Sivilceli Ciltler sivilcelerimle vedalaşıyorum

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

feyizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
41
0
42
hepimiz cit sorunlarından muzdaribiz. Ahmet MARANKİ nin kozmik beden temizliği ile tanışma lütfuna eriştim cildim günden güne düzeliyor.topuk çatlamalarıma bile iyi geldi.

neymiş bu kozmik beden temizleme ben bilmiyorumm arkadaşımm sölesen de bizde yapsak yaa iyi olmaz mı

arkadaşım ne anlama geldigiini nasıl oldugunu acıklasaydın daha iyi olurdu.. fisfisfis

ben biliyorum biraz anlatıım, bu 10 gün kadar süren bir diyet. yılda 2 kez belirli zamanlarda yapılıyor, adının kozmik olmasının nedeni de ayın hareketlerine bağlı olarak yapılması. bu diyet boyunca et ve diğer hayvansal gıdalar tüketilmiyor, sebze yeniyor, hatta sıkılıp suyu içiliyor. anahtar sebze kırmızı pancar. pancar çiğ bi şekilde sıkılıp suyu içiliyor. diğer taraftan da lavman yapılıyor. bilmeyenler için söyliyim lavman bağırsak temizliği demek. eczanede satılan lavman setlerinden 1 adet alınıyor, içi içilen sebze suları ve sirke ile dolduruluyor, setin içindeki borunun bir ucu makata takılıyor, diğer ucuna da zaten poşet bağlı. poşetteki sıvı yavaş yavaş bağırsaklara salınıyor. sonra da bir leğene oturup bekleniyor. Marankinin anlattığına göre ve yapanların da şahitliğiyle, bağırsaklardan geriye küçük taş parçalarına kadar bir sürü şey çıkıyormuş. içilen şeyler de karaciğer ve safra kesesinden mide ve böbreklere kadar iç organları temizliyormuş. XXXXXXXXXXXXXXXXXX

not: maranki'nin sitesine de baktım ama link çalışmıyordu, burdaki tarif de orjinalinin aynısı.

Son düzenleyen: Moderatör:
ay iyi hoş da hepsini yapabilirim de şu lavman olayı işi bozdu ama yapabilenler yapar tabi.bana bir keresinde doktor fitil yazmıştı ona kendimi hazırlayıp motivasyonumu tam sağlayıp yapana kadar 1 hafta geçmişti.ama sonunda yapmıştım.ama beden temizliği sonucu tabi güzeldir rahatlamış bi beden ortaya çıkar.a.s

işte zaten herkes o noktada vazgeçio, bence lavmansız kısmı da büyük bi adım bizim için,her gün yediğimiz sağlıksız şeylerle kıyaslarsak...

X