Sivilceli Ciltler sivilcelerinizden nasıl kurtuldunuz.:( Acnelyse krem kullanan varmı???

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ayy_linn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
3
0
86
İstanbul
merhabalar.
benim yüzüm liseden bu yana aşırı yağlı ve sivilceli geçen sivilcelerin de çil gibi lekelri kaldı yüzümde o yüzden bir arkadaşım acnelyse kremi tavsiye etti yüzdeki ölü derinin soyulmasını ve sivilcenin kurumasını sağlıyormuş kullanan varmı acaba. acilen bu lekelerden kurtulmak istiyorum:(
yüzüme denemediğim gitmediğim cildiye kalmadı ama asla pürüzsüz bir cilde kavuşamadım kötükedihüso

herkese sevgiler hoşçakalın..

Ben kullandım bir hafta boyunca başlarda iyi geldi test ettim ama son bir kaç gün yüzümü acayip tahriş etmişti çok soyuldu yüzüm 2-3 gün soyulmalar ancak geçti. Bende işe yaramadı cildimi soymaktan başka. Belki sizde işe yarayabilir bilemiyorum.

cevabınız için teşekkür ederim bende bir deneyeceğim ama açıksası umutlu değilim çünkü kullanmadığım ilaç kalmadı. ömür boyu sivilceli olmak düşüncesi ile dahada çok çıkıyor yüzümde:(.:(:(

cevabınız için teşekkür ederim bende bir deneyeceğim ama açıksası umutlu değilim çünkü kullanmadığım ilaç kalmadı. ömür boyu sivilceli olmak düşüncesi ile dahada çok çıkıyor yüzümde:(.:(:(

Rica ederim önemli değil. Deneyin belki sizde işe yarar. Fiyatı çok pahalı değil zaten ben 2.75 ytl ye almıştım eczaneden. Sonuç inşallah iyi olur sizin için.

Bahsettiğin krem hakkında bir şey söyleyemeyeceğim ama benim tavsiyem enginar tabletleri ve kayısı yağı... enginarı tavsiye edilmesine rağmen denemedim tam bir şey söyleyemeyeceğim ama kayısı yağını kullanıyorum ve çok memnunum hem sivilceleri yok ediyor hem cildi parlatıp acayip bir güzellik veriyor. Eğer cildin de çok iz varsa kimyasal peelingi öneririm (uzman hekim tarafından tabiiki) cildin bebek cildi gibi oluyor. Umarım faydası olur, kolay gelsin...

Bahsettiğin krem hakkında bir şey söyleyemeyeceğim ama benim tavsiyem enginar tabletleri ve kayısı yağı... enginarı tavsiye edilmesine rağmen denemedim tam bir şey söyleyemeyeceğim ama kayısı yağını kullanıyorum ve çok memnunum hem sivilceleri yok ediyor hem cildi parlatıp acayip bir güzellik veriyor. Eğer cildin de çok iz varsa kimyasal peelingi öneririm (uzman hekim tarafından tabiiki) cildin bebek cildi gibi oluyor. Umarım faydası olur, kolay gelsin...

Canım ben bi programda bi uzman doktordan dinlemiştim kayısı yağı ciltteki suyu çekiyormuş.

merhabalar.
benim yüzüm liseden bu yana aşırı yağlı ve sivilceli geçen sivilcelerin de çil gibi lekelri kaldı yüzümde o yüzden bir arkadaşım acnelyse kremi tavsiye etti yüzdeki ölü derinin soyulmasını ve sivilcenin kurumasını sağlıyormuş kullanan varmı acaba. acilen bu lekelerden kurtulmak istiyorum:(
yüzüme denemediğim gitmediğim cildiye kalmadı ama asla pürüzsüz bir cilde kavuşamadım kötükedihüso

herkese sevgiler hoşçakalın..

benimde çok sorunum vardı sivilcelerden yana, ne yaparsam yapayım geçmemişlerdi.. tavsiye üzerinde eyüp devlet hastanesine bağlı islambey semt polikliniğine gittim, cildiye doktor Hayal Hayırlıoğlu var orada, o bir ilaç verdi ve şimdi çok memnunum.. zoretanin diye bir ilaç verdi, yağ oluşumunu engelliyomuş, 6 7 ay falan kullandım, ilk önce cildin altındaki bütün yağları dışarı döküyo, yani normalden fazla sivilcne oluşuyo ve cildini kurutuyo :) ama sonraa bebek gibi bir cildin oluyo.. ben sanırım geçen haziranda bıraktım ilacı, şu an cildim için ekstra hiçbirşey yapmıyorum ama hala sıfır sivilce delikafadulden

ben aynisefa kremi kullandim anca kucuk bir bolgede sivilcelenme vardi orasi icin kullandim ve kisa surede gectiler
ancak yagli ciltlere onermem bu kremi.

Ben bu kremi kullanıyorum, sivilcelerin içten sürekli gelmiyorsa faydalı olur, akşam sürüyorsun, sivilceyi kurutuyor ama yenileri çıkmaya devam ediyorsa sana kil measkesi öneririm. Benim 17 yaşından bu yana hiç geçmeyen sivilcelerim var ve neler neler kullandım. Geçenlerde tesadüfen aktarda kil görünce bir de onu denemek istedim, her hafta yapıyorum ve çok farketti. Beyaz kil aldım, 1-2 tatlı kaşığı kili isteğine göre limon, gül suyu ya da sadece suyla karıştır koyu kıvamda, 20 dakika sonra yıka. Bu kadar kolaymış gerçekten..

arkadaşlarrr kullanmadığım krem maske kalmadı, 1 senede geçmeyen sivilcelerim 1 haftada her akşam seyrelterek sürdüğüm elma sirkesi sayesinde geçt üstelik lekeleride görünür derecede açıo tavsiye ederimm, yaşasın elma sirkesi :lepi:

bizim ailecek kullandığımız krem bu sırnaşık şey annemin gittiği bir doktor vermişti. yüzünde hem sivilce vardı hem de çok koyu güneş lekeleri. yıllardır kaç kez kimyasal peeling yaptırdı geçmedi. bu ilacı kullandı hiçbişey kalmadı yüzünde. tabi tüm aileye yayıldı sonra ilaç :) dayım dahi kullandı yani o kadar :roflol:yüzü soyuyor, zaten ilacın amacı da bu cildi soyup yenilemek. ben de kullandım gerçekten iyi geliyor, ama çok kurutuyor, acıyor. çok iyi bir nemlendirici kullanmak lazım yanında.

Bende kullandım 1 hafta kadar yada daha az bir süremiydi tam hatırlamıyorum.
Ama cildim pul pul soyulmaya başlamıştı günde kaç kez nemlendirici sürersem süreyim soyulmalar olduğu için günlük yaşamda sosyal hayattan kopmamak adına bırakmıştım.
Uzun süre kullanılırsa işe yarayacak bir krem gibi görünüyor.
Sabır işi.

arkadaşlarrr kullanmadığım krem maske kalmadı, 1 senede geçmeyen sivilcelerim 1 haftada her akşam seyrelterek sürdüğüm elma sirkesi sayesinde geçt üstelik lekeleride görünür derecede açıo tavsiye ederimm, yaşasın elma sirkesi :lepi:

slm,elma sirkesini ne ile seyrelttiniz?bide ölçüsü nedir ne kadar sirke?

slm,elma sirkesini ne ile seyrelttiniz?bide ölçüsü nedir ne kadar sirke?

2 yemek kaşığı elma sirkesine 1 ymek kaşığı suyla seyreltiyorum. ama bu ara hiç su koymadan yapıorum yinede etkisi aynı. sanırım hassas ciltler için seyreltilmesi gerekio.sengözlerimebaksanab

Ben senelerdir sivilcelerle boğuştum. Yıllar önce roaccutane kullandım. cildim bebek gibi oldu. Son yıllarda yağlanma ve sivilcelenme yine başladı. Pütürlü ve cansız görünüme kavuştu.Gözenekler açıldı. Beyaz yağ bezeleri de iyice arttı. Denemediğim ürün kalmadı. Şunu anladım ki sivilce kesinlikle kozmetik yöntemlerle geçmez. Kozmetikler cildin derinliklerine inerek yağ kanallarının tıkanmasını engelleyecek ürünler değiller.İlaç kullanılması şart. Sonunda cildime en iyi ve en ekonomik yöntemi buldum. Sabah akşam exfoliac jel ile temizliyorum. Soyucu özelliğe sahip aynı zamanda kurutmayan harika ,yumuşak bir temizleyici. Jel ile yıkadıktan sonra karşıma çıkan en iyi tonik innova tonik fresh ile yüzümü siliyorum. Hem nemlendiriyor hem canlılık veriyor. Alkol içerdiği için gözenekleri sıkılaştırıyor. Ve nemlendirici olarak yüzümde vıcık vıcık bir his bırakmayan tek nemlendirici clena&clear yağsız nemlendiriciyi sürüyorum. İçinde asitler olduğu için yüze peeling etkisi de yapıyor. Akşamları süreceğim nemlendiriciyi ise ben hazırladım. Clean&clear nemlendiriciden bir miktarı ayrı bir kaba koydum. İçerisine hacimsel olarak nemlendiricinin çeyreği kadar belki de daha az acnelyse krem ekledim ve ikisini bir güzel karıştırdım. Akşamları bu karışımdan burun ve ağız çevresi hariç tüm yüze sürüyorum. Acnelyse çok güçlü bir soyucu olduğu için yüze direk sürüldüğünde cildi mahvediyor. O kadar çok kurutuyor ki cildinizin üzerindeki kurumuş kabakadan dolayı taze derinin çıktığını ve cildinizin pürüzsüzleştiğini anlayamıyorsunuz. Bu şekilde seyrekleştirildiğinde ise cildinizin zımparalanmış gibi pürüzsüzleştiğini hissediyorsunuz. Birkaç ay içerisinde yüzünüzdeki yağ salınımının durduğunu,yüzünüzün berrak ve yumuşak hale geldiğini, sivilcelerinizin temizlendiğini göreceksiniz. Aynı şekilde kullanmaya devam ederseniz cilt problemlerinizin tekrar etmediğini göreceksiniz. Ben bu şekilde yapıyorum ve artık pahalı kozmetikleri asla düşünmem.

Son düzenleme:
acnelyse çok ağır bi merhem bence, 6 yıl önce denemiştim,içmek için antibiyotik tarzı bi ilaç(tetrasiklin) ve e vitamini vermişti doktor, yüzüme de acnelyse. ama acnelse beni perişan etti, dayanamadım bıraktım. bikere güneşe çıkmadan önce çook iyi temizlediğinden emin olmalısın, yoksa feci şekilde yakıyor. ayrıca kıpkırmızı yapıyor, kırmızı sert yer yer soyulan bir doku... korkunç! muşambaya sür, muşambayı eritir:1no2: asla tavsiye etmem...

ben kullandım qerçekten çok lekem vardı hemde kırmızı kırmızı ktüydü yani.daha sonra bu kremi kullandım her gece sürdüm sonra yüzümü soymaya başladı az acı verdi.soyulduktan sonra bepanten krem olanından kullandım nemlendirsin diye cildimde leke fln kalmadı

bende acnelyse kullandım hem çil vardı hem sivilce izleri ve gerçekten çokk iyi geldı bı ayda hepsı gectı dıyebılırımm ama soyucu bı krem old icin yakabılır az az sürün ve 1-2 gün aralıklarla kullanın bence... umarım fayda eder

acnelyse kullanırken çok iyi bir güneş kremi kullanmak gerekiyor kızlar yerimseniben

Back
X