merhabalar.
benim yüzüm liseden bu yana aşırı yağlı ve sivilceli geçen sivilcelerin de çil gibi lekelri kaldı yüzümde o yüzden bir arkadaşım acnelyse kremi tavsiye etti yüzdeki ölü derinin soyulmasını ve sivilcenin kurumasını sağlıyormuş kullanan varmı acaba. acilen bu lekelerden kurtulmak istiyorum

yüzüme denemediğim gitmediğim cildiye kalmadı ama asla pürüzsüz bir cilde kavuşamadım kötükedihüso
herkese sevgiler hoşçakalın..[/QUOTE
ayy_linn > canım ben acnelyse aldım ve şuanda kullanıyorum sonuç mükemmel fakat kullanma süreci biraz can yakıcı eğer sabırsız olursan ve yanlış kullanırsan!!!! şimdi gelelim benm acnelyse kullanırken başıma gelenlere ben bu kremi her akşam yatmadan önce sürdüm 3. gün yüzümde hafif yanma ve kızarıklık vardı ve ben sabırsız davranarak 4. günde sürünce 5. güne uyandımda yüzümde resmen plajda kremsiz güneşlenmiş gibi oldum :)))) bu şekilde kullandığım için yüzümde gerilme ve yanma oldu ama kremi bıraktıktan 3-4 gün sonra geçiyor benim sana tavsiyem bu kremi 1 er gün arayla sürmen ve mutlaka bu kremin yanında bephantene plus kullanman acnelyse yi kullanmadan önce yüzünü zeytinyağlı sabunla güzelce yıka (bu kremi mutlaka akşam sürmen lazım ve yazın kullanma!!!! ) sonra acnelyse den alnına süreceğin miktar nohut büyüklüğünde olsun daha fazla sakın sürme yanaklarınada aynı miktarda sür iyice yedir masaj yaparak .. sabah kalktığında yüzünü yine zeytinyağlı sabunla yıka ve bephantene plus sür bephantene tahrişi ve yanmayı önlemek için ve nemlendirmesi için.. yüzün biraz kızarıcak ama sakın korkma panik yapma inan bu geçici sonucu aldktan sonra bütün düşüncelerin değişecek kremi sürdükten sonra yüzün soyuluyor yılan deri deiştirir gibi oluyosun azcık ama bephantene sürünce o kabuklar görünmüyor şuanda yanaklarımda leke kalmadı alnımda az bişey kaldı kullanmaya devam ediyorum prapekdüsünde 3 hafta kullanın diyor ben o yuzden devam ediyorum yüzüm bebek yüzü gibi oldu prüzsüz yalnız yüzünde kızarıklık güneş yanığı gibi yaparsa bi kaç gün sürme dinlendir ondan sonra devam et zaten ilk 3 gün yanma oluyor sonra yüzün alışıyor ve yanma geçiyor hissetmiyorsun ama biraz yüzün hassasiyet kazanıyor hafif kaşınma oluyor deri yenilendiği için ama sonuç mükemmel düğünüm olucak 1 ay sonra o yüzden kullanıyorum keşke daha önce kullansaymışım umarım yardımcı olabilmişimdir.