Sivilceli Ciltler sivilcelerinizden nasıl kurtuldunuz.:( Acnelyse krem kullanan varmı???

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Yüzümde çıkan irinli sivilceler yüzünden Acnelyse temin etmiş bulundum :27:
Akşamları yatmadan önce az miktarda süreceğim odamda karanlık olacak yani gün ışığına maruz kalmamaya çalışacağım bakalım etkilerini sizinle paylaşırım..
:55:

Bi önceki yorumunda yazdığım üzre sizinle acnelyse kremle ilgili ilişkimi anlatıyorum sevgili kk üyelerii :32:
acnelyse le 1 haftadır yoğun bir ilişkimiz var

ilk 2 gün akşam yatmadan önce yüzümü sebamed akneli ciltler için olan sabunuyla yıkadım üzerine bepanthen krem sürdüm o emilince sorunlu olan yanağıma bezelye tanesi kadar acnelyse krem sürdüm ve yedirdim, ertesi gün uyandığımda yüzümü tekrar sebamed sabunla yıkayıp bepanthen kremle nemlendirdim ve bu çok önemli dışarı çıkarken 50+ faktör güneş kremi sürüyorum güneş olsa da olmasa da. 2 günüm böyle geçti, tabi acnelyse kremle ilk defa reaksiyona giren cildim biraz kızardı hassaslaştı bunun üzerine

1 gece ara verdim

3. günüm sadece sebamed ve bepanthen le geçti yani
4. günün akşamı tekrar sebamed, bepanthen , acnelyse üçlüsü yaptım bu sefer cildim alıştığı için dozu biraz daha arttırdım, ve şuan o içi dolu aknelerimden eseer yok ve lekeleri acayip açıldı hemde 1 haftada şok oldum ve çok mutluyum, :) böyle 1 ay kullanırım ben sonuca bakıcam artık duruma göre akşamları bepanthen kremle seyreltip devamlı kullanada bilirim :8:

ilaca başlamadan evvel bepanthen krem ve yüksek koruma faktörlü güneş kreminizi temin etmeniz cildinizin tahrişine çok yardımcı olur, ilk kullanımda aman yandım ben bu ne hal diyip bırakmayın ben 1 haftada faydasını gördüm cildim temizleniyor resmen.. :27:
şiddetle tavsiye ederiimm :55:

bende acnelyse kremden çok memnunum cildi temizlenmeye ve gözeneklerim kapanmasa da küçülmeye başladı ancak bu tür kremleri yanlış kullanırsanız cildinizi yakabilirsiniz bende acnelyse kullanmadan önce 1-2 ay tretin kullanıp öyle acnelyse başladım çünkü acnelyse daha güçlü etkiye sahip ve sakın bir anda abartıp kalın sürmeyin sonuçlar daha kötü olabilir ve kullanmak isteyen arkadaşlarıma tavsiyem bu tarz kremlerin yanında yapıcağınız ekstra bakımların daha doğal ve asitsiz olmasını tercih etmeniz çünkü acnelyse ve tretin soyucu kremlerdir bunların yanında kullandığınız bakım ürünleri çok önemli..

Arkadaşlar oradan buradan duyduğunuz herşeyi cildinize en önemliside yüzünüze uygulamayın. Her cilt tipi ayrıdır birisi bana iyi gelebilir diğeri sana zarar verebilir. Bunlardan sakınarak en iyisi bir cildiye bölümünü ziyaret edin. Benim bitmek bilmeyen sivilce maceram şöyle; bebek gibi olan cildimde bir tane nokta yokken kullandığım FONDOTEN sayesinde suratım tanınmaz hale geldi. Eğer bu güzel minik sivilcelerin size veda etmesini istiyorsanız öncelikle ne kadar para vermişseniz verin ne kadar kalite olursa olsun fondotenden uzak durun. Her neyse devam edelim. Milyonlarca şeyi denememe rağmen suratımda hiç bir tık yokken karar verdim iyi bir doktora gitmeye,yüz bu sonucta benim en önemli şeyim. Doktor çikolota,cips,yağlı şeyler, gazlı içecekler ıvır zıvır bunları yasakladı. Sivilcelerimle oynadığım anda onların asla gitmeyeceğini çok güzel bir şekilde anlattı sağolsun. 2 kutu Tetradox 2 tanede krem verdi biri ısotrexin diğeri clindoxyl ve imex sabun. 2 kutu tetradoxu bitirdim bitirmesine ama o kremleri sürmek bana ölüm gibi geliyordu. Yüzümü çok fena geriyor ve yakıyordu fakat ne yaptım ne ettim bitirdim herşeyi tabi cildimde aşırı soyulma meydana geldi ama yılmadım devam ettim. 2 ay oldu bunları yaptığım halde hiç bir gelişme yoktu aksine dahada artıyordu sivilce sayım. Hergün o illet fondoteni kullanıyordum tabi. Ne zamanki o fondotenim bitti ve benim alacak vaktim olmadı o zaman sivilcelerim yavaş yavaaş azalmaya,yüzüm gülmeye başladı. Fondotenim bittiğinde Flormarın pudrasını aldım. Veeee benim kurtarıcım olan 'IMEX' krem :46::46: hergün onu sürüyorum yüzüm bembeyaz oluyor üstüne flormar pudramı sürüyorum hiçbir farkı olmuyor o kıydırık kapatıcılardan. Imex krem fondoten nedir unutturdu bana yaklaşık 5 senedir hergünnnn fontoden sürüyor sürmediğim günlerde kendimi hiç iyi hissetmiyordum ama son 2 ayda fondotenin f'sini anmıyorum :19: Tabiki sabah akşam imex sabunuda kullandım yani kısacası benim kurtarıcım imex ailesii.:72: Şuan yüzümde sadece birkaç tane sivilce izi var eski bebek yüzlü halime kavuşuyorum. :81::81:

ımexde kortizon olduğunu ve bunun cildi incelttiğini biliyor musun peki?????

ben 2 gündür kullandım bu kremi bugün hiç sürmedim ama yanıyorum resmen ve yüzüm kıpkırmızı ara ara gidip 50 faktör güneş kremi sürüyorum ama ne sürersem süreyim yanıyor cildim mahvoldu valla soyulup duruyo esmer olmama rağmen pul pul döküldü derim ben sadece lekeli yere değil tamamına sürdüm cildimin keske sadece lekelere sürseydim inanılmaz soyucu ve etkili sakın çok sürmeyin..of of yanıyorum resmen ne zaman geçer bu kullanan arkadaslara soruyorum çarsambaya kadar gecer mi?cumaya kadar bişe kalmaz inşallah yaaa.. :(

zoretann kullanıyorum 2 ay oldu yüzümdeki gelişme göz ardı edlemicek kadar güzll Allaha şüküürr...

yardım lütfen cumaya kadar geçer mi yüzüm yaaa.. http://www.kadinlarkulubu.com/sivilceli-ciltler-cozumleri/343465-acnelyse-68.html#post23912226 burada da yazdım bekliyorum yardımlarınızı..

ben 1 aydır düzenli kullanıyorum bu ilacı azıcık bir miktarı sadece sağ yanağıma kullanıyorum başlarda 2 gün kullanıp 1 gün ara veriyordum şuan 4 gün kullanıp 1 gün ara veriyorum, evet son gün bayağı kızarıyor ancak 2-3 güne muhakkak geçiyor sana bepanthen krem öneririm arkadaşım.
hücre yenilemesini sağlayıp daha çabuk geçmesini sağlar

arkadaşlarım bu dedğiniz kremi hiç bi yerde bulamadım 10 tane eczaneye gittim sordum ne tretin ne acnelyse yok uzun süredir gelmiyor diyolar ya acilen benim bu ilaçtan kullanmam lazım kahvrengi lekelerim var. buna eş değer bi krem daha yok mu soyucu gibi ? ya da bulmam da yardımcı olacak kimsecik yok mu canlar???

Back
X