arkadaşlar bende bu konudan çok muzdariptim ailenin en sivilceli insanı bendim

herşey denedim olmadı bide kızaran bir surat tipim vardı sivilce olmasa bile varmış gibi duruyordu

ay neler çektim yaaa kimsenin suratına bakamaz utanırdım.
Halamın kızı bu yüzdün suratını yakmıştı bal tedavisi bilmem ne diye sonra doktara gitmiş cildiyeciye banada önerdi özel dedi sigortada geçiyor para durumum yoktu ama dayanamadım gittim sigortayla 35 tl verdim giriş ücreti olarak doktor azeriymiş neyse baktı yüzüme bir kaç soru sordu ve bir hap verdi hap ve kremler sigortayla birlikte 13 tl tuttu hap sigortasız 50 tl sormuştum içeriğini okudum şok oldum depresyon falan bilmem ne bilmiyorum dedim hadi hayırlısı diyip kullandım 4 ay şuan tek bir tane sivilcem kalmadı ya nasıl rahatım kesin ve 1 seneden fazldır geçti hiç bir şekilde sivilce çıkmıyor yenilemiyor kendini hapın ismini hatırlasam harika olacak Zea diye başlıyor böyle bir şey deneyebilirsiniz çok uğraşmadan kurtulabilirsiniz doktor kontrol altında tutuyor çok korkmuştum kısırlık falan yapıyorlar diye söylentiler vardı hamileyken olmaz hamile kalmak isteyenler kullanamaz sadece bilgilendirmek istedim...