Sivilceli Ciltler sivilcelerinizden nasıl kurtuldunuz.:( Acnelyse krem kullanan varmı???

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaslar ben de yıllardır sıvılce ile mucadele ediyorum. gitmedigim doktor da kalmadı.en son medical park'a gittim. doktor da acnelyse verdi bana. ama aksam uygulamamı soyledi. aksamları temizledikten sonra 1 saat uyguluyorum. ama burda onemli bi nokta var. kremi kurdan veya pamuklu cubuklarla sadece leke veya sivilcenin ustune suruyorum. gerci bende lekeler hala duruyo ama sivilcelerie i geliyo. temizleyici olarak Avene urunlerni kullanıyorum.cok mumnununm.

merhaba akneleysi bende kullanıyorum leke ve akne için.. akne için tek başına yeterli değil mutlka başka ürünler kullanılmalı aknelyse yi tedaviden sonra lekeler için kullanmak daha mantıklı ayrıca spyucu etkisi olduğu için mutlaka 30,50 faktör koruyucu kullanmak gerekir .. tahriş olan arkadaşlar içinde günaşırı kullanmak ve bephantene gibi kremlerle yenileşmeyi hızlandırmak gerekir umarım yanlış kullanımlar sonucu daha kötü sonuçlarınız olmaz

ben çok tedavi gördüm tetradx imex benzamin ıvır zıvırrr hepsi geçirip bi süre sora yeniden çıkarıodu.
ama bu protex kalıp sabun varya antibakteriyel onla yıkayıp sonrasında nemlendirici yağsız olacak ondan sürüyorum cildimde uzun zamandırr çıkmıo sivilce.:)
tavsiye ederim kızlar gerçekten işe yaradı

ben acnelyseyı toplam ıkı ay kullandım. kocaman kocaman ve en az 10 tane sıvılcelerım vardı, her gun gunde 2 kez acnelyse ustune de bepantene kullandım sıvılcelerım bıttı valla, sımdı lekelerım ıcın bı aydır tca kullanıyoırm

cnm her akşam yatarken gül suyunu pamuğun üstüne dök ve yüzünü temizle çok iyi gelicektir yazın cilt dahada yağlanır nem kaybından dolayı tamamen su bazlı nemlendirici kullan ve kafana takma taktıkça coğalır:teselli:

Bende kışın acnelyse kullandım ve çok memnun kaldım. Ben haftada 3-4 gün yatmadan ince bir tabaka halinde sürüyordum. Haftanın kalan günleri sürmüyordum zaten o günler yüzüm soyulmaya başlıyordu duşta çok tahriş etmeden lif yumuşak tarafı ile yüzümü yıkayıp soyuyordum ve çıkınca bebak acıbadem kremini sürüyordum..
Böyle 5 hafta falan yaptım ve sivilcelerim kurudu izlerim neredeyse yok oldu..
Şimdide arada sırada çıkan sivilcenin üzerine sürüp yatıyorum hemen kuruyor ve izi kalmıyor..Ama kesinlikle yazın gündüz sürülmemeli cildi soyan bir krem sonuçta dikkat etmek lazım..

Sonuç olarak arkadaşlar uzun yazdım ama ben de çok uzun bir zamandır sivilce ve izleri ile uğraştım acnelyse doğru kullanıldığında gerçekten çok iyi bir krem ben çok memnun kaldım..

kullandığım en kötü kremlerden yüzümü soyuyor yara yapıyor ve canımı çok yakıyor.hiçbir işede yaramadı.tavsiye etmem berbat

Bu krem olay yaz geldı gelelı yÜzÜmden yaglar akıyordu kocaman komedonlar canımı yakıyordu sadece 2gece sÜrdÜm mÜthıŞ bır kuruLuk ;ama ılk gÜn koruyucu sÜremedım ınŞ leke kalmaz gelıŞmelerı yıne paylaŞacagım

Son düzenleme:
aynen sakın sıvılce cıktı dıyee bırakayım demeyın =)) benm ılk kullandıgımda yaptıgım gbı.. suan da cıkarttı sert ıltıhapşı mınık mınık ama gececek bılıyorumm..

bende yeniden dün basladim bu sefer 2-3 ay kullanmaya caliscam bakalim ne olcak arkadaslarin iyi sonuclari motive etti biktim su sivilce izlerinden ya

sadece dışardan ilaç kullanmak sivilceleri geçirmez sivilcelere derin temizlik gerekiyor cilt bakımı önce buhara veriliyor sonra aknelerin içi gözenekler temizleniyor ardından antibakterial ürünlerle maskeleriyle tonicleriyle kremleriyle cilt sakinleştiriliyor ve evde kulanılıcak ürünlerle birlikte sivilceler tedavi ediliyor asla sivilce probleminiz kalmıyor yardımcı olmak isterim bu konuda gerçekten sorunlu olupda tedavi olamayanlara.

mrb cnm yardm ederm demişsin bnm cildim yagli bayadir sivilce problemim var doktora gidip bazi ilaclar kullandm halda devam ediyorm regl dönemim haric yüzümde sivilce cıkmıo mesela smdi hastalnmaya yakinim 2 tane atti bnm asil sorunum sivilce izlerim nasi gecircegimi napcagimi sasirdim doktor azelderm krem verdi 2 hafta oldu kullanalı bi farklilik yok cok karmasigim yardm edermisin...:gitme:

valla acnelyse kullanın arkadaslar 2 ay sonra buyuk farkı goreceksınız tabı duzgun bı sonuc ıcın 5_6 aya tamamlamak gerekıyor

arkadaşlarr merhaba,benim cildimde de çok sivilce çıkıyodu bir dönem hiçbir sebep olmamasına rağmen.daha önce yazıldı mı veya denediniz mi bilmiyorum ama bende şu yöntem işe yaradı: buzluğa içine yarım limon sıktığınız sodayı koyuyor ve kalıpta donduruyorsunuzher gece yatmadan bu buzlardan birini yüzünüzde gezdiriyorsunuz.benimkiler kurudu valla :dance:

bende yeniden dün basladim bu sefer 2-3 ay kullanmaya caliscam bakalim ne olcak arkadaslarin iyi sonuclari motive etti biktim su sivilce izlerinden ya

ytahmin ediyordum ama korktugum icin doktora gitmemistim gecen cesaretimi toparladim ve annemin kadin doktoruna danistim 2 kere kan verdim 2 sindede testesteron hormunu yüksek cikmis megersem ondan kaynaklaniyor oalbilir sivilce sorunum uyuz cilt doktorlarim hic bir zaman nedenini arastirmaya calismadilar kac doktora gittim hatta prf.kötükedihüso yine kendimizin doktoru giib birsey olduk 3 kez kan vercem bu sefer kandaki seker oranina felan bakcaklarmis seker hastasi cikcam diye cok korkuyom daha yasim henüz 18 olabilirmi cok korkuyom ya:çok üzgünüm::çok üzgünüm: insallah cikmaz digcem su asiri sivilceniz varsa mutlaka altindaki yatan nedeni arastirin yüzüne birsey sürmeden

ytahmin ediyordum ama korktugum icin doktora gitmemistim gecen cesaretimi toparladim ve annemin kadin doktoruna danistim 2 kere kan verdim 2 sindede testesteron hormunu yüksek cikmis megersem ondan kaynaklaniyor oalbilir sivilce sorunum uyuz cilt doktorlarim hic bir zaman nedenini arastirmaya calismadilar kac doktora gittim hatta prf.kötükedihüso yine kendimizin doktoru giib birsey olduk 3 kez kan vercem bu sefer kandaki seker oranina felan bakcaklarmis seker hastasi cikcam diye cok korkuyom daha yasim henüz 18 olabilirmi cok korkuyom ya:çok üzgünüm::çok üzgünüm: insallah cikmaz digcem su asiri sivilceniz varsa mutlaka altindaki yatan nedeni arastirin yüzüne birsey sürmeden

kesinlikle a.s

Ben de kullandım.. Başlarda çok tahriş etti cildimi, hametan kullandım o baya iyi qeldi kızarıklıklar için sora siwilcelerim qeçti ama kalıcı bi çözüm olmuyo bende. Hala kullanıyorum sivilce çıktığında ama tamamen nasıl qeçiçek bilmiorum:(

man kızlar bu keremi deneyecekseniz şimdi zamanları çünkü arkadaşım mayıs gibi bu ilacı kullandı ve artık nasıl olduysa sivilceler biraz azaldı ama geniş çile benzer kahverengi lekeler çıkmıştı ondaeyvahedigeldismile
ama kendimden de biliyorum ki böyle asit içerikli soyan kremler izleri yok etmek için ıyı bır yöntem. sadece yazın denemeyın derim

arkadaşlar bende bu konudan çok muzdariptim ailenin en sivilceli insanı bendim:( herşey denedim olmadı bide kızaran bir surat tipim vardı sivilce olmasa bile varmış gibi duruyordu :( ay neler çektim yaaa kimsenin suratına bakamaz utanırdım.
Halamın kızı bu yüzdün suratını yakmıştı bal tedavisi bilmem ne diye sonra doktara gitmiş cildiyeciye banada önerdi özel dedi sigortada geçiyor para durumum yoktu ama dayanamadım gittim sigortayla 35 tl verdim giriş ücreti olarak doktor azeriymiş neyse baktı yüzüme bir kaç soru sordu ve bir hap verdi hap ve kremler sigortayla birlikte 13 tl tuttu hap sigortasız 50 tl sormuştum içeriğini okudum şok oldum depresyon falan bilmem ne bilmiyorum dedim hadi hayırlısı diyip kullandım 4 ay şuan tek bir tane sivilcem kalmadı ya nasıl rahatım kesin ve 1 seneden fazldır geçti hiç bir şekilde sivilce çıkmıyor yenilemiyor kendini hapın ismini hatırlasam harika olacak Zea diye başlıyor böyle bir şey deneyebilirsiniz çok uğraşmadan kurtulabilirsiniz doktor kontrol altında tutuyor çok korkmuştum kısırlık falan yapıyorlar diye söylentiler vardı hamileyken olmaz hamile kalmak isteyenler kullanamaz sadece bilgilendirmek istedim...

arkadaşlar bende bu konudan çok muzdariptim ailenin en sivilceli insanı bendim:( herşey denedim olmadı bide kızaran bir surat tipim vardı sivilce olmasa bile varmış gibi duruyordu :( ay neler çektim yaaa kimsenin suratına bakamaz utanırdım.
Halamın kızı bu yüzdün suratını yakmıştı bal tedavisi bilmem ne diye sonra doktara gitmiş cildiyeciye banada önerdi özel dedi sigortada geçiyor para durumum yoktu ama dayanamadım gittim sigortayla 35 tl verdim giriş ücreti olarak doktor azeriymiş neyse baktı yüzüme bir kaç soru sordu ve bir hap verdi hap ve kremler sigortayla birlikte 13 tl tuttu hap sigortasız 50 tl sormuştum içeriğini okudum şok oldum depresyon falan bilmem ne bilmiyorum dedim hadi hayırlısı diyip kullandım 4 ay şuan tek bir tane sivilcem kalmadı ya nasıl rahatım kesin ve 1 seneden fazldır geçti hiç bir şekilde sivilce çıkmıyor yenilemiyor kendini hapın ismini hatırlasam harika olacak Zea diye başlıyor böyle bir şey deneyebilirsiniz çok uğraşmadan kurtulabilirsiniz doktor kontrol altında tutuyor çok korkmuştum kısırlık falan yapıyorlar diye söylentiler vardı hamileyken olmaz hamile kalmak isteyenler kullanamaz sadece bilgilendirmek istedim...
Slmm hanqi ilaçları kullanmıştınn bi hatırlamaya çalışsaan:) o hap için kan testi fln yapmışlar mıydı cnm?

Back
X