜMÜŞ SUYU SİVA Herhangi bir sonuç için değil, en iyi sonuç için.

acnlyse ile kullanabileceğim tavsiye edebileceğiniz bir güneş kremi var mı arkadaşlar ?

Son düzenleme:
merhabalar 21 yaşındayım 2 ay önce finallere çalışırken stresten olduğunu düşündüğüm sivilcelerle tanıştım. sınavlar bitince geçeceğini düşündüm ama öyle olmadı isotrexin kullanmaya başladım cildimi germekten başka bi işe yaramadı. peeling yapıp düzenli olarak temizliyorum ardından gül suyu temizliyorum ama yine bi faydası yok. kafayı yemek üzereyim daha önce hiç bu kadar sivilcem olmamıştı fondöten bile kapatmıyo :5: yardımcı olacak bi fikir verirseniz minnettar kalırım. şimdiden teşekkürler.

merhaba kızlar hepinize geçmiş olsun öncelikle.
Ben 6 ay roaccutane kullandım ve çok şükür sivilcelerim tamamen geçti ama biraz izler kaldı cildimde.Doktorum onlar için verdi bana bu kremi( acnelyse).
Geçmişi okurken dikkatimi çekti sivilce çıkarıyo demiş bazı arkadaşlar gerçekten doğru mu bu? Oysa ben bu sivilcelerden kurtulmak için neler çektim 6 aydır bu kremin iz tedavisinde kullanıldığını sanıyordum.
cildi çok soyuyo, geriyo hatta ilk ay 3 güne bir , ikinci ayda 2 güne bir kullanmamı önerdi doktorum.İnşallah olumlu sonuçlar alırız.

Kesilmemiş limona belli aralıklarla ama heryerine karanfil batırın 1gün bekletin kesin suyunu sıkın hergün mutlaka sürün günde 1 kez ben öyle yapıyordm iyice kurusun baya bi kalsın yüzünüzde yada sivilceli yer nereyse sonra yıkayın bunu hep uygulayınca siyah noktayı bile azaltıyor ben kullandım baya bi süre benim sivilcelerimi siyah noktalarımı azaltmıştı tabi yediklerimede dikkat ediyorum :34:

Kızlar ya benim de özellikle alın bölgemde ve burnumda küçük küçük sivilceler var ama öle iltihaplı değiller dokunduğum zaman pütürlüğünü hissediyorum ve acayip rahatsız ediyorlar beni:( dermatologa gittim iki üç sefer ama her defasında jel,krem,antiboytik verip yolladılar ve işin kötüsü de olumlu sonuç alamadım hiç tam geçecek gibi oluyor tekrardan aynı pürüzler çıkıo ve canımı çok sıkmaya başladılar. eğer sizin de önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim:43:

merhabalar.
benim yüzüm liseden bu yana aşırı yağlı ve sivilceli geçen sivilcelerin de çil gibi lekelri kaldı yüzümde o yüzden bir arkadaşım acnelyse kremi tavsiye etti yüzdeki ölü derinin soyulmasını ve sivilcenin kurumasını sağlıyormuş kullanan varmı acaba. acilen bu lekelerden kurtulmak istiyorum:(
yüzüme denemediğim gitmediğim cildiye kalmadı ama asla pürüzsüz bir cilde kavuşamadım kötükedihüso

herkese sevgiler hoşçakalın..[/QUOTE

ayy_linn > canım ben acnelyse aldım ve şuanda kullanıyorum sonuç mükemmel fakat kullanma süreci biraz can yakıcı eğer sabırsız olursan ve yanlış kullanırsan!!!! şimdi gelelim benm acnelyse kullanırken başıma gelenlere ben bu kremi her akşam yatmadan önce sürdüm 3. gün yüzümde hafif yanma ve kızarıklık vardı ve ben sabırsız davranarak 4. günde sürünce 5. güne uyandımda yüzümde resmen plajda kremsiz güneşlenmiş gibi oldum :)))) bu şekilde kullandığım için yüzümde gerilme ve yanma oldu ama kremi bıraktıktan 3-4 gün sonra geçiyor benim sana tavsiyem bu kremi 1 er gün arayla sürmen ve mutlaka bu kremin yanında bephantene plus kullanman acnelyse yi kullanmadan önce yüzünü zeytinyağlı sabunla güzelce yıka (bu kremi mutlaka akşam sürmen lazım ve yazın kullanma!!!! ) sonra acnelyse den alnına süreceğin miktar nohut büyüklüğünde olsun daha fazla sakın sürme yanaklarınada aynı miktarda sür iyice yedir masaj yaparak .. sabah kalktığında yüzünü yine zeytinyağlı sabunla yıka ve bephantene plus sür bephantene tahrişi ve yanmayı önlemek için ve nemlendirmesi için.. yüzün biraz kızarıcak ama sakın korkma panik yapma inan bu geçici sonucu aldktan sonra bütün düşüncelerin değişecek kremi sürdükten sonra yüzün soyuluyor yılan deri deiştirir gibi oluyosun azcık ama bephantene sürünce o kabuklar görünmüyor şuanda yanaklarımda leke kalmadı alnımda az bişey kaldı kullanmaya devam ediyorum prapekdüsünde 3 hafta kullanın diyor ben o yuzden devam ediyorum yüzüm bebek yüzü gibi oldu prüzsüz yalnız yüzünde kızarıklık güneş yanığı gibi yaparsa bi kaç gün sürme dinlendir ondan sonra devam et zaten ilk 3 gün yanma oluyor sonra yüzün alışıyor ve yanma geçiyor hissetmiyorsun ama biraz yüzün hassasiyet kazanıyor hafif kaşınma oluyor deri yenilendiği için ama sonuç mükemmel düğünüm olucak 1 ay sonra o yüzden kullanıyorum keşke daha önce kullansaymışım umarım yardımcı olabilmişimdir.

ben kullandım qerçekten çok lekem vardı hemde kırmızı kırmızı ktüydü yani.daha sonra bu kremi kullandım her gece sürdüm sonra yüzümü soymaya başladı az acı verdi.soyulduktan sonra bepanten krem olanından kullandım nemlendirsin diye cildimde leke fln kalmadı

ben şuanda kullanıyorum ilk 4 gün her akşam sürdüm güneşte yanmış gibi yaptı biraz acı verdi 3-4 gün ara verdim ondan sonra 1 er gün arayla kullanıyorum yalnız bephantene plus la kullanınca acıyı yanmayı hafifletiyor sonuçtan çok memnunum yüzüm bebek gibi oldu alnımda hafif lekeler kaldı kullanmaya devam ediyorum

merhabalar.
benim yüzüm liseden bu yana aşırı yağlı ve sivilceli geçen sivilcelerin de çil gibi lekelri kaldı yüzümde o yüzden bir arkadaşım acnelyse kremi tavsiye etti yüzdeki ölü derinin soyulmasını ve sivilcenin kurumasını sağlıyormuş kullanan varmı acaba. acilen bu lekelerden kurtulmak istiyorum:(
yüzüme denemediğim gitmediğim cildiye kalmadı ama asla pürüzsüz bir cilde kavuşamadım kötükedihüso

herkese sevgiler hoşçakalın..

ben kullandım doktor vermşti.soymaya başladı ayrıca sivilceler çıktı daha büyük o soyulmaalar kızarıklıkla birlikte yüzümü resmen yaktı ama işe yaramadı halbuki doktor vermişti.benim tavsiyem cildinizi tanımanız yağlımı hassasmı nemlimi.büyük ihtimalle hassaatır bu yüzden bu kremlere tepki veriyor yada hiçbişe yaramıyor .ben biçok krem kullandım.ama şuan aradımı bulmuş gibiyim.ve ben çok sıkıntı çektim için bunu herkesle paylaşmak istiyorum.dermokozmetik eczaneye girdim yanlışlıkla cildime baktılar aletlerle yüzüme nemsiz yağlı ve hassas cildim varmış.bana avenenin yüz yıkama jelini ve maskesini verdi pahalı oldu için başka bişi almadım ama düüşnünce zaten sivilcelrim içn şimdiye kadar para harcadım bunuda deneyeyim dedim denedi yüzümde fazla sivilce çıkmıyor artık temizlerkende nemlendiriyo.ha bu bi başlangınççünkü lekelerimde var.bunun içinde eczanye kontrole gidicem.sizede bunu tavsiye ederim özel doktor bile sizi yeterice tatmin etmiyor cilt tipinizönemli.bende çok şey denedim sarımsak limon vs ama en doğruus cilt titpinize uygun çözüm.avene deneyin aslında markamı önemli bilmiyorum sonuçta o eczanenin reklamasyonu ama faydası olduya gerisi boş benim için.

Arkadaşlar oradan buradan duyduğunuz herşeyi cildinize en önemliside yüzünüze uygulamayın. Her cilt tipi ayrıdır birisi bana iyi gelebilir diğeri sana zarar verebilir. Bunlardan sakınarak en iyisi bir cildiye bölümünü ziyaret edin. Benim bitmek bilmeyen sivilce maceram şöyle; bebek gibi olan cildimde bir tane nokta yokken kullandığım FONDOTEN sayesinde suratım tanınmaz hale geldi. Eğer bu güzel minik sivilcelerin size veda etmesini istiyorsanız öncelikle ne kadar para vermişseniz verin ne kadar kalite olursa olsun fondotenden uzak durun. Her neyse devam edelim. Milyonlarca şeyi denememe rağmen suratımda hiç bir tık yokken karar verdim iyi bir doktora gitmeye,yüz bu sonucta benim en önemli şeyim. Doktor çikolota,cips,yağlı şeyler, gazlı içecekler ıvır zıvır bunları yasakladı. Sivilcelerimle oynadığım anda onların asla gitmeyeceğini çok güzel bir şekilde anlattı sağolsun. 2 kutu Tetradox 2 tanede krem verdi biri ısotrexin diğeri clindoxyl ve imex sabun. 2 kutu tetradoxu bitirdim bitirmesine ama o kremleri sürmek bana ölüm gibi geliyordu. Yüzümü çok fena geriyor ve yakıyordu fakat ne yaptım ne ettim bitirdim herşeyi tabi cildimde aşırı soyulma meydana geldi ama yılmadım devam ettim. 2 ay oldu bunları yaptığım halde hiç bir gelişme yoktu aksine dahada artıyordu sivilce sayım. Hergün o illet fondoteni kullanıyordum tabi. Ne zamanki o fondotenim bitti ve benim alacak vaktim olmadı o zaman sivilcelerim yavaş yavaaş azalmaya,yüzüm gülmeye başladı. Fondotenim bittiğinde Flormarın pudrasını aldım. Veeee benim kurtarıcım olan 'IMEX' krem :46::46: hergün onu sürüyorum yüzüm bembeyaz oluyor üstüne flormar pudramı sürüyorum hiçbir farkı olmuyor o kıydırık kapatıcılardan. Imex krem fondoten nedir unutturdu bana yaklaşık 5 senedir hergünnnn fontoden sürüyor sürmediğim günlerde kendimi hiç iyi hissetmiyordum ama son 2 ayda fondotenin f'sini anmıyorum :19: Tabiki sabah akşam imex sabunuda kullandım yani kısacası benim kurtarıcım imex ailesii.:72: Şuan yüzümde sadece birkaç tane sivilce izi var eski bebek yüzlü halime kavuşuyorum. :81::81:

Son düzenleme:
Back
X