Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar oradan buradan duyduğunuz herşeyi cildinize en önemliside yüzünüze uygulamayın. Her cilt tipi ayrıdır birisi bana iyi gelebilir diğeri sana zarar verebilir. Bunlardan sakınarak en iyisi bir cildiye bölümünü ziyaret edin. Benim bitmek bilmeyen sivilce maceram şöyle; bebek gibi olan cildimde bir tane nokta yokken kullandığım FONDOTEN sayesinde suratım tanınmaz hale geldi. Eğer bu güzel minik sivilcelerin size veda etmesini istiyorsanız öncelikle ne kadar para vermişseniz verin ne kadar kalite olursa olsun fondotenden uzak durun. Her neyse devam edelim. Milyonlarca şeyi denememe rağmen suratımda hiç bir tık yokken karar verdim iyi bir doktora gitmeye,yüz bu sonucta benim en önemli şeyim. Doktor çikolota,cips,yağlı şeyler, gazlı içecekler ıvır zıvır bunları yasakladı. Sivilcelerimle oynadığım anda onların asla gitmeyeceğini çok güzel bir şekilde anlattı sağolsun. 2 kutu Tetradox 2 tanede krem verdi biri ısotrexin diğeri clindoxyl ve imex sabun. 2 kutu tetradoxu bitirdim bitirmesine ama o kremleri sürmek bana ölüm gibi geliyordu. Yüzümü çok fena geriyor ve yakıyordu fakat ne yaptım ne ettim bitirdim herşeyi tabi cildimde aşırı soyulma meydana geldi ama yılmadım devam ettim. 2 ay oldu bunları yaptığım halde hiç bir gelişme yoktu aksine dahada artıyordu sivilce sayım. Hergün o illet fondoteni kullanıyordum tabi. Ne zamanki o fondotenim bitti ve benim alacak vaktim olmadı o zaman sivilcelerim yavaş yavaaş azalmaya,yüzüm gülmeye başladı. Fondotenim bittiğinde Flormarın pudrasını aldım. Veeee benim kurtarıcım olan 'IMEX' kremhergün onu sürüyorum yüzüm bembeyaz oluyor üstüne flormar pudramı sürüyorum hiçbir farkı olmuyor o kıydırık kapatıcılardan. Imex krem fondoten nedir unutturdu bana yaklaşık 5 senedir hergünnnn fontoden sürüyor sürmediğim günlerde kendimi hiç iyi hissetmiyordum ama son 2 ayda fondotenin f'sini anmıyorum
Tabiki sabah akşam imex sabunuda kullandım yani kısacası benim kurtarıcım imex ailesii.
Şuan yüzümde sadece birkaç tane sivilce izi var eski bebek yüzlü halime kavuşuyorum. :81::81:
yardım lütfen cumaya kadar geçer mi yüzüm yaaa.. http://www.kadinlarkulubu.com/sivilceli-ciltler-cozumleri/343465-acnelyse-68.html#post23912226 burada da yazdım bekliyorum yardımlarınızı..